Bedenen 31 ama ruhen 18canım sen kaç yaşındasın?
Sıkıysa yapılsın bakalımama şimdi hiç o tarz şarkılar yapan yok..
Bu gidişle bizi de gömecekYahu cryptigim, adami diri diri gömdünüz. Sahi ne azim varmis adamda, hala ölmeye niyeti yok.
demirel klasikleri birde çok meşur bir çapkası vardıbir sözü daha vardı tam hatırlayamadım batmanda mı biryerde petrol vardı da biz mi içtik
Yanlış haıtlramıyorsam sanki barış mançı' nun da kendisine ithaf ettiği bir şarkısı vardı .bir de bunun bir manevi kızı vardı ki ülkeyi darma duman eden aman Allahcanım barbaros hayrettin,ben sizin babanızım
cem karaca nınki şapkaya itafen,
animini hüppen dezigi banna rap rap
tefeşle kayyüş illede kıtmir rap rap
alavere dalavere kim ala da kim vere rap rap
köşeleri möşeleri dön baba dönelim rap rap
raptiye rap rap zaptiye zap zap rap rap
n’aber nitekim gene geldi şapka rap rap
ben sana hayran
sen cama tırman
yok içmeye bir şişe bile ayran
nene gerek senin taht-ı revan
maaşla gırtlak gırtlak gırtlağa rap rap
bir de kitap okuyor bakın şu çatlağa rap rap
liberal, miberal malı kap,götür al rap rap
eriyor liralar mark al dolar al rap rap
bul bir kaşalot toriğini işlet rap rap
bir koy üç al üçünüde beşlet rap rap
raptiye rap rap zaptiye zap zap rap rap
n’aber nitekim gene geldi şapka rap rap
üf baba bu ne be fotoğraf makinesi
u, a, u, a, u, a
lambada markası
ben sana hayran
sen cama tırman
şarkıyı burda yasaklasak da mı saklasak
-oh george
şarkıyı yoksa yasaklamasak da mı saklasak
-oh george
bende ruhen 30 diyeyimBedenen 31 ama ruhen 18
doğru diyosunSıkıysa yapılsın bakalım
:)bir sözü daha vardı tam hatırlayamadım batmanda mı biryerde petrol vardı da biz mi içtik
tam bir politikacıymış:)Demirel Baba'ya Allah'tan şifa diliyorum.
Eki Görüntüle 1526828
Binaenaleyh Baba'nın unutulmaz replikleri:
Ege bir Türk gölü değildir. Ege bir Yunan gölü de değildir. Ege zaten bir göl de değildir.
Benzin vardi da biz mi ictik?
Derin devlet, normal devletin raydan çıkmış halidir.
Gap'ı kimseye gap diye gaptırtmam.
Dün dündür, bugün bugündür.
Süleyman Demirel "seçmenlerle" bir seçim öncesi sohbeti yapmaktadır. İşsizlik konusunda çok iddialı sözler sarf eder:
"Göreceksiniz iktidara geldiğimiz zaman işsizlik problemini 3 ay, evet, 3 ay içerisinde çözeceğiz. Bakın bunun altını çizerek söylüyorum. O sırada not almakta olan gazeteciye döner:
Sen de altını çiz o satırların" der?
Aradan 10-11 ay geçer; Demirel başbakandır ama işsizlik sorunu çözülmemiştir! O günkü konuşmada bulunan ve not alan gazeteci kendisini ziyaret eder. Demirel yaptıklarını, yapamadıklarını, önündeki engelleri vs. anlatır.
Söz sırası kendisine geldiğinde konuklara geldiğinde not almış olan gazeteci malum kağıdı çıkartır ve gösterir. İkisi arasındaki diyalog şöyle gelişir:
-Efendim siz bize işsizliği 3 ay içerisinde bitireceğinizi vurgulamış ve 'bunun altını çizin' demiştiniz ben de çizmiştim. Buyurun."
- Kağıdı vermene gerek yok. O gün 'altını çizin' demiştim değil mi? Çıkar kalemini tekrar. Al kağıdı eline bul o satırları. Buldun mu? Hah tamam; şimdi de üstünü çiz!
Tansu çiller, babanın kızı olarak yola çıktı sonra bacımız olduManevi kızı mı vardı
ne takip ederdik tansu çilleri,duruşunu kıyafetlerini vs..Tansu çiller, babanın kızı olarak yola çıktı sonra bacımız oldu
birde onların halka hitebı daha yumuşaktıKendisini sevmem ama hakkını yemeyeyim şimdiki siyasetçilere göre çok daha kültürlü birisi.