- 5 Ekim 2010
- 228
- 1
- 46
Bende de var bu demir eksikliği anemisi hiç gitmediki zaten doğduğumdan beri var...
3 senedir hiç bunun için dktora gitmiyorum ilaçlarımı kendim bıraktım.. İyimi yaptım kötmü bilmiyorum ama ya bu rahatsızlık düşüklere sebep olabilirmi.. Benim ellerim ayaklarım yüzüm çok şişer sizde de oluyormu...
arkadaşım bana sorarsan çok kötü yapmışsın dokt. gitmemekle aynı şikayet bndede var demir eksikliği kansızlık 2008 yılında 20 adet iğne vuruldum iğleştim sandım tedavimi bıraktım adece halsizlik oluyodu ama 2010 mayıs ayından 2010 aralık ayına kadar ki süre içinde çekmediğim kalmadı sakın ihmal etmeyin cok büyük bi sorun benim şikayetim devamlı midem bulanıyodu kansızlıktan şüphelenmedim hiç 4 ayda 10 kilo verdim su dahi içemedim gitmediğim doktor kalmadı gastroentoloji ölümüne gittim reflü dedi ilaç verdi yne geçmedi bulantım ne gece uyuyabiliyodum ne gündüz yatakta oturur pozisyonda uyumaya çalışıyodum dolmuşa arabaya hiç binemiyodum devamlı bulantı piskolojiktir dye piskiyatriye gitti bana hap verdi 20 mg zehirlendim haptan bide 5 gün felç gbi yattım sonra allah razı olsun saglık ocagı aile hekimine baş vurdum kan tahlili yaptı aşırı şekilde demir eksikliği ve kansızlık dedi direk 20 adet iğne + günde 2 adet sabah akşam demir hapı içtim şuan 3 kilo aldım 2 ayda artık allaha sükürler olsun herşey yiyorum içiyorum.... biraz gevezelik ettim k.bakmayın ama ne kadar kansızlığın önemli oldugunu anlatmak istedim sakın ihmal etmeyin... teşekkürler...