• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

songul h geldın güle güle :gitme: gene gel hemı

fırstday harbı mı yaa altta takvım varya 27 yıllık evlı falan
ben onu annen ve baban ıcın yazdın sanıyordum:tomato: hıc profıle gırıp yaşa bakmak adetım deıldır
ıresıl oldum şımdık hee
masallah
bence sen melezsın

çoğumuz ekmek peşinde ayrıyız doğduğumuz yerlerden. özlem yakıyor içimizi ama yapacak şey yok

lereenim şimdi geldi hoş geldi

hepimiz iyi olalım inşallah
songülüm bi tanemiz ben de seni çok öpüyor kucaklıyorum

Oooooo sohbetler koyulaşmış. Şekerlerim, hepinizin iyi olmasına sevindim.Şeniz

Sarissacığım hoş geldin aramıza. :1hug: Bir eğitimcinin aramızda olması güzel.vereliniortak

İrnam inan ne diyeceğimi bilemiyorum kırmızı ha?:roflol:

Bö:1hug:ceğim geçmiş olsun .Merak etme iyi olur.

Duygusalcığım gözün aydın. Hem nişan hem düğün tarihi belli olmuş. Hayırlısı olsun canım. :1hug:

Destinacığım hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun. Sağlıkla oturursunuz inşallah.:1hug:

Firstlady haksızlık etme kendine. Yaşlılık ne demek daha orta yaş sayılırsın. Hatta:emir_bebek:

Songülcüm seni görmek ne güzel.Şeniz

örtmen mi var burda eyvah kaydirigubbakcemile3
:kedi: pardon

gundur eşimleyiz :lepi:
dün gitmedi işe hastayım dedi yattı
numara yapıyo canı işe gitmek istemiyor dedim mirmirmirmir
hakikaten hastaymış kaydirigubbakcemile3
beli ağrıyodu böbreğinden şüphelendi
neyse gittik doktora
iğne vurdular totosuna :ecrin_bebek:
çok korkak benim kocam çok gamyoncuiremsu
neyse ilaç yazdı dr onu da almadı Çok üzgünüm çoook
üstelik dinlenmesi gerekirken eve misafir davet etti :hulya:
gecelere kadar oturdular bebek de vardı kaydirigubbakcemile2
bugunde dinlendik az sonra maç izlemeye gidicez arkadaşlara
kim yener laelaelaelaelae bi kere de GS yensin yaw akannehir

Ladycim çok geçmiş olsun.

çalışkan arılarım maşallah

irnam naptın annene öyle ay! inanmıyorum.gülim mi, gülmim mi? bilemedim
şimdi de düzelmeye gitçen. aaaaa daha beter olmasın artık. çok selamlar

sarissa sivaslısın öylemi....biraz kendinden bahsetsen tanısak. burdakiler meraklıdır:) utanırlarda sormaya. ne dersin?

Yeşilim ablam içimizi okudun sankim merak ettik Sarissayı kaydirigubbakcemile3

kusura bakmayın yeni gördüm.
okulda tiyatro hazırlıyorum da onunla uğraşıyordum.
daha önce de söylediğim gibi ismim Ayşe, Sivaslıyım ve Türkçe öğretmeniyim.
sekizinci yılımı çaılışıyorum.
evliyim ve şu anda eşimin işi nedeniyle Tokat'tayız
henüz çocuğumuz yok- etraftan gelen baskılara rağmen- kaydirigubbakcemile3
28 yaşındayım
hımmm başka, şimdilik yeter sanırım...

tanışmaya bende gireceğim. girmessem çatlarım. ben kk. nın en yaşlı üyesiyim. babam k.maraşlı. anneciğim sivaslı. ben ankara doğma ve büyümeyim. eşimi unuttum. oda malatyalı. biz şimdi izmirde yaşıyoruz. :roflol: şimdi ben nereliyim. bunu tam çözemiyorum. bu arada 19 sene balıkesirde görev yaptım. başınız döndü değil mi.:roflol::roflol: aynen benimde öyle.a.s

memnun oldum:) benim de eşi malatyalı :)

Sarissacığım hoş geldin aramıza. :1hug: Bir eğitimcinin aramızda olması güzel.vereliniortak

ırnam inan ne diyeceğimi bilemiyorum kırmızı ha?:roflol:

Duygusalcığım gözün aydın. Hem nişan hem düğün tarihi belli olmuş. Hayırlısı olsun canım. :1hug:

Destinacığım hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun. Sağlıkla oturursunuz inşallah.:1hug:

Firstlady haksızlık etme kendine. Yaşlılık ne demek daha orta yaş sayılırsın. Hatta:emir_bebek:

teşekkür ederim. a.s.

