Demir ve b12 eksikliği olanlar bakarmısınız

Siyahperi35

İnsan kalbinde ne taşıyorsa , dünyayı öyle görür
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
731
1.536
63
29
Merhaba arkadaşlar , 6 yıla yakın bir süredir demir eksikliğim var daha sonra b12 de eklendi vs. çok hap ilaç kullandım bir süre düzeliyor sonra eski seviyesine geri geliyor . Şimdi tekrardan kullanmaya başladım ama sorun şu ciddi bir kabızlık çekiyorum 3 gündür . demir hapının adı gynotardyferon b12 benexol . Diyette yaptığım için gün içinde bol bol su , kayısı vs tüketmeye başladım ama bana mısın demiyor . son çare olarak bekunis attım bir tane 5,6 saat sonra rahatlatır ama sürekli de onu kullanamam. Doktora gidip ilacımı değiştireceğim ama artık fazlasıyla yoruldum , doğal olarak bu hastalıktan kurtulan var mı veya hangi ilaçları kullandınız tavsiye alabilir miyim ?

canım gecmıs olsun. benım de baya dusuk. b12 ıgne vurdurmasam gerı çakılır yine kı gunluk yedıgım etten falan benım normal sevıyede kalması lazımdı megersem bagırsak emılım problemım varmıs. b12 eksık kısılerde kabızlık cok olur demir hapı da yapar kabızlık hem de acaıp.

Teşekkür ederim tatlım , valla bazı demir hapları ishal yapıyor bazıları kabız bıktım gerçekten .sorunsuzu yok mu acaba diye düşünmüyor değilim. ilk defa bu kadar kötü kabızlık çekiyorum bırakıcam hapı.

Bağırsaklarımız 2. beynimiz diye bir akım var muhakkak araştırın derim. Kabızlık içinde farmasinin hindiba kahvesi var sabah aç karnına içince tuvalete çıkartıyor, filtre kahve gibi tadı, katkı maddesi yok onu tavsiye ederim. Ama lütfen bağırsaklarımız beynimiz konusunu araştırın. Geçmiş olsun.

Merhaba bende de yillardir var cobalex be benexol igne oluyorum ilk kuti 2 gun ara ile sonra 1 hafta sonra ayda 1ben tam 3 kg aldim doktor kullanmazsam duzene girmez dedi ne kadar et te yesen olmuyor ya

teşekkür ederim muhakkak araştıracağım :) normalde böyle bir sorunum yokta gercekten haptan olduğunu düşünüyorum . normalde sade kahve içerim fayda etmedi ama satan bir arkdaşım var ona sorup alayım olmadı .

Merhaba bende de yillardir var cobalex be benexol igne oluyorum ilk kuti 2 gun ara ile sonra 1 hafta sonra ayda 1ben tam 3 kg aldim doktor kullanmazsam duzene girmez dedi ne kadar et te yesen olmuyor ya
çok haklısınız ilaçlarını kullanınca kilo alıyoruz kullanmazsak kilo veremiyoruz kötü bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…