Demet Altınyeleklioğlu- Moskof Cariye Hürrem

EbRuLi

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.416
25
683
39
813 sayfalık bir eser. Hürrem'in hayatı müthiş anlatıyor.
en ufak detayını bile atlamamış. Kadın olarak kendinizi sınamanızı, ölçemenizi ve çevrenizdeki diğer kadınlar ile olan bağlantılarınızı bile düşündüren bir kitap.

350 sayfa okudum henüz. Ama çok etkilendim.

kesinlikle tavsiye ederim.

sevgiler,

Ben okudum,Hürremi anlatan başka kitaplara göre daha akıcı daha detaylı ve daha çok Hürremin iç dünyasıyla olaylara yaklaşan bir anlatımı var...Tavsiye ederimyerimseniben.

Ben kıtabı 4 5 gunde bıtırdım ama elımden bırakamıyordum gözümde rahatsızlık olduğu için mecbur ara verıyordum kesinlikle pişman olmayacaksınız kitap bitince bir an üzülüyorsunuz keşke hiç bitmese diyorsunuz kesinlikle tavsiye ederimmm

kitapçılara gittiğimde gözüme takılıp druyordu.bu yorumlardan sonra mutlaka okucm bnde :)

kesinlikle tavsiye ederim harika bir kitapdı.
şu an mihrimahı okuyorum , oda başarılı gidiyor.

Kitabi siparis ettirdim bu sabah gecti elime..
Uzun zamandir almayi düsünüyordum (dizi nedeniyle degil yani :) )
Okumak icin sabirsizlaniyorum ..

bende okudum bu kitabı gerçekten çok güzel haremle ilgili bütün kitapları çok beğeniyorum lisede safiye sultanları okuyarak başladı haremli ilgili kitaplara tutkum şimdi piruzeyi okuyorum o bitsin mihrimahı ve başka bi hürrem sultan kitabı var yazarını hatırlamıyorum onu ve nurbanuyu aldım evde beni bekliyolar onları okuycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…