• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri demetrios

sevdabuzer

hayat sürprizlerle gelecek inşallah
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
5.180
3.045
373
kızlar merhaba düğünüm 2 temmuzda ancak ben gelinliği halletmedim demetriosun modelleri çok hoşuma gidiyor sizce çokmu abartı olur $005-2013-demetrios-022.jpg $062-2013-demetrios-004.jpg $124-2013-demetrios-027.jpg $demetrios 4 ön.jpg $demetrios 4 arka.jpg $demetrios3.jpg

özellikle en baştakini çok istiyorum üst kısmında taş işleme olabilir bide tek omuz askısı yapılmasını istiyorum

Canım eğer bunların içinden birisini seçmen gerekirse evet 1. model derim. Birde bunu üzerine denedinmi? Her zaman mankendeki gibi durmuyor çünkü. Senin içine sinmiş olması önemli buradaki herkesin zevki farklıdır. Yorumlara bakıpta gelinlikten soğuma.Bana görede fazla karışık bir gelinlik ama senin içine çok sinmiş belliki. Umarım seni kırmamışımdır. Mutluluklar diliyorum. Herşey gönlünce olsun.

Canım eğer bunların içinden birisini seçmen gerekirse evet 1. model derim. Birde bunu üzerine denedinmi? Her zaman mankendeki gibi durmuyor çünkü. Senin içine sinmiş olması önemli buradaki herkesin zevki farklıdır. Yorumlara bakıpta gelinlikten soğuma.Bana görede fazla karışık bir gelinlik ama senin içine çok sinmiş belliki. Umarım seni kırmamışımdır. Mutluluklar diliyorum. Herşey gönlünce olsun.

çok teşekkür ederim yok canım hiç kırılmadım evet doğru ben abartııyı seviyorum sade bir model giysem oturup ağlarım .))) aylardır bakıyorum netten en beğendiğim ilki vazgeçemiyorum ondan

çok teşekkür ederim yok canım hiç kırılmadım evet doğru ben abartııyı seviyorum sade bir model giysem oturup ağlarım .))) aylardır bakıyorum netten en beğendiğim ilki vazgeçemiyorum ondan
SOrun yok o zaman :) eklediğin resimlerden bencede 1. gelinlik en güzeli. Hayırlı olsun canım :)

herkesin fikri farklı o yüzden sana tavsiyem beğendiğin modeli giy.

kendin karar ver.

resim farklı üzerinde farklı.

bu düğün senin 1 kere olacak.

abartı da olsa istediğin gibi giyin.

Back