Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıc fayda etmiyor hıcEl yapımı dut pekmezi
Arkadaşımla dün bunun muhabbetini yapmıştık tevafuk oldu. Onun da değeri 0.4 müş çok düşük.Selam kan tahlili verdım de vucudum da asırı dusuk düşük bir oranda demir ve ferritin bana takviye gıda onerısı de bulunabilirmısınz Dr takviye gıda al kullan dedi ama kararsız kaldım bu durumu yasayan var mı
Sizce demir eksikliği adet düzensizliği yapar muArkadaşımla dün bunun muhabbetini yapmıştık tevafuk oldu. Onun da değeri 0.4 müş çok düşük.
Kurutulmuş dut varya onu kaynatmış suyunu içmiş posasını da yemiş. Değerleri yükselmiş hatta doktor hangi ilacı kullandın demiş.
Denemenin bi zararı olmaz isterseniz deneyin inşallah faydasını görürsünüz
Sanmam çünkü benim de düşüktü adetim düzenliydi. Hamileyim şuan demir ilacı kullanıyorumSizce demir eksikliği adet düzensizliği yapar mu
Cok dusukse yapabilir. Demir vucutta cok onemli. Doktorun verdigi takviyeyi kullanin. Sakatat, siyah kuru uzum, dut pekmezinde demir bolca bulunur. İspanak da oyle keza ama yogurtsuz yemeniz lazim.Sizce demir eksikliği adet düzensizliği yapar mu
Benimde aşırı düşük çıktı gecen aySelam kan tahlili verdım de vucudum da asırı dusuk düşük bir oranda demir ve ferritin bana takviye gıda onerısı de bulunabilirmısınz Dr takviye gıda al kullan dedi ama kararsız kaldım bu durumu yasayan var mı
Sizce demir eksikliği adet düzensizliği yaparArkadaşımla dün bunun muhabbetini yapmıştık tevafuk oldu. Onun da değeri 0.4 müş çok düşük.
Kurutulmuş dut varya onu kaynatmış suyunu içmiş posasını da yemiş. Değerleri yükselmiş hatta doktor hangi ilacı kullandın demiş.
Denemenin bi zararı olmaz isterseniz deneyin inşallah faydasını görürsünüz
Dut yerine direk pekmezi içsekBenimde aşırı düşük çıktı gecen ay
Gebelik öncesi bi bakalım demişti doktor
Böyle kendine hayrın olmaz çok zor geçirirsin hamileliği değerlerini toparlamadan gebelik düşünme dedi hatta
Ben ilaç kullanıyorum şimdi
Bide aşağıda bi arkadas yazmıs kuru dutu kaynatıp içmeyi onuda çok fazla öneriyolar
Onuda yapıcam insallah şifa olur bakalım
Ay benim çok etki etmişti elazığdan getirmiştik,lakin şu an bende getiremediğim gibi getirtemiyorumda mesela pandemi olduğu için . Başka ne var ki düşünelim o vakitHıc fayda etmiyor hıc
Merhaba Ispanak ve kereviz kürunün üzerine tanimam...O kürü C vitamini ile için..15 gün boyunca kullanin farkı goreceksiniz..Selam kan tahlili verdım de vucudum da asırı dusuk düşük bir oranda demir ve ferritin bana takviye gıda onerısı de bulunabilirmısınz Dr takviye gıda al kullan dedi ama kararsız kaldım bu durumu yasayan var mı
Selam kan tahlili verdım de vucudum da asırı dusuk düşük bir oranda demir ve ferritin bana takviye gıda onerısı de bulunabilirmısınz Dr takviye gıda al kullan dedi ama kararsız kaldım bu durumu yasayan var mı