• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu demet akalının evini gördünüz mü?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

darkolive

eski obez, şimdi lopez :)
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
6.913
5
156
41
İzmir
arkadaşlar son günlerde bütün magazin programlarında demet akalının evini gösteriyor kaydirigubbakcemile3denk gelirseniz banane deyip geçmeyin gerçekten muazzam bir ew dekore etmişler yani kalorifer peteklerinin üzerinde bile sworoski taşlar var hihoyyytelektrik düğmelerinde her yer kocaman devasa avize ve aynalarla dolu izlemenizi tavsiye ederim...

hergün hırsız girer o ewe ya valla kalorifer peteklerini bilem sökerler:umursamaz:

ben sade ama güzellikten yanayım örneğin sırf beyaz severim göz yormasın isterim bana biraz göz yoran bi ev gibi geldi.evde konfor var ama eşyalar sadece süs gibi

bence sırf gösteriş olsun diye döşenmiş bir ev bir yuva sıcaklığı taşımıyor her şey o kadar ihtişamlıki sanki bir şatoda sanıyorsunuz kendinizi.sanatçı ceylanın evide böyleydi .abartı olmadan şıklıktan yanayım ben beni çok kastı onların evi

ben hiiiiçç beğenmedim,sırf gösteriş amacıyla yapılmış bir ev bence,herşey parlak,gözalsın diye heralde.vitrin gibi bişey işte..zaten o nedenle magazinlerde geziyor..

Sonradan görme olduğunu insan bu kadarmı onaylar seçimleriylee..
Yaprak dökümündeki adam vardı ferhundenin kocası valla iyi çift olurlardı ikisi..
O kadar masraf etmiş yazık ...

sonradan görmelerin işi olmuş evi hiç beğenmedim yatak odası hele avize yataktan büyük kaydirigubbakcemile3

1.jpg

2.jpg

4.jpg

_internetten Alıntıdır.
bi tek bunları gördüm yawss sükseli olsun dediysekte fazlası sırıtıyor fikrimceee

Bence acaip frapan rüküş bir ev olmuş . Sonradan görmenin verdiği görgüsüzlük dicem .
Herşey o kadar abartılmış ki tam demet akalına göre bence görmemişin bi evi olmuş hesabı

2 saat önce magazin programını izledim odaya girebilmek için Demet Akalın'ın parmak izi gerekiyormuşş delikafadulden yatak odasındaki avize düşmüş ve yatak örtüsünü parçalamış ve tekrar taktırmış o avizelerden :bbo:

bende bugün izledim mobilyaları İtalyadan getirtmiş yemek masası 3 ayda yapılmış samdalyelerine kendisinden başkası oturamıyormuş özelliklede 2 tane pembe sandalyeye soyuluyormuş

Hic sevmiyorum bu kadini ..burada konsere gelmisti ...sabaha dogru cikti sahneye ..iki sarki söyledi ayrildi sahneden bi daha da cikmadi ...saygisiz kendini begenmis sey...herkes yuhaladi ...mekan sahibiyle mahkemelik oldular...yakinda söner yildizi bu kibirlilikle tutunamaz ...

Hic begenmedi...:olmaz:
Sirf gosteris olsun diye dosenmis...
Sicaklik yok,huzur ortami yok!
gorusum ....kaydirigubbakcemile3

Back
X