Demet Akalın kızı Hira ile poz verdi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira ile kameraların karşısına geçti.

Demet Akalın ve Okan Kurt, önceki akşam 16 aylık kızları Hira’yla Etiler'deki bir mekanda yemek yedi.

HİRA İLK POZUNU VERDİ

Okan Kurt’un annesi ve babasının da bulunduğu yemek çıkışı Hira, Akalın’ın kucağında gazetecilere ilk pozunu verdi.

Mikrofonu muhabirlerin elinden almak isteyen Hira'nın tedirgin bakışları güldürdü.

Son düzenleme:
aman ne büyük mutluluk ne görgüsüz bir kadın ya

herkes bir kulp takıyor kadına. ben seviyorum onu. görgüsüz de bulmuyorum.
toplumsal olaylara da oldukça duyarlı biri ve de insanlara da yardım etmeyi de seviyor.
tabiki elindeki imkanları yaşayacak. bu onun hakkı...

Oyy maşalah yaa çok tatlı gerçekten yazık nasıl da kameradan ürkmüş kıyamam. Aynı babaya benziyor bence de :)

Çok tatlıymış maşallah, Demet Akalın'ı sevmem ama takdir ediyorum. Mankenlikten şarkıcılığa geçip,böyle başarılı olmak her yiğidin harcı değil. Hırslı kadın,başarılı kadin. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

maşallah çok güzel olmuş kızı :) bu kadın seviyormuyum ,sevmiyormuyum anlayamadım.....bazen gerçekten konuşmalarına ,hareketleri çok itici geliyor ...bazende öyle hoşuma gidiyorki konuşması ,sohbeti..tam kadın yerli yerinde konuşmaya başladı ,hareketler düzeldi derken pattttttt bir hareket sil baştan yapıyor.....

maşallah çok tatlı. allah nazarlardan saklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…