Doğal Saç Bakım Kürleri Demet Akalın'ın Saç Bakım İksiri

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

cigdem_o

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
6
0
36
İstanbul
Bugün okuduğum bir haberi aynen aktarıyorum :)

Demet Akalın'ın saçlarının güzelliği sanat camiasında ve hayranları arasında dillerden düşmüyor. Saçının kaynak olduğu iddialarını yalanlayan Akalın, herkesten gizlediği formülünü açıkladı.

Saçında sekiz farklı yağ olduğunu söyleyen ünlü popçu, saçlarını canlı ve parlak gösteren kayısı, biberiye, gül, susam, çam terebentin, ısırgan otu, sarmısak, yılan yağı karışımıyla yıkadığını söyledi.

HANGİ YAĞ NEYE İYİ GELİYOR?

ÇAM TEREBENTİN YAĞI: Saçı besliyor, dökülmesini ve kepek oluşumunu engelliyor. Dipleri kuvvetlendiriyor.
BİBERİYE: Saç dökülmesini önler.
KAYISI: Saçı gürleştiriyor.
YILAN YAĞI: Saç dökülmesini yavaşlatıyor ve kel bölgeyi tüylendiriyor.
GÜL YAĞI: Saçı besliyor, kepeği engelliyor.
ISIRGAN OTU: Saç dökülmesini engelliyor. Saçlara canlılık ve parlaklık kazandırıyor.
SUSAM YAĞI: En büyük sorunlardan saç kırılmasını engelliyor.
SARMISAK: Saç derisine doğru olan kan akışının canlanmasında faydalı oluyor.
(Habertürk)

canım bende çam terebentın sarımsak yılan badem menekse yagı karıstırdım ve haftada 2kere saclarıma uyguluyorum yalnız sarımsak kokusu sacımda bırazda olsa kalıyor ne yapmam lazım ?

demet akalın'ın saçında o boncuk kaynaklardan var hem de fazlasıyla.konserine gitmiştim.sinevizyodan görünüyordu o kadar yani:)ama saç rengi güzel...

demet akalın'ın saçında o boncuk kaynaklardan var hem de fazlasıyla.konserine gitmiştim.sinevizyodan görünüyordu o kadar yani:)ama saç rengi güzel...

Doğru söze ne denir... Bildiğin minik minik halkalar işte, yok hayır saklamaya ne gerek var...

çam terebentini bende kullandım.şampuanın içine dökmüştün. saçı biraz sertleştiriyor. keratin içerikli saç spreyleri güzel bence..

oldum olası Demet akalının saclarını beğenmiyorum yanık yanık duruyor kaynak olsa da olmasa da güzel değil işte..

merhabalar, konu demet akalının sacları :)) bir takın yağlar kullanılıyormuş ve cok beğeniliyormuş sacları .ona yönelik yorumlar işte üste okuyuca görürsün :))

demet akalının saçları güzelmi
dilden dilemi düşdü o güzelim saçları
bunu yazan gazetecinin gözlerinden şiddetle şüphe duyuyorum

lady evil bahsini ettiğiniz yerde kimse yok kendi başına oluyomu ???

Mesaj sayınızın dolması için biriyle sohbet etmeniz gerekmez,mesaj yazarsınız sayınız dolar
Başka sorunuz varsa linkini verdiğim konuda sorabilirsiniz,tekrarlıyorum bölümlerde konu dışı mesaj yazmak yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…