• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu demet akalının evini gördünüz mü?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
demetin evi böyleyse, bülentin evi nasıldır acaba, yanlız yatak odası güvenliği çok tehlikeli parmağını kesmesinler kızınkaydirigubbakcemile3

yok yere masraf yapmis..sandalyeler falan renk renk.koca avize.fazla kokos ve sonradan gorme gibi davranmis..ama detaylardaki bircok seyde cok guzel o ayri butun olarak itici yapmis canim evii..
yatak odasina parmak izi neyin nesi onu hic anlamadim..tabi para vs sakliyorsa o ayri..taktir ettigim birseyde anneannesine cimrilik yapmamasi,onu dusunmesi..aferinn:)

demete biraz fazla o ev bence aman amanda güsel bir ev değil ama güzell

chess katılıyorum sana bülentin evini düşünemiyorummm

yok yere masraf yapmis..sandalyeler falan renk renk.koca avize.fazla kokos ve sonradan gorme gibi davranmis..ama detaylardaki bircok seyde cok guzel o ayri butun olarak itici yapmis canim evii..
yatak odasina parmak izi neyin nesi onu hic anlamadim..tabi para vs sakliyorsa o ayri..taktir ettigim birseyde anneannesine cimrilik yapmamasi,onu dusunmesi..aferinn:)

o benimde dikkatimi çekti, yani bu devirde hangi torun ananesinin rahat abdest almasını düşünür ki, bende o konuda taktir ettim doğrusu

demete biraz fazla o ev bence aman amanda güsel bir ev değil ama güzell

chess katılıyorum sana bülentin evini düşünemiyorummm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

avizeler dışında herşeyi çok hoş.. birde çeşit çeşit modeldeki sandalye olmamış onun yerine model aynı renk farklı olsaymış olurmuş.

demetin gençliğine ve enerjisine hiç uymamış cok zıt
demekki ruhunda kokoşluk var
gösteriş merakıda..bence bu kadar abartı altta yatan bi kompleks göstergesi...

500 TL elektrik faturası gelmiş bahçenin ışıklarını söndürtmüş
dayanamıycam ben bu eve diye yalandan şikayet ediyo birde kokoş :dilcikar:
heryer ışıl ışıl yanıyo tabi yüksek fatura gelecek bizim tasarruflu lambalar bile az elektrik yakmıyo kaydirigubbakcemile3

gördüm ama hiç sevmedim
en azından benim tarzım değil
ben daha çok sıcak,sevimli evleri seviyorum,hayalim ahşap bir evken bu evi sevmem imkansız :)
evet çok şık ama çok abartı,ben şahsen öyle bi evde yaşayamazdım
yahu merdivenin başında bile taş var arkadaş bu nedir yaaaaaaa :)))))))

ha bi de o kadar para verdin kullan de mi,neymiş pembe sandalyeye kimseyi oturtmuyomuş yıpranmasın diye koptum yaaaaaaaa :)))))))

ayy o yatak başlığı ne öle yaaaa en çok oana takıldım ben

bi de fatutaya kaydirigubbakcemile3
yine iyi az geliyomuş yaaa delikafadulden

bende izledim oldukca abartılı.mütiş pahalı.bu yaşta böyle bir zevk ilerki yaşlarını düşünemiyorum.duvarlar,petekler.koltuklar çok kötüydü.fark yaratmak adınada bu kadar zevksiz seçim bir arada olamaz.ii bile denecek bişey yok.dünya para hem eşyalara hemde onu dekor edenene vermekmi asla.ama sanırsam oda yorulmuş vede sıkılmış evde.evin en rahar yeri mutfak ona bile oturmak kısmet olmamış.tek güzel yanı anneannesi için düşünülmüş banyoydu o da on numara.kendi ii bi sanatçı.ama çok zevksiz yaaaa.....

ee kadında para bilmem ne gibi yani
bana biraz abartı geldi herşeyi çok gösterişli
görmemişler gibi

çok abartı bir ev tek kelime ile iğrenç bence bir kere kesinlikle gençlere hitap eden bir ev değill..beğenmedim...

banyodaki fayanslar bile taşlı,.nasıl temizlencik onlar,.şöyle güzel bi ciflede ovulmazkiiiiiii:1shok: :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X