• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Demet Akalının saç rengini bilen varmı?

Mavibeyaz30

Arı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
310
0
96
kızlar demet akalının saç rengi gibi boyamak istiyorum son hali bu zamana kadar hep saçlarım siyahdı çok sıkıldım esmerimde oda esmer son hali sacları çok güzel ama bir türlü ismini bulamıyorum bilen varsa yazsın

son zamanlarda sanki kızıl kahve gibi yaptı saçlarını

Bir programdada demişti sarı olan saçlarımdan sıkıldım üzerine kahve attık ama altta sarı olduğu için böyle bi renk çıktı herkes farklı bi renk sanıyor ama bildiğiniz kahverengi demişti

evet demet akalın bildiğin esmer yani fotolarda ışıktan falan buğday duruyo saçrengide kahverengi altta sarı olduğu için öyle bir renk ortaya çıkmış bencede

olacak olacak klibindeki saçlarından mı basedıyosunz arkdslr.. bnde cok begendm çok tatlı bi kahve olmus..sarı ustune duz kahvemı atılmıs acABA ?

olacak olacak klibindeki saç rengine tek kelimeyle bayıldım bu rengi evde tutturan yok mu arkadaşlar

cnm röfleyse çokdaha iyi tutar renk ama röflenede bağlı sık mı az mı?? eğer sık röfleyse sarı olduğu için tutar ama küllü renk kullanma dorede kullanma çünkü röfle üstüne renk tuttrmak zordur.. yeşillenir saçın :/

röflenin üzerine boyucam canım acaba tutar mı oda var tabi:26:

Boyalara baktım küllü renk yok büyük ihtimalle tutar canım
Küllü olsaydı yeşerme olurdu

9luk oksidan az.30luk oksidan kullanmak gerek, saç koyu renkse.

30luk oksidan diye bir şey yok %9luk oksidan=30 volüm eğer bunu demek istediysen

Boyalara baktım küllü renk yok büyük ihtimalle tutar canım
Küllü olsaydı yeşerme olurdu

cnm doredede yeşillenme yapıyor :/ bende yaptı o yüzden dedim ama eğer karışma war dorelik az olduğunda olurmu bilemedim bence yinede bir tutamında denemekte yarar war :/ of sarı saç beni öldürdü :( :25:

Back