Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ocean microfer kullaniyoruz bizMerhaba demir ilaci olarak ne kullaniyosunuz bebegim 4 aylık sağlık ocağı verdi ama icinde paraben oldugu icin kullanmayan çok siz kullandınız mi yada özel satılan olarak ne kullandiniz
Microfer ve sidefer kullandık ikisinde de çok ciddi kusma yaşadık fışkırtarak kusuyordu sonra alerjik olduğu için doktoru lipozone verdi bunda da kusuyor ama en azından fışkırtmadanMerhaba demir ilaci olarak ne kullaniyosunuz bebegim 4 aylık sağlık ocağı verdi ama icinde paraben oldugu icin kullanmayan çok siz kullandınız mi yada özel satılan olarak ne kullandiniz
4 aylıkken demir ilacı kullanılabileceğini bilmiyordum çok şaşırdımMerhaba demir ilaci olarak ne kullaniyosunuz bebegim 4 aylık sağlık ocağı verdi ama icinde paraben oldugu icin kullanmayan çok siz kullandınız mi yada özel satılan olarak ne kullandiniz
Demir ilacı 4. ayda kullanılmaya başlanıyor4 aylıkken demir ilacı kullanılabileceğini bilmiyordum çok şaşırdım
İlk 6 ay anne sadece anne sütü deniyor ya ne bileyim şaşırdım o yüzdenDemir ilacı 4. ayda kullanılmaya başlanıyor
O besin olarak yoksa D vitamini de veriliyor doğumdan itibaren. Anne sütünden alınamayan tek vitamin olduğu söyleniyor D vitamininin. Demir ilacıda annenin depolarından aldığı için demiri ilaçla takviye ediliyor. 9-12 ay arasında kan tahlili yapılarak değerleri normalse demir ilacı kesiliyor. Ancak D vitaminine devam ediliyorİlk 6 ay anne sadece anne sütü deniyor ya ne bileyim şaşırdım o yüzden
Bilgi için teşekkürler. Çevremde de hiç görmemiştim takviye içiren hala şaşkınımO besin olarak yoksa D vitamini de veriliyor doğumdan itibaren. Anne sütünden alınamayan tek vitamin olduğu söyleniyor D vitamininin. Demir ilacıda annenin depolarından aldığı için demiri ilaçla takviye ediliyor. 9-12 ay arasında kan tahlili yapılarak değerleri normalse demir ilacı kesiliyor. Ancak D vitaminine devam ediliyor
KullanmıyoruzMerhaba demir ilaci olarak ne kullaniyosunuz bebegim 4 aylık sağlık ocağı verdi ama icinde paraben oldugu icin kullanmayan çok siz kullandınız mi yada özel satılan olarak ne kullandiniz
4 aylikken baslandigini soyledir4 aylıkken demir ilacı kullanılabileceğini bilmiyordum çok şaşırdım