Demet Akalın

Şuna bak hiçte yakışmıyorlar:120:
normal_2008-abiye-gelinlikler-043.jpg

Bu arada Demet Şener ne kadar zayıf burda yahuuu kırıldı kırılacak belii bu derecede olması kötü bence:50:

Bence çok yakışıyorlar. İkisi de zarif, uzun boylu. Fiziken de ve anlattıklarına göre ruhen de çok uyumlular. :31:
Şahsen çok imreniyorum onların ilişkilerine. Gözlerinin içi gülüyor. :ssz::ssz:
Demet Şener asıl şimdi eskiye oranla kötü görünüyor. Burdaki haliyle çok güzel.
Gelinliği de çok güzeldi. :31:

Şu fotoğraflarını da çok seviyorum ama büyük boyutunu bulamadım. :S

11114617.jpg

Demet Şener sanki Demet Akalına göre daha aklı başında gibi geliyor bana...Fiziki güzellikleri,özellikleri bir yana...

yüzünü hiç beğenmiyorum,hele de gülünce :27: vücudu çok güzel.
işini çok seviyor ve çok emek harcıyor, takdir ediyorum.şarkılarını titizlikle seçiyor.
bazı şarkıları da çok güzel ; çanta, mantık evliliği, zaten bir anda sevmiştim seni. :31:

Bence çok yakışıyorlar. İkisi de zarif, uzun boylu. Fiziken de ve anlattıklarına göre ruhen de çok uyumlular. :31:
Şahsen çok imreniyorum onların ilişkilerine. Gözlerinin içi gülüyor. :ssz::ssz:
Demet Şener asıl şimdi eskiye oranla kötü görünüyor. Burdaki haliyle çok güzel.
Gelinliği de çok güzeldi. :31:

Şu fotoğraflarını da çok seviyorum ama büyük boyutunu bulamadım. :S

11114617.jpg
Eee ama iki doğum yaptı şimdi böyle olması normalki
Şimdiki hali bence eskiye nazaran daha iyi yüzü dolgunlaşmış
Hafiften bi kilo almış.
Gelinliği güzel ama oldukça sade

Şuna bak hiçte yakışmıyorlar:120:
normal_2008-abiye-gelinlikler-043.jpg

Bu arada Demet Şener ne kadar zayıf burda yahuuu kırıldı kırılacak belii bu derecede olması kötü bence:50:

evt hakkaten pek bi zayıfmış yani :S

yaaa eskiden ne güzel yüzü vardı kadının mahvetti resmen kendini ama şuanki o doğal hallerini saç şeklini felan çok beğeniyorum böyle duru bi hali var.

ve demet akalından bin kat daha akıllı olduğu aşikar zaten kıyas kabul etmez.

eskiden ne yaptıysa yaptı sonradan akıllandı mı adam gibi bi yuvası var mı ben ona bakarım.kameralar önünde ağza alınmıycak laflar etmiyo hiç olmazsa kadın maşallah diyim nazar değdirmeyim ayrıca çok yakışıyorlar fiziken de kişilikleri de uyuyor gibi duruyor.ama bakınca birbirlerine gölerinden aşk fışkırıyor.. bu anlaşılıyor.

Eee ama iki doğum yaptı şimdi böyle olması normalki
Şimdiki hali bence eskiye nazaran daha iyi yüzü dolgunlaşmış
Hafiften bi kilo almış.
Gelinliği güzel ama oldukça sade

Kadınlar doğumdan sonra çok değişiyor cidden.
Kimi güzelliğinden bir şey kaybetmezken, bazılarının dudakları, burnu, bakışları bile farklılaşıp çirkinleşiyor.
Yüzlerindeki ışık kayboluyor.

:ssz:

demet akalının makyajlı halinin gerçekten güzel olduğunu düşünüyorum,özündede iyibir insan olduğuna inanıyorum ve nedense bana samimi ve içten geliyor bu kadın seviyorum hoşuma gidiyor.
bence demet şenerle kıyas bile edilemez bikere demet akalının yüzünde bir tane estetik yok demet şenerin yüzünde birçok operasyon var ki estetik olmasına rağmen hiç hoş bulmuyorum önceki hallerini görmüştüm o halinide beğenmemiştim ve bana çok yapmacık geliyor her hareketinde bi samimiyetsizlik bi yapaylık var

Kim ne derse desin bu kadına haksızlık yapıldı mutlulugu hakedıyordu...
Hande yenerle bır ara papazdılar sımdı kanka olmuslar.
Hele reklamda aa hande sende kaşınıyosun ama ' deyişi yokmuydu çok hoştu :1:

evt hakkaten pek bi zayıfmış yani :S

yaaa eskiden ne güzel yüzü vardı kadının mahvetti resmen kendini ama şuanki o doğal hallerini saç şeklini felan çok beğeniyorum böyle duru bi hali var.

ve demet akalından bin kat daha akıllı olduğu aşikar zaten kıyas kabul etmez.

eskiden ne yaptıysa yaptı sonradan akıllandı mı adam gibi bi yuvası var mı ben ona bakarım.kameralar önünde ağza alınmıycak laflar etmiyo hiç olmazsa kadın maşallah diyim nazar değdirmeyim ayrıca çok yakışıyorlar fiziken de kişilikleri de uyuyor gibi duruyor.ama bakınca birbirlerine gölerinden aşk fışkırıyor.. bu anlaşılıyor.

Ya nedense ben pek yakıştıramıyorum
Bide bana pek samimi gelmiyor onların aşkı
Yani pekte aşk fışkırıyormuş gibi bi halleri yoktur sevgi vardır muhakkakki iki tane evlatları var
Yinede herkes yuvasında mutlu olsun tabi:nazar:

Tv de Emrah ile oynadığı filmden bir kaç kare göstermişlerdi.Orada yüzü çok güzeldi.Fiziğine diyecek yok zaten 20'likleri cebinden çıkartır :42: fakat giyimi makyajı için aynı şeyleri söyleyemem.Gözlerinin altı her daim bembeyaz Bülent ersoyun ki gibi çok fazla bronz ten yakışmıyor.İbrahim kutluay meselesine gelince dün gibi hatırların daha ayrıldıklarını açıkladığı günün ertesi Demet şener ile bir gece kulübünde görüntülenmişlerdi.Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam demet akalını tokatlamış o yüzden ayrılmışlardı.

Back