• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demir hapıyla, çinko ve biotin aynı dönemde içilirmi?

_pink

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
214
11
318
38
merhaba kızlar;

bende yuksek derecede demir eksıkliği cıktı doktorum hap verdı FERAMAT NERDEYSE 1AY OLDU 3AY KULLANICAM GERCEKTEN COK ETKILI BIR HAP.. yalnız sac dokulmemde artınca

uzun zamandır kullanmak istediğim SOLGAR 5MG BİOTİN ve nerdeyse vejeteryan oldugum için ÇİNKO ZİNCO-C 15MG hapınıda aldım..bıde

kıst tedavisi gordugum ıcın MAGNEZYUM (SUDA ERIYEN TABLET, REGL SANCILARI İÇİN) içmem gerek..acaba çinkoyla demır hapı aynı anda

kullanılırsa etkılerı azalırmı??? ve bu hapları sırasıyla nezaman ıcmelıyım

demır hapını ac karnına alıyorum da ya diğerleri :26: cok kafam karıstı kızlar içinizde bu konu hakkında gercekten

bılgısı olanların cevaplarını beklıyorum:16:

Son düzenleme:
zınco kullanırken ayrıca biotin kullanmana gerek yok canım. biotin kullancaksan da zincoya gerek yok :) içerik olarak aynı sayılırlar.

merhaba kızlar;

bende yuksek derecede demir eksıkliği cıktı doktorum hap verdı FERAMAT NERDEYSE 1AY OLDU 3AY KULLANICAM GERCEKTEN COK ETKILI BIR HAP.. yalnız sac dokulmemde artınca

uzun zamandır kullanmak istediğim SOLGAR 5MG BİOTİN ve nerdeyse vejeteryan oldugum için ÇİNKO ZİNCO-C 15MG hapınıda aldım..bıde

kıst tedavisi gordugum ıcın MAGNEZYUM (SUDA ERIYEN TABLET, REGL SANCILARI İÇİN) içmem gerek..acaba çinkoyla demır hapı aynı anda

kullanılırsa etkılerı azalırmı??? ve bu hapları sırasıyla nezaman ıcmelıyım

demır hapını ac karnına alıyorum da ya diğerleri :26: cok kafam karıstı kızlar içinizde bu konu hakkında gercekten

bılgısı olanların cevaplarını beklıyorum:16:

canım noldu sonra kullandın mı ben de beraber kullanacağım da...

Back