Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de kan verdiğimde gluten hassasiyeti pozitif çıktığı için Gastroenteroloji ye endoskopi çektirmem için yönlendirdi doktor.Merhaba arkadaşlar demir değerim düşük 6 çıktı dahiliyeci depoların boşalmış dedi gastroenteroloji ye yönlendirdi ,benim durumumda olsn var mı veya demir eklikligi için tavsiye edebileceğiniz bisey
Çok içmem canım günde en fazla 7 8 bardaktir onu duydum sagolÇayı çok içen biriyseniz azaltın ve açık için mesela
Endoskopi cektrdinz mi nasıl bı işlem ağrı acı oluyor mu randevu aldım ama korkuyorum gidip gitmemede kararszmBeni de kan verdiğimde gluten hassasiyeti pozitif çıktığı için Gastroenteroloji ye endoskopi çektirmem için yönlendirdi doktor.
Günde en fazla 7-8 bardak mi içiyorsunuz?Çok içmem canım günde en fazla 7 8 bardaktir onu duydum sagol
Evet fazla mıGünde en fazla 7-8 bardak mi içiyorsunuz?![]()
Hayır çektirmedim randevu bekliyorum hâlâ. Bu sitede endoskopi ve çölyak ile ilgili açılan konular var. Söylenene göre acısız bir işlem, narkoz etkisiyle ağrı hissedilmez zaten sizi uyuturlar o esnada. Kısa süren bir işlemmiş. Peki size başka bir şey söylenmedi mi neden endoskopi istedi doktor?Endoskopi cektrdinz mi nasıl bı işlem ağrı acı oluyor mu randevu aldım ama korkuyorum gidip gitmemede kararszm
Evet fazla bence. Ben en fazla 3-4 bardak içiyorum artık. Eskiden daha fazla içerdim. 2 küp şeker kullanıyordum onu 1e düşürdüm mesela.Evet fazla mıaz mı sabah 1 öğlen 1 akşam da 3 4 içerim
Benim ferritin 6 ,d vitamini 20 ,B12 470 civarı iğne kullandım B12 için ,aynı sayılır değerlerimiz ,ben bı de gebelik düşünüyorum 3 6 ayda tahlil yaptırıyorum aynen biraz yükselince yine düşüyor demir ,damardan almayı ben de duydum ama doktor tavsiye etmeyince bilemedimBenim ferritin 10, d vitamini de 10 , B12 164 çıkmıştı en son Kasım ayında kan verdim her yıl kan verip vitamin ilaçları kullanıyorum. Balık, tavuk, kırmızı et ve pekmez tüketiyorum. Ispanak, muzda da demir var. Yeşillik, sebze ,meyve tüketmeyi çok seviyorum. Ama her yıl vitamin kullanıyor olmama ve düzenli beslenmeme rağmen depo biraz yükseliyor sonra geri düşüyor. En iyisi damardan kan almak ve iğne vurulmak gibi görünüyor.
Bana çölyak şüphesi var ama endoskopiye göre kesin bir şey söylerim sonra da diyetisyene yönlendiririm seni dediDemir depolarin boşalmış dedi doktor ,oreferon diye hap verdi , gastroenteroloji ye git dedi bağırsaklarda yırtılma gibi bişey var mı ona bakarlar dedi ,size bişey dedi mi doktorunz ,bakayım inşallah burdaki konulara da
Sa canım sen gastroenteroloji ye gidince direk endoskopi mi dediler yoksa randevu mu veriyorlarHayır çektirmedim randevu bekliyorum hâlâ. Bu sitede endoskopi ve çölyak ile ilgili açılan konular var. Söylenene göre acısız bir işlem, narkoz etkisiyle ağrı hissedilmez zaten sizi uyuturlar o esnada. Kısa süren bir işlemmiş. Peki size başka bir şey söylenmedi mi neden endoskopi istedi doktor?
As. doktor gastroenteroloji kaydı açtı mhrsden. Randevu alınca endoskopi çektirin dediler.Sa canım sen gastroenteroloji ye gidince direk endoskopi mi dediler yoksa randevu mu veriyorlar