• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu demet akalının evini gördünüz mü?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
evi çok ağır yaa yaşlı gibi aynı ben resmen hayal kırıklığına uğradım daha renkli beklerdim çünkü çok renkli bi kişilik sanırdım akannehir

İzledim bi programda çok itici bulmuştum...
Eşime hatta demiştim bizim evimiz bile daha güzel bi sıcaklığı var yuva dediğin böyle olur diye.
Gerçekten de öyle ama çok abartmışşş heryer parıl parıl...Görmemişin oğlu olmuş misali...
Hiç sevmem zaten kendinide. zevkinide beğenmedim..yerinde olsam daha modern yaptırırdım...çok klasik geldi bana ...

ya bu kadar paraya bu evler bence çirkin burda az paayla harikalar yaratan kadınların evlerini görmedikmi? bu tamamen parayla yapılmıs emek ruh yok evde

2 saat önce magazin programını izledim odaya girebilmek için Demet Akalın'ın parmak izi gerekiyormuşş delikafadulden yatak odasındaki avize düşmüş ve yatak örtüsünü parçalamış ve tekrar taktırmış o avizelerden :bbo:

aaa uyurken üstüne düşmesin avize? valla sakat bırakır akannehir demeti bende çok severim ama evi konusunda aynı şeyi söleyemiycem :umursamaz:

Demeti severim ama ne o evi yaa, müze gibi, bir sıcaklık yok evde, emanet gibi oturur insan valla, yazık verdiği paraya

taşı ışıltıyı çok sevmeme rağmen demetin evini beğenmedim. çok göz yorucu çok karışık geldi bana. birazda sonradan görme gibi olmuş sankim:)

Demet sonradan görme olduğu için başka şey beklenemez zaten..Ne öyle yaşlı evi gibi sarı yaldızı heryer...

Gösterişle alakalı olabilir de olmayabilir de..Belki de gerçekten zevki böyledir..

Mesela ben de renk uyumu olduğu sürece ve gözü yormadığı sürece,ışıltılı, taşlı, parıltıl şeyleri çokkkk çok severim, bakınız avatarım:)

Benim hoşuma gitti..

göz ucu ile bi baktım as bişi. cok begendim zevkkıme hitap edio cok süslü kokoş bir evi var:1closedeyes:

Biribiriyle alakasız bir sürü parlak eşyanın bir eve doluştuğunun

örneğiydi.

Hiç beğenmedim hem de hiçç

İzzet yıldızhan'ın evi daha güzeldi kaydirigubbakcemile3

Bu kadın ne yaparsa yapsın istediği kadar para kazansın savaroski taşlarla doşesin o mutlu yuva sıcaklıgını bulamaz cunku kadının adımı para .. basit bir kişilik .. konuşması , hareketleri soyunarak goruntusunu pazara koyan ustunden para kazanan ınsanları oldum olası sevmem .. işte bu kadında oyle ..

ev dediğin Sade - sıcak - rahat olur .. bune bakarken kasıldım ben .. ama tam demet akalınlık sasırmadım yani.. lülülülülülü

bende gördüm ve hic begenmedim cok slklcl olmus.her taraf tasli tuslu.yatak odasina parmak iziyle giriliyor.begenmedim.
yj.jpg

Benim de o kadar param olsa ben de böyle yapardım mezara mı götürcek paraları çok güzel yapmışşşşşş ben beğendim bizim ünlülerin içinde en güzel ew demet akalının ewi

hepsi gösteriş.zemuszemus
insan evini anlatmaya utanır,şunu şurdan aldım değeri şu kadar demek görgüsüzlüktür.:olmaz:
olan var olmayan var.ya bir koltuğu bile olmayan insanlar var.hiç mi düşünmez insanlar.
sırf gösteriş için kaç kat ev almış.merak ediyorum yaşlandığında o medivenleri nasıl çıkıcak.:hulya:

bende gördüm demet akalının evini güzel ama öyle bir evde yaşasam afakanlar basak beni.aşırı derecede ağır seçimlerden yana olmuş zevk meselesi tabiki ama genç bir bayanın evinde şaşadan çok sadelik ve uyumluluk ararım ben.ama dediğim gibi ben yaşayamamm öyle bir evde.

hiç sevmiyrm bu kadını ya gösteriş hepsi kalorifer peteklerinin üzerinde bile sworoski taşlar varsa artık ne denebilir ki

Back
X