- 5 Kasım 2018
- 1.095
- 1.873
- 133
- Konu Sahibi ismira_1923
-
MerhabalarKizceler selam,
Demir hapini doktorunuz kacinci haftanizda verdi? Ben 13 + 3 haftamdayim. Sizce ne zaman baslamak gerekiyor?
12. Haftada yazmaya başlıyorlar madem sınırda doktorun neden yazmamış acaba ?Benim de degerim sinirda ama doktor daha baslatmadi. Bir sonraki randevum da 17.haftada. Gec mi kalmis olurum ya. Degerlerim 5 haftalik gebeyken sınırdaydı cunku. Simdi nasil bilmiyorum
Bana 12+3 te verdi onun öncesinde ve gebeligimin ilk haftalarında da kullandım ama kabızlık yüzünden bıraktım şuan tam 13 haftalığız ama ben hala başlamadım çünkü kabız olmak istemiyorum Dr gittim depolarima baktirdim eğer eksikse ya da alt sınıra yakınsa kullanicam değilse biraz daha ertelicemKizceler selam,
Demir hapini doktorunuz kacinci haftanizda verdi? Ben 13 + 3 haftamdayim. Sizce ne zaman baslamak gerekiyor?
Canim bende kullanıyorum 12.haftadan beri ara ara kabizlik oluyor ama ben birkac çözüm buldum.Bana 12+3 te verdi onun öncesinde ve gebeligimin ilk haftalarında da kullandım ama kabızlık yüzünden bıraktım şuan tam 13 haftalığız ama ben hala başlamadım çünkü kabız olmak istemiyorum Dr gittim depolarima baktirdim eğer eksikse ya da alt sınıra yakınsa kullanicam değilse biraz daha ertelicem
Amin çok teşekkür ederim .benim bir de miyomum var o da bagirsaklarima çok baskı yapıyormuş ben de sürekli kompostolar erik suları incir kayısı vs vs katı bişey yemiyorum bile öyle söyliyim . İnsanllah hiç sorun olmaz da ben de uzun uzun ilaç kullanmak zorunda kalmam . Analar çeker yükü gerçekten. Rabbim bizlere de evlatlarımıza da sağlık sıhhat versin meleklerimiz sağlıkla gelsin inşallahCanim bende kullanıyorum 12.haftadan beri ara ara kabizlik oluyor ama ben birkac çözüm buldum.
Sabahlari mutlaka ac karnına 1bardak su içiyorum ve kayısı tüketmeye çalışıyorum bu ikisi ile düzenim oldu neredeyse. Hamilelikten önce cok afedersin günlük düzenli çıkardım bazen 2 kere ama simdi biraz 2 3 gune sarkınca rahatsiz etti dogal olarak ama dedigim gibi kaysıve su cok iyi geldi günlük duzenli çıkabiliyorum cok şükür bir dene istersen şifa olur inşallah sana da.
Öncelikle aminnn aminnn inşallah sağlıkla kedersiz şekilde kavuşalım inşallah hepimiz.Amin çok teşekkür ederim .benim bir de miyomum var o da bagirsaklarima çok baskı yapıyormuş ben de sürekli kompostolar erik suları incir kayısı vs vs katı bişey yemiyorum bile öyle söyliyim . İnsanllah hiç sorun olmaz da ben de uzun uzun ilaç kullanmak zorunda kalmam . Analar çeker yükü gerçekten. Rabbim bizlere de evlatlarımıza da sağlık sıhhat versin meleklerimiz sağlıkla gelsin inşallah
Aklıma geldi şimdi de anneniz normal doğum mu yapmıştıCanim bende kullanıyorum 12.haftadan beri ara ara kabizlik oluyor ama ben birkac çözüm buldum.
Sabahlari mutlaka ac karnına 1bardak su içiyorum ve kayısı tüketmeye çalışıyorum bu ikisi ile düzenim oldu neredeyse. Hamilelikten önce cok afedersin günlük düzenli çıkardım bazen 2 kere ama simdi biraz 2 3 gune sarkınca rahatsiz etti dogal olarak ama dedigim gibi kaysıve su cok iyi geldi günlük duzenli çıkabiliyorum cok şükür bir dene istersen şifa olur inşallah sana da.
Evet normal yapmış hamilelikten sonra yok olmuş dedi miyomu oyle diyor.Aklıma geldi şimdi de anneniz normal doğum mu yapmıştıçok merak ettim
Ay çok sevindim hadi hayırlısı bakalım inşallah benim de öyle olurEvet normal yapmış hamilelikten sonra yok olmuş dedi miyomu oyle diyor.
Rica ederim ne demek. Hepimiz sağ sağlıklı kavuşalım kuzularımıza inşallah.Ay çok sevindim hadi hayırlısı bakalım inşallah benim de öyle olurçok teşekkür ederim cevapladiginiz için
İnşallah inşallahRica ederim ne demek. Hepimiz sağ sağlıklı kavuşalım kuzularımıza inşallah.
Sizinde doğumla beraber yok olur miyomlarinizda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?