Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Demet Akalın yeni ev dekorasyonu izleyin

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sizce ev nasıl olmuş

• beğendim

OY: 12 63,2%
  • beğenmedim

OY: 7 36,8%

• Ankete Katılan
    19

Violata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
65
0
45
sizce nasıl olmuş

Eklentiler

• $httpwww.startv.com.trProgramDetay.aspxProgramID=101&ProgramDetayID=964.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleme:
malesef video linki ekleyemiyorum resmin ismini arama çubuğuna kopyalayınız

.startv.com.tr/ProgramDetay.aspx?ProgramID=101&ProgramDetayID=964

aslında link bu canım www eklersen olur link eklenmeyince uğraşıyoruz malesef

Son düzenleme:
PROGRAM - MEGA MAGAZİN

Link bu.İzlemiştim daha önce ama pek benim tarzım değil açıkcası, ben spor ve rahat döşenmiş evleri seviyorum..Ama bahçesi havuzu şahane :hulya:

2010 yılında bu tarz evleri çok göreceğiz sanırım öyle bir akım var Gözlemlediğim
herkese uymaz hem mekanların büyük olması açısından hemde sağlam kredi kartı limitin diyeyim sen anla şekerim

Valla sağlam limitim de olsa, dünya param da olsa yine sade döşerim, bir Bergüzar Korel'in evi mesela, gerçekten çok hoş. Doğa Rutkay'ın evi de hoşuma gidiyor.

Benimde çok beğendiğim bir mekan değil !! Fakat arada bir konuya dikkat etmek lazım şimdi bizler evimizde yaşıyoruz içindeyiz bu insanlar evde durmuyorlar tamamen etiket bir ev burası aradaki farkı anlamalıyız

ayrıca Bergüzar Korel'in evinde düz hatların dışında doğal ahşap klasik sehba ayaklarını görmek mümküm farksa renkler tabi

linki verdiğiniz iyi oldu.merak ediyodum.bu kadar büyük evim olsa daha spor döşemeyi tercih ederdim.şıkır şıkır pek bana göre değil

İşte asıl konu da bu.Yani ruhu yok evin.Evi ev yapan şey ;içinde yaşanıldığını hissettiren unsurların olmasıdır bence..Burda da o yok..Yaşamadığı belli yani kaydirigubbakcemile3

Kadının eve girdiğimi var kendisinde ruh kalmamış evinde nasıl olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…