• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demir hapı 😞

kemanella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
550
439
103
31
Merhaba kızlar dün doktorum bana ferro sanol diye bir demir hapı verdi sabahları aç karnına bugün ilk kez içtim sabah.Hamilelik boyunca kusmamıştım bütün ne var ne yok kustum ve afedersiniz ama ishal oldum.Bu ilacı nasıl kullanacağım bana gece yatarken al dedi ama çok korkuyorum ya yine aynısı olursa

Bende ferro sanık kullanıyorum. Gyno ferro sanlo var bide aynı ilaç ama çözülümü biraz daha iyi doktorunuza sorun onunla değiştirin çünkü doğumdan sonrasına kadar kullanacaksınız. İkincisi de yatmadan için gece uykudayken bulantı falan yaşasanızda hissetmezsiniz. Ben 3 aydır öyle kullanıyorum rahatladım. İki gün sonra çocuk kilo almaya başlayınca kusma sizi de bebeği de yorar yatmadan almanızda hiç sakınca yok. Hatta portakal suyu falan için ardından

Bende ferro sanık kullanıyorum. Gyno ferro sanlo var bide aynı ilaç ama çözülümü biraz daha iyi doktorunuza sorun onunla değiştirin çünkü doğumdan sonrasına kadar kullanacaksınız. İkincisi de yatmadan için gece uykudayken bulantı falan yaşasanızda hissetmezsiniz. Ben 3 aydır öyle kullanıyorum rahatladım. İki gün sonra çocuk kilo almaya başlayınca kusma sizi de bebeği de yorar yatmadan almanızda hiç sakınca yok. Hatta portakal suyu falan için ardından
Çok teşekkür ederim canım sonrasında birşey içmek emilimi azaltmaz mı peki

Merhaba kızlar dün doktorum bana ferro sanol diye bir demir hapı verdi sabahları aç karnına bugün ilk kez içtim sabah.Hamilelik boyunca kusmamıştım bütün ne var ne yok kustum ve afedersiniz ama ishal oldum.Bu ilacı nasıl kullanacağım bana gece yatarken al dedi ama çok korkuyorum ya yine aynısı olursa
Demir ilacı kokusu itibariyle mide bulandirici oluyor zaten
Bu ilacin yan etkisidir kabiz veya ishal olmak
Ilaca alerjinizde olabilir
Benim kizimin alerjisi var demir ilacina ve hep ishal olur
Kan degeri düşük olmasina ragmen kullanamiyoruz maalesef
Dr danışın ilacinizi degiştirin belki faydası olur

Demir ilacı kokusu itibariyle mide bulandirici oluyor zaten
Bu ilacin yan etkisidir kabiz veya ishal olmak
Ilaca alerjinizde olabilir
Benim kizimin alerjisi var demir ilacina ve hep ishal olur
Kan degeri düşük olmasina ragmen kullanamiyoruz maalesef
Dr danışın ilacinizi degiştirin belki faydası olur