Demet Akalın bebeğini düşürdü

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
596
198
Demet Akalın bebeğini düşürdü
Demet Akalın-Okan Kurt çifti, geçen hafta büyük bir acı yaşadı. Beş haftalık hamile olan ancak nazardan korktuğu için bunu herkesten saklayan ünlü şarkıcı, bebeğini düşürdü.

İKİ YIL SONRA AYNI ACI

2012 yılında nikah masasına oturan Demet Akalın-Okan Kurt çifti, ikinci kez “düşük” acısı yaşadı. Evlendikten kısa süre sonra ilk çocuklarına hamile kalan ancak birkaç hafta içinde bebeğini kaybeden ünlü şarkıcı, geçen hafta aynı travmayı bir kez daha yaşadı.

HAYATA TUTUNAMADI

Beş haftalık hamile olduğu, ancak nazardan korktuğu için mutlu haberi kimseyle paylaşmadığı öğrenilen Akalın, geçen hafta düşük yaptı. Şiddetli kanama nedeniyle acilen hastaneye götürülen şarkıcı, tüm çabalara rağmen mutlu haber alamadı, bebek hayata tutunamadı.

ŞOV DEVAM EDİYOR

Programını aksatmak istemeyen Demet Akalın, ünlü DJ Suat Ateşdağlı ile turneye çıkıyor. İkili, yarın Bodrum Posh’da, 17 Ağustos’ta Arsuz Cocktail’de, 23 Ağustos’ta Dikili Baby Beach’de sahne alacak.(hurriyet)

(.jpg
13022-demet-akalin-okan-kurt-3.jpg
25549574.jpg
161896151.jpg
demet akalin_okan kurt0682.JPG
Untitled.jpg
 
Back