• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Demet Akalın'ın Saç Bakım İksiri

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
:D
Hakkaten sesli güldüm, tebessüm ettim son bir kaç mesaja.
O değil de, Demet Akalın bu bakımları çıt çıt' larına da uyguluyor herhalde.

demet akalın da mı kaynak yok :1:
amma sallamıs.canlı gormeye bıle gerek yok
tv den bariz boncukları gozumuze gozumuze gırıyor :1:
en basıtı 1 gun kısa 1 gun belın de oluyor sacları .
1 gun arayla uzatmıyor yaa :27:

Son düzenleme:
ÇAM TEREBENTİN YAĞI: Saçı besliyor, dökülmesini ve kepek oluşumunu engelliyor. Dipleri kuvvetlendiriyor.
BİBERİYE: Saç dökülmesini önler.
KAYISI: Saçı gürleştiriyor.
YILAN YAĞI: Saç dökülmesini yavaşlatıyor ve kel bölgeyi tüylendiriyor.
GÜL YAĞI: Saçı besliyor, kepeği engelliyor.
ISIRGAN OTU: Saç dökülmesini engelliyor. Saçlara canlılık ve parlaklık kazandırıyor.
SUSAM YAĞI: En büyük sorunlardan saç kırılmasını engelliyor.
SARMISAK: Saç derisine doğru olan kan akışının canlanmasında faydalı oluyor.
+
Keten yağı
Çörekotu yağı

Her kullanım içinde 5 diş sarımsak, yumurta sarısı, kahve ve karışıcak kadar zeytinyağı

Karşımlar eşit olmalı.Hissedeceğiniz tek koku çam telebentini olucak.50ml az çam terebentini kullanmayın.

Ankarada sakaryadaki lokman hekimden yılan yağı hariç hepsini temin ettim.Yılan yağı için pek iyi şeyler söylemedi.İnsanların kandırıldığını söyledi bende almadım.İsteyen alabilir, aldığınız yağda ne kadar gerçek orasını kimse bilemez.

Ben bu karışımı ilk defa denedim.İnanılmaz derecede yumuşaklık ve parlaklık verdi saçlarıma.Etrafımdaki arkadaşlarım bile saçımdaki bu değişikliği fark etti.
Ekstra olarak karışıma Keten ve çörek otu yağı ve her uygulamada ayrıca 5 diş sarımsak, yumurta sarısı, kahve ve karışıcak kadar zeytinyağı ekledim.
Mutlaka denemelisiniz.3 saat boyunca arada masaj ile beklettikten sonra sudan önce şampuanla yıkayarak kolaylıkla durulayabilirsiniz.
Önemli nokta temizleme aşamasında saçınızı çok fazla şampuanlamayın.Yoksa saçınızın ph değeri düşüp yağların etkisini silebilirsiniz.

İlk kullanımda etkisini göreceksiniz...

Ayrıca uzatmak içinde;

Saçları 3 ayda omuzdan bel'e uzatan formül
Malzemeler:
Sinemaki otu,badem yağı,bemiks ampül ve su
( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz,bemiks ampül de eczanelerde satılıyor,b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl fln ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma).
Hazırlanışı:
1 tutam sinemakiyi bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın ve sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra yıkanın,haftada 1 uygulanacak..

Son düzenleme:
Demet Akalın'ın saçları güzel mi? Yok yaa ne güzeli.Onun saçlarının hiçbir özelliği yokki.Aksine bence çok zayıf.Esra erol hakkındada konu açılmış offff :9: Onun da saçlarının hiçbir özelliği yok.Yani kısa bir şey.Konular çok ilginç geldi bana.

Ben daha çok kendi saçıma uygun ve ihtiyacı olan kürle ilgileniyorum.Yoksa zaten sanatçıların harcamaları ile elde ettikleri sonuçlara 2-3 yağ ile ulaşmayı düşünmek zaten yanlış...

Ayrıca uyguladığım küre evigen ampulde ekledim...Haftada 1 yağ karışımı 1de diğerini uyguluyorum.
Duştan sonrada pityana saç bakım serumu uyguluyorum.

ALINTIDIR!!!
[HADISE nin saç bakım sırrı hadise çıkarır!
Gür ve parlak saçlarıyla dikkat çeken ve gittiği her y
erde özellikle kadın hayranlarının iltifatlarıyla karşılaşan güzel popçunun, saçlarının güzelliğinin sırrı az yıkamasıymış. Hadise'nin saçlarını 10 günde bir yıkadığı öğrenildi. Bu durumu inkâr etmeyen ünlü şarkıcı konuyla ilgili olarak, "Saçları yıkamak, ardından da fön çekmek çok yıpratıyor. O yüzden de az yıkıyorum" diyor.]

Demet akalin Kaynak maynak fln fisman diyoruz ama kaynagin aga babasi hadisede var.. :21:
Hemde baya destekli bi kaynak, o ses türkiyede topuz yapilmis saclarinin kenarlarinda farketmistim boncuklarini ama kabarik saclarinin arkasi komple destekli cit cit olayindan ibaret.. :16:

demet-sac_640.jpg

Saçları kökten postiş değilse gayet güzel bir yağı kürü var.Elle tutulur işe yarayan kür bence bu.Önceden yokmuydu vardı.Ama göz önünde olan ve saçlarının güzelliğiyle kendisi,nden konuşturan birinin hatırlatması kötüde olmadı.
Önemli olan kürün fayda edip etmediği.

Ayrıca saç uzatma kürüne hint yağınıda ekliyebilirsiniz!!!! Ayrı bir canlılık kazandırıyor
Ampul olarak evigen ampül de ekliyebilirsiniz....

saç uzatma kürü neydi ?

