Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar test yaptım ve ummadığım şekilde gebe oldugumu öğrendim sadece demirhayat gebeyken sigortaliyormus bilginiz var mı ? Medical parka gitmek istiyorum
Çok pahalı değil mi bu doğumu kapsamiyor mu ben muayene başı 85 tl veriyorum 10 gün içinde ücretsiz gidiyorum bana pek mantıklı gelmedi başka neleri kapsıyor bu sigorta ?
Ilk gebeliğin mi canım ❤
Çok pahalı değil mi bu doğumu kapsamiyor mu ben muayene başı 85 tl veriyorum 10 gün içinde ücretsiz gidiyorum bana pek mantıklı gelmedi başka neleri kapsıyor bu sigorta ?
Ilk gebeliğin mi canım ❤
Kızlar test yaptım ve ummadığım şekilde gebe oldugumu öğrendim sadece demirhayat gebeyken sigortaliyormus bilginiz var mı ? Medical parka gitmek istiyorum
Hamileyken tek sigorta yapan şirket demirhayat isterseniz teklif verebilirim doğum tarihinizi belirtirseniz kaç haftalık hamilesiniz medical parkı da kapsıyor detaylı bilgi için mailimi atabilirim