Demet Akalın kızının seccadeli fotoğrafını paylaştı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Demet Akalın bu fotoğrafı paylaştı...
YazdırDemet Akalınİnstagram’dan paylaştığı fotoğrafla hayranlarından büyük beğeni aldı. Beraat Gecesi’nde paylaştığı fotoğrafta kızı Hira'nın secdedeki pozunu ekleyen Akalın şunları yazdı: "Hayırlı kandiller. 15 aylık kızım ezan sesini duyunca ellerini açıyor. Allahım'a şükürler olsun iman sevgisini yüreğine düşüren Rabbime".

http://www.milliyet.com.tr/demet-akalin-kizinin-seccadeli-magazin-2068019/

yanında namaz kılıyorlarlarsa çocuk da aynısını yapıyordur bu göruntu gercekse yanı seccadenın ustune atıp resmını cekıp paylaşmadılarsa tebrık edıyorummmm

1.5 yaşındaki çocuk ne allahı anlayabilir ne imanı. Senin söylediklerini anlamıyor daha. Koymuş oraya çekmiş fotoğrafını. Bu arada iman sevgisi ne ola ki?

Google amcamada sordum iman sevgisi diye bişey yok..

Ha amaacın bırılerıne yaranmak degılse ;
cocuk mutlaka evde , cevresınde kılan görüyorki taklit ediyor..
o dönem çocukların her yaptıgı olay olur anne-babaya cok yadırgancak bısey yok bencede..

Amaç elbette birilerine yaranmaktir. Yani bir taraftan minileri giymek, bilmem kaç kisi ile beraber olmak, diger taraftan bu fotoraf.. Ben hiç kimsenin dinini sorgulayamam elbette, fakat dengesiz bir tablo degil mi? Ki üstelik bunun için çoçugunu kullaniyor! Ve son olarak, benim bildigim Islamda, namaz kilmak gösteris olamaz, kimse görmeden, kendi halinde namaz kilmak en iyisi degilmiydi?

Yani yaranmak istiyorsan, bir kaç tweet at, ilk bunu yapan Demet degil tabi ki, fakat çoçuk kullanmak nedir allasen??

Bu tür fotoları facebookta da görüyorum. Kafası örtünüp çekilen bebekler, secdeye eğiltilmiş sözüm ona namaz kılar gibi yaptırılan bebeler, dini kitabı öptürülen bebeler,...
Yorumlar:
Maşallah
Allah hepimize böyle imanlı çocuklar versin
Bu yaşta...
Kurban olurum ben ona...

Bunların hepsi sapıkça geliyor bana açıkçası. Saçma ötesi. Dinle hava da gurur da olmaz. Hele daha ne yaptığını bilmeyen çocukları şekilden şekle sokmak sapkınlık, takıntı... Daha şimdiden çocuğa baskı başlıyor. Sen böyle sapkın ailelerde gel de kendi iradenle sorgulayıp inanmamayı seç... yazık.

Her halta bi bahane bulursunuz.

Ne var bale yaparken koysa , dert mi.olurdu

Cümlenin içinde.din iman geçince antenler açılıyor

Beğenmeyen.koymasına annem. Koymayın size neee. Hanı.DİYorSUNUZ ya,.aynı.o.size.nee den...

Evet o çocuk.Allahi bilir sadece bildiğini anlayamaz bize

Onun aylıkken daha aglamaları bile zikir

Tabi iman etmeyen anlamaz

Konuyu hortlatmışlar dur bari yorum yapayım da boşa gitmesin
Bana göre gösterişten başka bir şey değil
kadının yaptıklarına bak birde kendini göstermeye çalıştığı şekle
anladık çok imanlı ailesiniz 7/24 namaz kılıyorsunuz çocukta görüp örnek alıyor bravo
bunu sosyal medyaya koyup sevabınıza sevap katıyorsunuz
yoksa havanıza hava mı desem

bu yolda devam

Dini ibadeti gösteriş amacıyla kullanıp kendini imanlı sayanlara sadece gülüyorum.

çok komik görünüyorlar bilsinler istedim.

namaz kılarken selfie atın sevabınıza sevap katın bari ,ama çocukları bu tür gösterişlerinize alet etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…