• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demet Akalın'ın düğününden kareler

bianka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.875
30
118
İstanbul
Yılın merakla beklenen Demet Akalın ile Önder Bekensir'in düğünü, dün gece Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Demet Akalın, Tuvana Büyükçınar imzalı gelinliği ile nikah masasına otururken, Önder Bekensir'in damatlığı Vakko imzası taşıyordu. Çiftin yakın dostlarının ve birçok ünlü ismin katıldığı gecede, Demet Akalın-Önder Bekensir çifti tarafından hazırlanan birçok sürpriz de konuklara eğlenceli anlar yaşattı. Düğün töreninde, ENBE Orkestrası sahne alırken, eğlence gecenin geç saatlerine kadar sürdü.
Düğün alanına giden yol, Demet Akalın ve Önder Bekensir'in fotoğraflarıyla süslendi. Çiftin isimlerin özel olarak işlendiği halılar, kristal mumlarla süslenen gümüş varak ve kristal nikah masası, Demet Akalın için özel olarak hazırlandı.
Düğüne davetli olan tüm konuklara anı olarak, uzun püsküllü özel lavanta torbaları ile nikah şekerleri hediye edildi. Demet Akalın ve Önder Bekensir, tüm misafirlerinden düğünün konseptine göre özel olarak hazırlanan anı defterine, günün anısına bir şeyler yazılmasını istedi. Demet Akalın'ın isteği üzerine, tüm mekan beyaz ve pembe orkidelerle, narin, gül ve erengüllerle kaplandı. Demet Akalın ve Önder Bekensir çifti için yapılan özel smokinli tişörtler misafirlere dağıtıldı.

(Hurriyet.com.tr'den alıntıdır)

Buyrun geceden fotoğraflara:

6350.jpg

6361.jpg

6369.jpg
6371.jpg

6373.jpg

6377.jpg

6380.jpg

6382.jpg

6384.jpg

:nazar:

Geçen düğününde aceleye gelmişti.Saçma bir gelinlik giymişti

Şimdi hazırlanıp da evlendi gene bir şeye benzeyemedi

Saçıyla makyajını bir de salonu beğendim gerisi tırı vırı

Anladım ki zengin olmak için önce zevksiz olacaksın hihoyyyt

bu salona bu gelinlik hic yakışmamış zevk meselesi tabi..Gerçi demet akalın en güzel gelinliğinide giyse yakışmazkaydirigubbakcemile3

valla adam aşırı yakışıklı.o nasıl gelinil öyle.çok kötü ya.

hiç begenmedim gelinligini..
yarın bundan da boşanır..

adam tam bir playboy..solaryumdan çıkmıyor belli ki..çok itici..oğuz çok daha doğaldı..Ama salon süper olmuş..mutlu olsunlar ne diyimmm

Gelinliği son derece klas.Saçı,makyajı,çiçeği...Hepsi çok güzel olmuş.Allah mesud etsin. opuyorumnanaktan

konsept süper ama gelinlik gördüğüm en berbat gelinlikler arasında... çok kötüüüü

O gelinlik olmamış Demet...
Göğüs kısmı oturmamış...
Ama mutlu olmasını dilerim tabii.
:smiley-cool:

vucut hatlari hic belli olmuyo dumduz asagi iniyo sanki gelinlik
gogusleri bile yok gibi gozukuyo bel kivrimi belli olmuyo
fizigi bu kadar kot muydu demet akalinin?

ağzı hiç kapanmıyor ya bu kadının kocamannnnn :tomato:

para var iş yok hesabı..

mekan güzel ama gelini beğenmedim..:dilcikar:

ilkokulda yazın hocaya giderken giyerdim buna benzer bi elbise hahhahahah

o kdr para bnde o olcak o mekanda melek gibi olmazsam guclubacismile
mekan harika tabi paraya bakıyo gerisinde iş yok mahalle arası gelini gibi olmuş bn yapsaydım saçını daha hoş olurdu.. gelinliğin altı yoruma bile değmez onu geçtim o üstü ne öle.. göğüs kısmına portakal koymuş gibi..

Back
X