How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Demir, B12 D vitamini eksikliğim var yardım edin bu sorunu yaşayan var mı

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.604
737
123
33
Kaç haftadır şiddetli iştahsızlık yaşıyorum yorgunluk halsizlik bugün doktora gittim demir kan B12 ve D vitamini eksikliği var dedi bunlar yapiyomus şimdi Ferro sanol duodenal ilaç B12 için hap ve D vitamini için Devit 3 ampul verdi kullandım şimdi bide mide bulantısı var başım yanıyor aynı zamanda bu yan etkisi mi oluyo acaba kullanan oldumu benim gibi sorun yaşadınız mi benim böbrege vuruyor sanırım ağrisi vurur mu böyle ağrı yaşayan varsa yardimci olurmusunuz

Son düzenleme:
B12 bende de düşüktü bi ara B12 ilacı vermişti Ferro da vardı içinde. Şimdi de hamileyim ve d vitaminim çok düşük onun de devit3 damla verdi ama halen çok düşük. Ne yapacağımı bilmiyorum ben de

bende hamılelıkte çıktı b 12 eksıklığı d vıtamını önceden eksıktı.en son ne durumda bılmıyorum.b 12 ınsanı ıshal yapabılıyor aynaya bakınca solgun ruh gıbı gorunuyorsun.bazen et yesende çıkıyor onu anlamış değılım.benexol kullanıyorum 2. kutudan sonra tahlıl yaptırıcam.dekavıt yaptı doktor vıtamın hapımı o da mı ıshal yapıyor anlamadım. özllıkle hazır su ıcıyorum arıtma çeşmelerı yaramıyor dıye bana bı çözemedım.

B12 bende de düşüktü bi ara B12 ilacı vermişti Ferro da vardı içinde. Şimdi de hamileyim ve d vitaminim çok düşük onun de devit3 damla verdi ama halen çok düşük. Ne yapacağımı bilmiyorum ben de[/QUOT
B12 bende de düşüktü bi ara B12 ilacı vermişti Ferro da vardı içinde. Şimdi de hamileyim ve d vitaminim çok düşük onun de devit3 damla verdi ama halen çok düşük. Ne yapacağımı bilmiyorum ben de
Yani D vitamini gıdalardan alamazmiyiz acaba en guzeli güneşten almak asinda bana doktor Devit3 u 15 gün arayla verdi

bende hamılelıkte çıktı b 12 eksıklığı d vıtamını önceden eksıktı.en son ne durumda bılmıyorum.b 12 ınsanı ıshal yapabılıyor aynaya bakınca solgun ruh gıbı gorunuyorsun.bazen et yesende çıkıyor onu anlamış değılım.benexol kullanıyorum 2. kutudan sonra tahlıl yaptırıcam.dekavıt yaptı doktor vıtamın hapımı o da mı ıshal yapıyor anlamadım. özllıkle hazır su ıcıyorum arıtma çeşmelerı yaramıyor dıye bana bı çözemedım.
Benimde Demir için hap sanki ishal şeklinde yapıyo anlamadım siyah dışkı yapıyo bide benimde cildim ruh gibi zor çalışıyorum artık sende iştahsızlık var mı ben ağzıma birşey koyamiyorum

Yani D vitamini gıdalardan alamazmiyiz acaba en guzeli güneşten almak asinda bana doktor Devit3 u 15 gün arayla verdi
Gıdalardan da almaya çalışıyorum zaten. Güneş kısmını pek anlamadım. Yazın oldukça güneşlenme fırsatm oldu hatta baya bronzlaştım. Bu kadar düşük olması şaşırttı beni. Acaba bebeğe mi geçti bir kısmı diye düşündüm. Doktor pek önemsemedi bu durumu sınırın baya altında olmasına rağmen devit3 damla verdi sadece. Başka doktora da sordum o da aynı şeyi söyledi

Ben de kullandığım zaman siyah dışkı oluyor. Bu normal. Belli bir süre sonra renk düzeliyor.
D vitaminini haftada bir gün olarak aldım ben 1 ay boyunca, sonrasında 15 günde bire düşürdüm. Şuan 3 cu ay 15 günde bir olarak devam ediyorum. Seviyem normale düştü.
B 12 yi akşamları yatmadan önce alıyorum.

