Sivilceli Ciltler Demet Evgar' ın sivilce formulü...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
pişik kremini duyunca aklıma geldi
bi ara biri de (ayy hatırlayamadım şimdi) hemoroid kremini sürüyordu ya yüzünekaydirigubbakcemile3
ama bu gerçekten bana da mantıklı geldi,faydası olabilirbilmiyorumkismile

ya sanırım haftada bir kullanınca faydası var... Ben ilk 2 sürdüğümde iyi geldi diye her akşam sürmeye başladım 4-5 gün üst üste kızarıklık ve sivilcelere sürdüm... sonra yüzüm coştu... bende tırsıp bıraktım =(((

pişik kremini duyunca aklıma geldi
bi ara biri de (ayy hatırlayamadım şimdi) hemoroid kremini sürüyordu ya yüzünekaydirigubbakcemile3
ama bu gerçekten bana da mantıklı geldi,faydası olabilirbilmiyorumkismile

mankenler kamera karşısına geçmeden önce yüzleri gergin olsun diye sürüyorlarmış bende bir yerde okumuştum..

İyi akşamlar arkadaşlar;

Malesef benimde sorunlu bir cildim var sivilce izlerim siyah noktalarım :KK43:
5 aylık cilt bakımından sonra yüzüm sivilcelerden arındı..tabı gecici bir çözüm oldu.bir ara yok ıyı yok bu iyi diye bir sürü sey denedım ama yüzüm çok daha kötü oldu herkesın ayrı bır cılt yapısı vardır.belki hormon bozuklugu belkı cıgerlerden kaynaklanan bır problemdir.O yüzden bir cilt doktoruna gıdın derım gereklı tetkikleri yaptırın.ve doktor kontrolünde birşeyler kullanın.a.s.

kesinlikle her akşam yatmadan önce tok karna 1 tane çinko kapsül saç cilt tırnak süper etkili kullanıyorum sivilcelerim ve lekelerim artık yok
fakat en az 1 ay her akşam kullanın

cinko destegni ciddi anlamda dusunyorm artk. ust derimin distan da yardma ihtyaci var ..

yiyceklerle bunu kapatmaya calsyodm.

extra destek gerekcek sanyorm. deneyecegm

kesinlikle denemeyin derim cildinizde ne gibi sonuçlar doğuracağını bilmediğiniz ürünleri kullanmak ne kadar mantıklı :KK20:ki hem cilt çok hassas bi doku üstelik bide problemli ise...

yaş aralığı var mı ben 31 yaşındayım ama siyah noktalarım ve sivilcelerim çok her türlü markayı denedim ama kurtulamadım bana bir marka verirseniz sevinirim siyah nokta ve sivilceli olmak istemiyorum meesajlarınızı bekliyorum

ya benım sıvılce ayda yılda bır alnımda ya da cenemde bır tane falan cıkardı ama okul bıttıkten sonra stresten falan sanırım baya cıktı yanagımda 4ay once cıkanların ızı hala duruyor cıldıracagım. cıldımde kuru yer yer putur putur oldu. olay temızleme jelı ve gunduz kremı aldım bugun onu kullanacagım bırde pakface maskesı yapıyorum arada sırada. pısık kremınıdemı denemelı ya... aslında bır arkadasında dedıgı gıbı bır doktora gıtmek cok mantıklı ama benım gıbı okulu bıtmıs babasından faydalanamayan ve ıs bulamamıs olanalr ıcın baska care dusunmek lazım.

X