Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇAM TEREBENTİN YAĞI: Saçı besliyor, dökülmesini ve kepek oluşumunu engelliyor. Dipleri kuvvetlendiriyor.
BİBERİYE: Saç dökülmesini önler.
KAYISI: Saçı gürleştiriyor.
YILAN YAĞI: Saç dökülmesini yavaşlatıyor ve kel bölgeyi tüylendiriyor.
GÜL YAĞI: Saçı besliyor, kepeği engelliyor.
ISIRGAN OTU: Saç dökülmesini engelliyor. Saçlara canlılık ve parlaklık kazandırıyor.
SUSAM YAĞI: En büyük sorunlardan saç kırılmasını engelliyor.
SARMISAK: Saç derisine doğru olan kan akışının canlanmasında faydalı oluyor.
+
Keten yağı
Çörekotu yağı
Her kullanım içinde 5 diş sarımsak, yumurta sarısı, kahve ve karışıcak kadar zeytinyağı
Karşımlar eşit olmalı.Hissedeceğiniz tek koku çam telebentini olucak.50ml az çam terebentini kullanmayın.
Ankarada sakaryadaki lokman hekimden yılan yağı hariç hepsini temin ettim.Yılan yağı için pek iyi şeyler söylemedi.İnsanların kandırıldığını söyledi bende almadım.İsteyen alabilir, aldığınız yağda ne kadar gerçek orasını kimse bilemez.
Ben bu karışımı ilk defa denedim.İnanılmaz derecede yumuşaklık ve parlaklık verdi saçlarıma.Etrafımdaki arkadaşlarım bile saçımdaki bu değişikliği fark etti.
Ekstra olarak karışıma Keten ve çörek otu yağı ve her uygulamada ayrıca 5 diş sarımsak, yumurta sarısı, kahve ve karışıcak kadar zeytinyağı ekledim.
Mutlaka denemelisiniz.3 saat boyunca arada masaj ile beklettikten sonra sudan önce şampuanla yıkayarak kolaylıkla durulayabilirsiniz.
Önemli nokta temizleme aşamasında saçınızı çok fazla şampuanlamayın.Yoksa saçınızın ph değeri düşüp yağların etkisini silebilirsiniz.
İlk kullanımda etkisini göreceksiniz...
Ayrıca uzatmak içinde;
Saçları 3 ayda omuzdan bel'e uzatan formül
Malzemeler:
Sinemaki otu,badem yağı,bemiks ampül ve su
( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz,bemiks ampül de eczanelerde satılıyor,b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl fln ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma).
Hazırlanışı:
1 tutam sinemakiyi bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın ve sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra yıkanın,haftada 1 uygulanacak..
Demet Akalın'ın saçları güzel mi? Yok yaa ne güzeli.Onun saçlarının hiçbir özelliği yokki.Aksine bence çok zayıf.Esra erol hakkındada konu açılmış offff Onun da saçlarının hiçbir özelliği yok.Yani kısa bir şey.Konular çok ilginç geldi bana.