Kızlar bi yakınımız da 4. Ayda Demir damlasına başladı çocuğun uyku düzeni bozuldu bizde de bi sorun yaşadık tam düzeldi derken üç dört gün sonra damlaya başladık uykusu bozuldu yaşayan var mı? Demir damlasıyla ilişkili olabilir mi ocean microfer kullanıyoruz
Kızlar bi yakınımız da 4. Ayda Demir damlasına başladı çocuğun uyku düzeni bozuldu bizde de bi sorun yaşadık tam düzeldi derken üç dört gün sonra damlaya başladık uykusu bozuldu yaşayan var mı? Demir damlasıyla ilişkili olabilir mi ocean microfer kullanıyoruz
Ben 2. Ayda başlamak zorunda kaldım demiri. Uyku bozuklukları yapmadı. Çok farklı markaları da denedim. Genelde 4. Ayda başlanıyor atak zamanına geldiği için diğer sorunlarla karışıyor diye düşünüyorum. Kabızlık yapabilir, kusma yapabilir demir yan etkilerinde.
Bu markayı bana alerji doktorum önerdi, çoklu gıda alerjisi var bebeğimde. Sorun yaratacak bir damla olsa önermezdi diye düşünüyorum (henüz başlamadık 6.ayda başlayacak)
Bebeğimin zaten süt proteini alerjisi var ve o sorunu çözdük onunla ilgili bişey değil ama bu ay içinde ara ara hep sık uyanmaları oldu fakat iki gündür neredeyse saat başı bazen yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor veya tıs tıs ediyor müdahale etmezsem uyanıyor dün hiç uyuyamadım bugün bayılacak gibi olduğum için annem geldi artık yani ciddi bi sorun oldu bizim için
Ben 2. Ayda başlamak zorunda kaldım demiri. Uyku bozuklukları yapmadı. Çok farklı markaları da denedim. Genelde 4. Ayda başlanıyor atak zamanına geldiği için diğer sorunlarla karışıyor diye düşünüyorum. Kabızlık yapabilir, kusma yapabilir demir yan etkilerinde.
Ya atak olsa bu ay ara ara yaptı böyle ama demiri 4 ay 10 günlükken başladık o günden bu güne saat başı uyanmaua başladı bazen ağlayarak uyanıyor hiç huyu değil kabızlık vs de yok gazınıda çok rahat çıkarıyor gibi
Bu markayı bana alerji doktorum önerdi, çoklu gıda alerjisi var bebeğimde. Sorun yaratacak bir damla olsa önermezdi diye düşünüyorum (henüz başlamadık 6.ayda başlayacak)
Evet piyasadaki en temiz içerikli damla aslında ama arkadaşta da aynı denk gelince acaba dedim yoksa bana da pek mantıklı gelmedi d vitamini olsa geç verince uyumaz ama demirin öyle bi etkisi olamaz diye düşünüyorum
Bebeğimin zaten süt proteini alerjisi var ve o sorunu çözdük onunla ilgili bişey değil ama bu ay içinde ara ara hep sık uyanmaları oldu fakat iki gündür neredeyse saat başı bazen yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor veya tıs tıs ediyor müdahale etmezsem uyanıyor dün hiç uyuyamadım bugün bayılacak gibi olduğum için annem geldi artık yani ciddi bi sorun oldu bizim için
Bizim 2 aya yakın sürdü hastalıkla birleşince. Ne zaman uyandım yine uyutup uyudum hatırlamıyordum. Emzirirken uyuyaklırdım yenidoğan gibi. Zor geçti bizde uyku gerilemesi. Osman gönülalın videosu var konu hakkında. Youtube a bir bakın. Şimdi 6. ay geldi bize. O da fena değil. Uykusuzuz
O aylarda bazı bebeklerde uyku gerilemesi oluyor, demir damlası ile bir ilgisi yoktur.
Vitaminler içerisinde d vitamini ile uyku arasında bir ilişki vardır. D vitamini uykuyu açar. Bu sebeple doktorlar en geç öğle saatlerinde vermiş olmamızı ister
Prematüre bebeğim olduğu için 2. aydan beri aynı marka demir damlasını kullanıyorum ama uyku sorunu yapmadı. Kakasının rengi değişti sadece başka farklı bir şey gözlemlemedim hâlâ aynı markayı kullanıyorum.
Evet piyasadaki en temiz içerikli damla aslında ama arkadaşta da aynı denk gelince acaba dedim yoksa bana da pek mantıklı gelmedi d vitamini olsa geç verince uyumaz ama demirin öyle bi etkisi olamaz diye düşünüyorum
D vitamininin öyle bi etkisi yokmuş aslında ama erken saatte verin mutlaka etki etmez diyorlar
Ama genel olarak demir damlaları sıkıntı yaratıyor galiba temiz de olsa, ben tuvalete çıkamam mesela. Bebeğime de 4 değil 6 ayda ek gıda ile başlayalım dediler alerjisi yüzünden bağırsakları yorar dedi dr. İster istemez yoruyordur yine diye düşünüyorum