• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Demirhayat Sigorta Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Msspinkie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
10.267
25.560
598
Kızlar test yaptım ve ummadığım şekilde gebe oldugumu öğrendim 😊 sadece demirhayat gebeyken sigortaliyormus bilginiz var mı ? Medical parka gitmek istiyorum 💓

Konu hakkinda bilgim yok ama çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 😍

Canım şimdi test yaptım 💓

Ama sadece 8 muayene 7 bin böyle birşey olabilir mi?

Canım şimdi test yaptım 💓

Ama sadece 8 muayene 7 bin böyle birşey olabilir mi?
Çok pahalı değil mi bu doğumu kapsamiyor mu ben muayene başı 85 tl veriyorum 10 gün içinde ücretsiz gidiyorum bana pek mantıklı gelmedi başka neleri kapsıyor bu sigorta ?
Ilk gebeliğin mi canım ❤

Çok pahalı değil mi bu doğumu kapsamiyor mu ben muayene başı 85 tl veriyorum 10 gün içinde ücretsiz gidiyorum bana pek mantıklı gelmedi başka neleri kapsıyor bu sigorta ?
Ilk gebeliğin mi canım ❤
2. Canım ilkinde preklamsi oldum o yüzden işi sağlama almak istiyorum. Burada ücretler uçuk 200 falan ....herşeyi kapsiyor

2. Canım ilkinde preklamsi oldum o yüzden işi sağlama almak istiyorum. Burada ücretler uçuk 200 falan ....herşeyi kapsiyor
Anladım canım inşallah sağlıkla ilerler konuda bilgisi olanlar yazar umarım şimdi bilmediğim birsey hakkında yorum yapmiyim :)

Kızlar test yaptım ve ummadığım şekilde gebe oldugumu öğrendim 😊 sadece demirhayat gebeyken sigortaliyormus bilginiz var mı ? Medical parka gitmek istiyorum 💓
Hamileyken tek sigorta yapan şirket demirhayat isterseniz teklif verebilirim doğum tarihinizi belirtirseniz kaç haftalık hamilesiniz medical parkı da kapsıyor detaylı bilgi için mailimi atabilirim

Back