Demir Demirkan'dan eleştirilere sert cevap!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.297
42.836
Ünlü şarkıcı Sertap Erener ile 18 yıllık ilişkisini sonlandıran Demir Demirkan, Ayşe Arman'a verdiği röportaj nedeniyle tepki toplamıştı. Demirkan o tepkilere yanıt verdi.
YazdırDemir Demirkan, Ayşe Arman’a verdiği röportajda Sertab Erener’le ilişkisini ‘beşik kertmesine’ benzetmişti. Demir Demirkan’ın bu sözü ünlü isimlerin tepkisini çekmiş, kadınlar tarafından da sert bir dille eleştirilmişti. Demir Demirkan, gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı.

Sertab Erener'le ilişkisini 'beşik kertmesine' benzetip, 'Ayrılmasaydım, ölüyordum' deyince kadınların hışmına uğrayan Demir Demirkan, gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı.

"ASLINDA KENDİNDEN NEFRET EDENLER"

'Keşke hiç konuşmasaydın', 'Kalıbından utanmalısın' , 'Yaşadığının arkasında duramayacak kadar vefasızsın' yorumlarına kızan Demirkan şunları söyledi:

"Kibirleriyle ağıza alınmayacak sözleri sarfedip sevgisizliklerini açık edenler, aslında kendinden nefret edenler var ya, işte onlar 'nefretçi.'

Magazin müptelası, cehaletinin farkında olmayan, kendini görmeden dışarıyı yargılayan, kibirli, parasını denkleyip aldığı internet paketini ona buna laf sokmaya harcayan 'farkındasızlık' kahramanları... Sizden tek ricam nefretçiliğinize devam etmeniz!"

ESRA EROL'LA DEMET AKALIN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

‘18 YIL AKLI NEREDEYMİŞ’

Röportajın üzerine, Esra Erol, Instagram hesabından “Demir Demirkan 18 yıllık biten ilişkisi Sertap Erener için, ‘beşik kertmesi gibiydi’ demiş. 18 yıl aklı neredeymiş acaba!!! 18 yıl dile kolay bir şeyler yaşayacak, sonra da proje birlikteliği diyeceksin yuh!! İnsan kendine hakaret etmez! Sinirle okudum röportajı!!! Kadınlar çok daha güçlüler ilişkilerinde ve yasadıklarının arkasında duygularıyla hareket ediyorlar! Pazarlıkçı olan sanırım böyle erkekler!” yorumuyla tepkisini dile getirmişti.

'GERÇEK YÜZLERİNİ GÖRÜYORUZ’

Demet Akalın da Esra Erol’un mesajını paylaşarak “İyi ki Ayşe Arman var da böyle adam! Pardon erkeklerin gerçek yüzlerini görüyoruz!!! Ayıp be kadın daha yeni evli!! Esra Erol çok güzel dile getirmiş aynen katılıyorum” notuyla ünlü sunucuya destek vermiştib

İki ünlü isimin paylaşımlarının altına yorum yapan kadın takipçileri de Demirkan’a yönelik eleştirilerde bulundu.

http://www.milliyet.com.tr/demir-demirkan-dan-elestirilere-magazin-2121223/

Aşk şarkısını çok güzel söylemişlerdi ya :) benim aklıma hep ordaki birbirine aşkla bakan iki insan olarak geliyorlar.

valla ben hiç birbirlerine yakıştırmamıştım, leventle yakışıyorlardı ama, bence 18 sene sürmesi şok

Valla ya 18 yıl 30 yaşındayım 18 yıl kimsxeye katlanamam sanırım.
ben evlensem bir sene sonra adamı boşarım herhalde sonra neden yalnızxım ilahi benn

Sertap cok mu sıkıcı acaba? Gerci yine evlendi.Bunla da bi 15 sene idare etse gelir 65 yasina.O da yeter zaten bi omur icin.

Bildiğim kadarıyla bu ayrılık bir sene kadar önce yaşandı.
Demir şu an başka biriyle birlikte.
Sertab şu an evli.
Demir neden böyle saçma bişey yapmış anlamıyorum. Neden insan bir sene sonra biten 18 yıllık ilişkisi hakkında konuşur? Bir insan neden biten ilişkisi hakkında konuşur? Öyle bir anlatmış ki adam, röportajı okudunuz mu bilmiyorum ama, öyle bir anlatmış ki sanki Sertab bunu 18 yıl boyunca tutsak etmiş, zincirlemiş, hiçbir yere gitmesine izin vermemiş gibi. Hakkaten bunca zaman aklı nerdeymiş derler adama yani. Senin özgür iraden yok mu ki seni rahatsız eden şeyler altında yaşamaya devam ediyorsun? Röportajın ilginç olan kısımlarından biri de şuydu; adam böyle anlatmış anlatmış Ayşe Arman'a, Ayşe de sormuş bunları Sertab'a söyledin mi, seni anlamayacak bir insan değildi demiş. Cevap şu: Ben her şeyi kendi içimde yaşadım, içime attım. Bu kadar eleştirilmesi çok normal çünkü yaptığı şey efendi bir adama yakışmıyor. 18 yıl çok uzun bir süre, sevgi bitmiş olabilir, sıkılmış olabilir falan filan ama arkasından konuşmak nedir? Kimse kusura bakmasın da hakkında konuştuğu kadın Sertab Erener, Sertab'a bişey olmaz.
Çocukça hareketler yani ve 42 yaşında bir adama hiç yakışmıyor. Sertab bildiğim kadarıyla bu konular hakkında hiç konuşmadı. Kadın evli, geçen akşam eşiyle konsere gitmişler, gayet de keyifli görünüyorlar. Sözün özü kadının umrunda değil yani, bu tarz konuşmalar yaparak artık halkın da çoğunun umrunda değil Demir Demirkan.

ufff anlaşamamış ayrılmışlar işte kime ne

birde adam evlenmek istemiyormuş besbelli o kadar yıl evlenmedi

sertap ayrılır ayrılmaz evlendi demek ki evlenmeyi özlemiş kadın

adama da ısrarlarda bulunmuştur illa ki bu kadar sene içerisinde evlenelim diye

belki de ondan sıkıldı adam

Yeni single çıkarmış. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…