Sivilceli Ciltler Demet Evgar' ın sivilce formulü...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ege

izmir delisi
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
167
0
"Güzellik için sihirli formülünü veren Demet Evgar, “Haftada bir gün bebek pişik kremiyle yüzüme maske yapar, 20 dakika bekletirim. İçindeki çinko cilt için çok yararlı. Yüzümdeki sivilcelerde bu sayede kurtuldum” dedi."

hiç bunu duyan oldu mu? yani sivilcelere pişik kremi kullanan ya da duyan var mı??? denemek istiyorum..

"Güzellik için sihirli formülünü veren Demet Evgar, “Haftada bir gün bebek pişik kremiyle yüzüme maske yapar, 20 dakika bekletirim. İçindeki çinko cilt için çok yararlı. Yüzümdeki sivilcelerde bu sayede kurtuldum” dedi."

hiç bunu duyan oldu mu? yani sivilcelere pişik kremi kullanan ya da duyan var mı??? denemek istiyorum..

Ben denemedim ama bana o krem çok yağlıymış gibi geliyor.
Daha kötü yapmasın...eyvahedigeldismile

hadi doğru diyelim, acaba hangi marka?? piyasada bir sürü marka var

bebeğimin poposu için doktorumuz çinko oksit vermişti ve ben daha sonra tv de dermotolog uzmanından çinko oksitin haftada bir cilde uygalandığı takdirde çok iyi sonuç alındığını dinlemiştim ama uygulamadım

valla kızlar kremin içindeki çinkoyu bilmemde zinko kullandım bi ara hap olarak ve cildime çok iyi geldi sivilcelerime falan ama mideye dokunuyo

bende bu röportajı duydum az daha demin topik açacaktım ki allahtan gördüm bu topiği eee ne diyorsunuz hanımlar cilde iyi gelirmi benim çok şükür sivilce problemim yok ama cildim aşırı kuru ve mat bana göre canlandırırmı acaba cildi? yorumları bekliyoruz.

benimde başım sivilcelerle dertte cildim yağlı kullanan olursa sonuçlarını paylaşalım lütfen :9

KIZLAR bene dün gece yazdım bunu foruma neyse bu kremi ben
hiç görmedim nasıl bişi acaba

çinko cilde ilk etapta yararlı,pürüzsüzleştiren,sonra çabuk kırışmasına sebep olan madde değil miydi?
ben mi yanlış hatırlıyorum ...eyvahedigeldismile

bugün sebamedin pişik kremini aldım uygulamaya geçicem bakalım nasıl sonuç vericek umarım daha kötü olmaz senağlama

Benimde ablam okumuş o röportajı bende bu gün aldım pişik kremi oksitin markası içinde %20 oranında çinko varmış... Ama oksitinin markasının başka bi kremi de varmış %40 çinko içeriomuş onu öğrenince acaba onu mu almalıydım diye düşündüm... Neyse bi bunu deniyim de... Ben zaten Bioderma sebium serisi kullanıyorum, memnunum o seriden ama genede ayda bir yüzüm biraz azıyor ona engel olamıyorum, onun için o dönemlerde bu maskeyi yapıyım diye düşündüm...

Benimde ablam okumuş o röportajı bende bu gün aldım pişik kremi oksitin markası içinde %20 oranında çinko varmış... Ama oksitinin markasının başka bi kremi de varmış %40 çinko içeriomuş onu öğrenince acaba onu mu almalıydım diye düşündüm... Neyse bi bunu deniyim de... Ben zaten Bioderma sebium serisi kullanıyorum, memnunum o seriden ama genede ayda bir yüzüm biraz azıyor ona engel olamıyorum, onun için o dönemlerde bu maskeyi yapıyım diye düşündüm...

canım ben oksitin kremi kızım için kullandım yazın.

çok fena balık kokuyo içinde norveç balığı özü varmış %40 çinko oksit içeriyo kızımın pişikleri için doktor vermişti çok iyi bi krem ama kokusu hakkında yazmak istedim :)

Anladım canım çok sağol dayanamam ben de o kokuya zaten... Şimdilik normal pişik kremini kullandım onun içinde %20 çinko oksit varmış, yarım saat beklettim yıkadım... Yan etkisi olmadı, kızarıklıkları azalttı gibi geldi ama belki de ışıktan fln öyle gelmiştir bana sabah gün ışığında anlıcam... =)

denemediğim şey kalmadı izin vermiyo annemler artık bişey kullanmama zaten faydasıda yok haklılar ama napalım bi çare deyip kullanıyoruz ama kendi halne bırakcam artık bırkaladıkça daha kötü oluyor :KK43:(

kıslar
içeriği çinko olan pişik kreminin adı krem sera
bende kuulanırım bunu yüzüme..
bilginize

evet çok iyi gelıyor aspirini ezıyorum limon maden suyu bebe pudrası eklıyorum . Sonra da pişik kremını ekledım 15 dk bekledım 1 günde aşırı iyileştirdi sivilceyi

Benim kullandığımda da çinko var markası Oksitin baby... Yani ben markası sera olanı bilmiorum benim kullandığımda %20 oranında çinko var... 3 gündür kullanıyorum haftada bir maske yaptığını söylemiş Demet Evgar ama ben her gün maske olarak kullandım onu 3 gündür... Kızarıklıklarımı azalttı, yağlanmayı da azaltmış gibi geliyor bana... Ama ilk kullanımda mükemmel bi fark olmasını beklemeyin, hiç bi kremin öyle bi etkisi olmuyor bunu anladım artık... Ama kızarıklıkları hafifletti 3 gündür...

X