Ben de kullandığım zaman siyah dışkı oluyor. Bu normal. Belli bir süre sonra renk düzeliyor.
D vitaminini haftada bir gün olarak aldım ben 1 ay boyunca, sonrasında 15 günde bire düşürdüm. Şuan 3 cu ay 15 günde bir olarak devam ediyorum. Seviyem normale düştü.
B 12 yi akşamları yatmadan önce alıyorum.
Benim iştahsızligim çok fazla daha 3.gunumdeyim kullanırken adetliydim adetin 5.günü açık kırmızı adet kanamam var damla damla geliyo neden böyle acaba yan etki mi yaptı haplar

Kaç haftadır şiddetli iştahsızlık yaşıyorum yorgunluk halsizlik bugün doktora gittim demir kan B12 ve D vitamini eksikliği var dedi bunlar yapiyomus şimdi Ferro sanol duodenal ilaç B12 için hap ve D vitamini için Devit 3 ampul verdi kullandım şimdi diskimda siyah oldu çok bide mide bulantısı var başım yanıyor aynı zamanda bu yan etkisi mi oluyo acaba kullanan oldumu benim gibi sorun yaşadınız mi benim böbrege vuruyor sanırım ağrisi vurur mu böyle ağrı yaşayan varsa yardimci olurmusunuz

Benim de Demir ve d vitaminim düşmüş. Bana da Ferro Sanol verdi ama kullanmayı düşünmüyorum. Bugün internette araştırdım herkes mide ağrısından şikayetçi. Gastrit var bende bir de onu kullanırsam ne hale gelir midem bilemiyorum. Üzüm suyu, çekirdekli kuru üzüm ve tahinle yükseltmeye çalışacağım bakalım faydası olacak mı. İlaç sana dokundu muhtemelen, doktoruna söyle değiştirsin.

Benim de Demir ve d vitaminim düşmüş. Bana da Ferro Sanol verdi ama kullanmayı düşünmüyorum. Bugün internette araştırdım herkes mide ağrısından şikayetçi. Gastrit var bende bir de onu kullanırsam ne hale gelir midem bilemiyorum. Üzüm suyu, çekirdekli kuru üzüm ve tahinle yükseltmeye çalışacağım bakalım faydası olacak mı. İlaç sana dokundu muhtemelen, doktoruna söyle değiştirsin.
Bende mi kullanmasam acaba kuru üzüm ve pekmez falan mı yesem ki mide de bulantılı hal alıyor

Benim de Demir ve d vitaminim düşmüş. Bana da Ferro Sanol verdi ama kullanmayı düşünmüyorum. Bugün internette araştırdım herkes mide ağrısından şikayetçi. Gastrit var bende bir de onu kullanırsam ne hale gelir midem bilemiyorum. Üzüm suyu, çekirdekli kuru üzüm ve tahinle yükseltmeye çalışacağım bakalım faydası olacak mı. İlaç sana dokundu muhtemelen, doktoruna söyle değiştirsin.[/QUOTE
bende yarın tekrar doktora gidicem sonuçlarımi göstericem kullanmicam ilaç hiç faydali değil gerçekten hazimsizlik şişkinlik ve gaz var sende de oluyor mu böyle bide başımin üstünde yanma şeklinde ağrı oluyor

bende yarın tekrar doktora gidicem sonuçlarımi göstericem kullanmicam ilaç hiç faydali değil gerçekten hazimsizlik şişkinlik ve gaz var sende de oluyor mu böyle bide başımin üstünde yanma şeklinde ağrı oluyor

Bana daha önce ferritin vermişlerdi. Midemi mahvetti. Bu ilaç ondan daha ağır o yüzden kullanmadım. Gastrit var bende bu ilaç ülsere çevirebilir hatta Allah korusun mide kanaması bile yapabilir. Şimdilik üzüm suyu, kuru meyve ve et yemeye çalışıyorum. Kuru üzüm çekirdeği tozu kullanıcam. 1 ay sonra tekrar tahlil yaptırıp duruma bakıcam.

Back