• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Demir İlacının Çıkmayan Lekesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yusufun_annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
499
3
0
46
Kocaeli
Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi bebeğimin şu meşhur demir ilacı(ferro sanol) kıyafetlerine damladı ve ne yaptıysam çıkaramadım.

Bu lekeyi çıkarabilen annelerden yardım bekliyorum.

arkadaşlar ben bi yerde okumuştum ve denedim.limon suyu damlatın lekeye ve kurusun.daha sonra yıkayın.benim lekeler böyle çıktı.

Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi bebeğimin şu meşhur demir ilacı(ferro sanol) kıyafetlerine damladı ve ne yaptıysam çıkaramadım.

Bu lekeyi çıkarabilen annelerden yardım bekliyorum.

limon suyu kesinlikle çıkarıyoo bende hayret ettim ama sonuç harika, hatta daha önce domestos kosla deneyip çıkmayan leke bile kaç kere yıkanmasına rağmen limon suyu sıkıp güneşte kurumaya bırakınca çıktı, herkese tavsiye ediyorum

ferrum kullanın arkadaşlar bize doktor ferro kullanma ferrum kullan dedi.bizde onu kullanıyoruz malum heryere damladı bende forumda demir lekesi çıkmıyor diye okumuştum ben özel hiç birşey yapmıyorum omounun bebek deterjanı ile yıkıyorum ve çıkıyor hiç demir lekesi kalmıyor.ferro dişlerde de leke yapıyormuş.

Ben iki gün önce başladım bu demir ilacını kullanmaya..benim kızım çok kusuyor.. ve beklenen sonuç: benim üstüm de dahil olmak üzere her yer demir ilacı..:((( Henüz çamaşırları yıkamadım ama inşallah geçer.. Yoksa halimiz harap..
Ne kadar kullanılıyo ki bu ilaç acaba???

Ben iki gün önce başladım bu demir ilacını kullanmaya..benim kızım çok kusuyor.. ve beklenen sonuç: benim üstüm de dahil olmak üzere her yer demir ilacı..:((( Henüz çamaşırları yıkamadım ama inşallah geçer.. Yoksa halimiz harap..
Ne kadar kullanılıyo ki bu ilaç acaba???

yaşına kadar kullancakmışsın bana öle sölemişlerdi canım:asigim:

arkadaşlar biz kullanmadık ilacı oglum sevmiyodu bide pis kokuyo bu kan ilacı bide devit3 kullanmadık acaba yanlış mı yaptım bi bilginiz var mı

ben de ne yaptıysam lekelere elveda diyemedim...nerdeyse her giysisinde ve mendilinde bu lekelerden var ama artık başa çıkamayacağımı anlayınca damla damlatırken bir elimde de selpakla ağzının kenarında taşan sıvıyı hemen siliyorum ki elbiselerine gelmesin..ki artık leke olmuyor.
diş lekelerine gelince;arkadaşlar ben bebeğimin dişleri henüz çıkmadı ama şimdiden damla sonrası hemen bir kaç damla su vermeye çalışıyorum.doya doya su içmiyor benim de ayrı bir problemimdir bu ancak dişi çıktığı zaman da muhakkak damla sonrası su vercem ki dişlerinde leke olmasın...

slm arkadaşlar biz yarın gitcez doktora kesin kan ilacına başlarız ama dişinde kalan lekeyi okuyunca şok oldum nasıl yani siyah siyah mı kalcak yavrumun dişleri o zaman ne karımız var bir tarafı iyileştirmeye çalışırken diğer tarafı mahvediyoruz üzüldüm peki sonra geçiyormu?

60derecede ön yıkamalı yıkadım ben. Leke falan kalmamış...Hep böyle yüksek ısıda mı yıkamak gerekiyo ki temizlenmesi için?
Bu arada o dişte oluşan lekeler zamanla geçiyo. Arkadaşlarımın çocuklarında da olmuştu ama sonra geçti..

arkadaşlar biz kullanmadık ilacı oglum sevmiyodu bide pis kokuyo bu kan ilacı bide devit3 kullanmadık acaba yanlış mı yaptım bi bilginiz var mı

canım ben de kallanmamıştım demir vitamini ama bebeğimin kan depolarına kadar eksik çıktı. kansızlık zekayı da etkiliyor. kan depolarına kadar eksik çıkınca dr çok fazla damla vermemi istedi günlük. en azından kan sayımı yaptırın da eksikse kullanın diyeceğim. ama türkiyede bütün bebeklerde kan sayımı düşük çıkıyor bunu da bilin. yani genel bir kansızlık varmış.

slm arkadaşlar biz yarın gitcez doktora kesin kan ilacına başlarız ama dişinde kalan lekeyi okuyunca şok oldum nasıl yani siyah siyah mı kalcak yavrumun dişleri o zaman ne karımız var bir tarafı iyileştirmeye çalışırken diğer tarafı mahvediyoruz üzüldüm peki sonra geçiyormu?

şimdi bir dr arkadaşa sordum dişteki lekeler için. daha sonra dişteki leker çıkıyor diyor. sanırım kullanmayı bırakında 15 günde geçiyormuş.

Back