- 31 Ocak 2013
- 78
- 19
-
- Konu Sahibi girlpowerrr
demir değerlerim sınırda olduğu için ben de kullanıyorum ama hapınıSelamlar
Kendimi bildim bileli hep kansızlık çekmişimdir.Annemin küçükken sürekli içirmeye çalıştığı pekmezleri de hiç içmedim :) Neyse canlar konu şu ki ben şu an kilo vermeye çalışıyorum.Şirketteki doktor bana meşhur demir şurubu var ya ferro ile başlayan onu verdi.Ama internetteki yorumları okudum hep kilo aldırıyor ya da kilon aynı kalıyor diye söyleniyor.PEKİ KİLO VERMEK İSTESEM BU ŞURUBUNU SABAH AÇ KARNA 15 ML OLARK ALIYORUM.BU ŞURUPLA KİLO VERMEM MÜMKÜN MÜ? YOKSA BIRAKICAM ŞURUBU ZATEN 10 KG FAZLA VAR
Selamlar
Kendimi bildim bileli hep kansızlık çekmişimdir.Annemin küçükken sürekli içirmeye çalıştığı pekmezleri de hiç içmedim :) Neyse canlar konu şu ki ben şu an kilo vermeye çalışıyorum.Şirketteki doktor bana meşhur demir şurubu var ya ferro ile başlayan onu verdi.Ama internetteki yorumları okudum hep kilo aldırıyor ya da kilon aynı kalıyor diye söyleniyor.PEKİ KİLO VERMEK İSTESEM BU ŞURUBUNU SABAH AÇ KARNA 15 ML OLARK ALIYORUM.BU ŞURUPLA KİLO VERMEM MÜMKÜN MÜ? YOKSA BIRAKICAM ŞURUBU ZATEN 10 KG FAZLA VAR
demir değerlerim sınırda olduğu için ben de kullanıyorum ama hapını
bir de arkadaşımın kızı kullanıyor
doktoru demir eksikliği kilo tutumuna neden olur demiş
yani eğer demir eksikliği yaşıyorsanız bu haplar işe yarar ama tabii yediğinize içtiğinize dikkat etmeniz gerekiyor ancak demir eksikliğiniz yokken içmeniz kilo vermenizde etkili olmaz
Çok güzel bir alternatiff.Teşekkürlerr :*demir için kırmızı biber yiyin o inanilmaz kan yapar...
bendede demir ekskiliği b12 vitamin ekliğim vvardi...
roka kirmiz biber domates salata karışımı yapın her sabah yiyn.. enerji güç geliyor... :)
kilo vermesini de sağliyor deneyin:)
Ne güzell :))))))))Ben bir dönem b12 iğnesi, folik asit ve ferro sanol demir hapı kullandım. Kan değerlerim çok düşüktü. Doktor yazdı kafama göre almadım.
Demir hapını kahvaltıdan yarım saat önce açken alıyordum. Ve o dönem hiç rejim yapmadan kilo vermiştim.
Açıkcası ilaçlardan mı tam bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem.
Yaaaa Çok sevindim canım.Mutlaka bnde deneyeceğim daha önce bende duymuştum c vitamini ile alınması gerektiğini.Sabahları aç karına içiyorum zaten içtikten sonra en az 2 saat bir şey yemiyorum.Genelde kahvaltı yapamayanlardanım.Peki limon suyu sabahta alınsa olur değil mi canım?MERHABA canım
yıllardır kansızlıkla mücadele ediyorum hala tedavim ediyor 3 yıldırr sabah akşam kullanıyordum temmuz 2018 günde
bir defa ekim 2018 itibaren hafta 2 kez kullanıyorum
çok şükür iyiyim
demir ilacları kilo aldırmaz hatta kilo vermene bile yardımcı olur
evet bazı kişilerde iştah açabilir
iştah kont sıkıntı varsa akşam yatarken kullan ama yanında mutla ufak bir miktar c vitamini al (örneğin 1 yk limon
suyu gibi) ben c vitamini tableti alıyorumm istersen özelden ismini veririm
ve kan değerlerin yükselmesi ilaç ile sadece desteklersin günde mutlaka 20 dk olsada yürü
ben böyle yaparak yükseltim aynı zaman da çok güzel kilo verdimmm
Yaaaa Çok sevindim canım.Mutlaka bnde deneyeceğim daha önce bende duymuştum c vitamini ile alınması gerektiğini.Sabahları aç karına içiyorum zaten içtikten sonra en az 2 saat bir şey yemiyorum.Genelde kahvaltı yapamayanlardanım.Peki limon suyu sabahta alınsa olur değil mi canım?