• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Demir damlasını nasıl veriyorsunuz?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

suute

Guru
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
85
5
298
İzmir
Bebeğim 10 aylık oldu ancak bugüne kadar demir damlasını verme girişimlerim hep başarısızlıkla sonuçlandı. Kan tahlilinde bir sıkıntı çıkmadığından çok önemsemedim ben de. Ancak 9. aydan itibaren demir eksikliği daha ciddi boyutlara ulaşabiliyormuş. Bebeğim demir tadı alınca öğürüyor. İmkan yok veremiyorum. Sizlerin demir tadını azaltmak için kullandığı yöntemler var mı?

Bebeğim 10 aylık oldu ancak bugüne kadar demir damlasını verme girişimlerim hep başarısızlıkla sonuçlandı. Kan tahlilinde bir sıkıntı çıkmadığından çok önemsemedim ben de. Ancak 9. aydan itibaren demir eksikliği daha ciddi boyutlara ulaşabiliyormuş. Bebeğim demir tadı alınca öğürüyor. İmkan yok veremiyorum. Sizlerin demir tadını azaltmak için kullandığı yöntemler var mı?

yemeyine katılan toz şeklinde olan varmış.. bir doktorunuza danışın isterseniz.. arkadaşım öyle kullanmıştı hiç anlamıyordu bebeği.. sorun olmuyordu..

Benim bebeğimde kusuyor hiç sevmiyor.. Birde biyerde okumuştum demir ilacı dişleri karartıyomuş sizde öyle bişe oldumu acaba..aslında meyve suyuna katıp verebiliriz sanırım ben bi dra sorayım yarın gidicem😄

canım benim tospik 30 mayıs dogumlu bende sendenim ama ben kan tahlili daha yaptıramadım sen nezaman yaptırdın eşimin izin almasını bekliyorum yanlız 15 gündür ekmeyin üzerine damlatıyorum ekmeye dayanamıyo bizimki

Benim bebeğimde kusuyor hiç sevmiyor.. Birde biyerde okumuştum demir ilacı dişleri karartıyomuş sizde öyle bişe oldumu acaba..aslında meyve suyuna katıp verebiliriz sanırım ben bi dra sorayım yarın gidicem😄

evet canım yigenimin dişi karardı ama sonra düzeldi biraz bende ondan çekindim galiba

yemeyine katılan toz şeklinde olan varmış.. bir doktorunuza danışın isterseniz.. arkadaşım öyle kullanmıştı hiç anlamıyordu bebeği.. sorun olmuyordu..

Doktora sormuştum, yalnızca damla ve şurup var demişti. İkisini de içiremiyorum. Şurubun tadı çok keskin değil ama fazla miktar içirmek gerekiyor, yutmuyor.. Bugün eczaneye de sordum yazınızı görüdkten sonra ama eczacı hiç duymadım toz şekline olanını dedi. Arkadaşınızla görüştüğünüzde sorabilir misiniz acaba adı neymiş, nereden temin ediliyormuş? Sanırım temini biraz zor olabilir..

canım benim tospik 30 mayıs dogumlu bende sendenim ama ben kan tahlili daha yaptıramadım sen nezaman yaptırdın eşimin izin almasını bekliyorum yanlız 15 gündür ekmeyin üzerine damlatıyorum ekmeye dayanamıyo bizimki

Sanırım 8 aylıkken filan yaptırmıştım, o zaman eksiklik olmasa bile şimdiye kadar çoktan başlamıştır gibime geliyor..

Ben meyve suyunun içine ekliyorum
Sabahta pekmezli içecek yapıyorum, onun içine de ekliyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar dr bugün elma yada portakal suyuna karıştırıp verebilirsin dedi.. Ben öyle denicem artık..

Back