Malzemeler:
( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz,bemiks ampül de eczanelerde satılıyor,b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl fln ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma).
Hazırlanışı:
1 tutam sinemakiyi bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın ve sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra yıkanın,haftada 1 uygulanacak..

Sevmem bu kadını da saçlarını da. :22: Ben olsam saklamazdım ki asla kaynak,çıt çıt vesaire de yaptırmazdım. :20: Doğal saç gibisi var mı? :16: Bir kaç bakım yapsa zaten ulaşırdı gür,sağlıklı ve uzun saçlarına. :ssz:

ÇAM TEREBENTİN YAĞI: Saçı besliyor, dökülmesini ve kepek oluşumunu engelliyor. Dipleri kuvvetlendiriyor.
BİBERİYE: Saç dökülmesini önler.
KAYISI: Saçı gürleştiriyor.
YILAN YAĞI: Saç dökülmesini yavaşlatıyor ve kel bölgeyi tüylendiriyor.
GÜL YAĞI: Saçı besliyor, kepeği engelliyor.
ISIRGAN OTU: Saç dökülmesini engelliyor. Saçlara canlılık ve parlaklık kazandırıyor.
SUSAM YAĞI: En büyük sorunlardan saç kırılmasını engelliyor.
SARMISAK: Saç derisine doğru olan kan akışının canlanmasında faydalı oluyor.
+
Keten yağı
Çörekotu yağı

Her kullanım içinde 5 diş sarımsak, yumurta sarısı, kahve ve karışıcak kadar zeytinyağı

Karşımlar eşit olmalı.Hissedeceğiniz tek koku çam telebentini olucak.50ml az çam terebentini kullanmayın.

Ankarada sakaryadaki lokman hekimden yılan yağı hariç hepsini temin ettim.Yılan yağı için pek iyi şeyler söylemedi.İnsanların kandırıldığını söyledi bende almadım.İsteyen alabilir, aldığınız yağda ne kadar gerçek orasını kimse bilemez.

Ben bu karışımı ilk defa denedim.İnanılmaz derecede yumuşaklık ve parlaklık verdi saçlarıma.Etrafımdaki arkadaşlarım bile saçımdaki bu değişikliği fark etti.
Ekstra olarak karışıma Keten ve çörek otu yağı ve her uygulamada ayrıca 5 diş sarımsak, yumurta sarısı, kahve ve karışıcak kadar zeytinyağı ekledim.
Mutlaka denemelisiniz.3 saat boyunca arada masaj ile beklettikten sonra sudan önce şampuanla yıkayarak kolaylıkla durulayabilirsiniz.
Önemli nokta temizleme aşamasında saçınızı çok fazla şampuanlamayın.Yoksa saçınızın ph değeri düşüp yağların etkisini silebilirsiniz.

İlk kullanımda etkisini göreceksiniz...

Ayrıca uzatmak içinde;

Malzemeler:
Hazırlanışı:

merhaba;
çam terebentin yağı
gül yağı
susam yağı
sarmısak ki bunun için 5 diş fazla değil mi :30:
ısırgan otu

bunların miktarlarını öğrenebilir miyim
ve ısırgan otunu bu karışımda nasıl kullanıcam kaynatıp susunu bu süzmeliyim
su miktarı ne kadar olmanı ????

bir de
keten yağı
çörek otu yağı
kahve
bunların saça faydaları faydaları neler ???

Ben saf çamterebentini kullanıyorum arada bir.. Normalde hafta 1 yapılması gerek ama ben pek üzerinde durmuyorum.. Bazen içine çörekotu yağı da katıyorum biraz, güzel oluyor hanımlar... Tabi herkesin saç yapısı farklı herkese uyar mı bilmiyorum.. :12:

ben de bir çok saç bakım ürünleri denedim boşuna masraf gerçekten bitkisel yağlar çok daha iyi geliyor ..saçlarım röfleli olmasına karşın çok canlı ve kırık hiç yok... kesinlikle uygulaması iğrenç olsa da denemeliyiz ...

bir de kızlar doktor olarak size bepanthen ampülü mutlaka her banyoda şampuanınıza dökmenizi öneririm çok faydalı...

Demet Akalın'ın saçları güzel mi? Yok yaa ne güzeli.Onun saçlarının hiçbir özelliği yokki.Aksine bence çok zayıf.Esra erol hakkındada konu açılmış offff :9: Onun da saçlarının hiçbir özelliği yok.Yani kısa bir şey.Konular çok ilginç geldi bana.

ünlülerden çok azının saçları parlak ve canlı çünkü çok işlem görmüş saçlar..gerçi bakımla daha iyi görünebilir..benim aklıma hazal kaya geldi..gencodaki saçları ilgi çekici değildi ama ferihadaki halinde saçları çok parlak ve canlı duruyor

ad%25C4%25B1n%25C4%25B1+feriha+koydum+Hazal+Kaya.jpg
feriha-artik-ikincilikle-yetiniyor-3198983_9210_o.jpg

51040_10150140038426726_10150140037236726_14428_1433_b.jpg

mehmet-emir-feriha.jpg

tanem sivarın saçları da hoş
images
beyazit-ozturk-tanem-sivar-askinda-acun-ilicali-cikti-193881h.jpg

haber2-af2afbeaf3fab0055fbbba178d9fdd2c.jpg

Eklentiler

• $51040_10150140038426726_10150140037236726_14428_1433_b.jpg
    $51040_10150140038426726_10150140037236726_14428_1433_b.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 255