ırnam inan ne diyeceğimi bilemiyorum kırmızı ha?:roflol:

ablacım sizi görmek de çok güzel...
iyi olduğunuzu umarak çoook öpüyorum sizi...

Sarissa öğretmen benim memlekette yaşıyormuş bak sen şimdi...:)
Öğretmenim Tokat'ın neresinde yaşıyorsunuz?
Ben Tokat Zile'liyim.. Gerçi hiç gitmedim doğma büyüme istanbulluyum hep merak etmişimdirmafoldumben

merkezdeyiz Duygu, Karşıyakayı hiç duydun mu bilmiyorum ama evimiz orada
ıstanbul'la karşılaştırdığımızda bir mahallesi kadar ancak var maalesef
çok küçük bir yer ama idare ediyoruz.
fırsat bulursan gel, bekleriz.

Karşıyakayı hiç duymadım ama evlenince geleceğiz koca adayım söz verdi:asigim: ınşallah o zaman karşılaşırız. Tanıştığıma memnun oldum sarissa:asigim:

aman aman iki saatte ne güzel sohbetler olmuş :nazar: :nazar:

kimden başlayım ,hah leydiden başlayım,
kk nin en tecrübeli bayanı,çok şanslısın bence,sen anadolulusun,Türkiyenin güzel yerlerine sahipsin maşallah.yanlız anlayamdım,eşini unutmuşsun fisfisfis..bi förmülü varmı de hele :jeyyar:

sarissa,şuan tokattasın demek kıss bize yakınsın iki saatlik yol ucundayız.yerimseniben
bebek istiyorsanız tez zamanda olur inş.ayşe yolun amasya suluova ilçesine düşerse beklerim canım.

songül hoşgeldin tatlım,opuyorumnanaktan

desdişim,inşallah bi aksilik cıkmadan kontrat olmuş olur,insanı belirsizlik mahvediyor.bilirim konu ne olursa olsun.dilerim bugün çözülür.

yeşilim ben yapmadım canım yaa kızkardeşim yaptı..ben annemi kırbaşlıda seviyorum ne olursa olsun onu değiştirmem.ama bacım öle değildir,isterki annemi mutlu etmek adına yaptı ama sonuç :1ninca:ama kadınında içine doğmuşki istemeyerek otumuştu önüne :sinifsinif:

duygusal sende tokat zile oohh ohh pekmezleri yiyomusun bol bol.yerimseniben

lereenim.evet kırmızı,ama değiştirceeeeeeeeeemmmm..sositososito

ayy oğlan ankaran yarın gelcekti ama,biraz önce msj atmış binmiş otobüsteyim akşama ordayım diye mafoldumben msn artık acamam yine..

neyse kaçayım şimdilik.yemek hazırlayım. öpüyorum hepinizi şekerler.opuyorumnanaktan

Karşıyakayı hiç duymadım ama evlenince geleceğiz koca adayım söz verdi:asigim: İnşallah o zaman karşılaşırız. Tanıştığıma memnun oldum sarissa:asigim:

inşallah canım:)
düğün, nişan var mı bir hazırlık
nişan kıyafetin de kararsız kalan sen miydin
kafam karıştı birden :uhm:

sarissa,şuan tokattasın demek kıss bize yakınsın iki saatlik yol ucundayız.yerimseniben
bebek istiyorsanız tez zamanda olur inş.ayşe yolun amasya suluova ilçesine düşerse beklerim canım.

evet çok yakınız :lepi:
en azından gezmek için mutlaka gelmek istiyoruz
kısmet bakalım.
bebek şimdilik biz düşünmüyoruz da bizim yerimize bol bol düşünenler var
mesela kayınvalidem kaydirigubbakcemile3
senin çocuğun var mı?

Sarissa evet sözlüyüm şuan. Kasım 29.da nişanım var. Ve son derece kararsız bir durumdayımkaydirigubbakcemile3

ırnam pekmezler çemenler peynirler dolma yaprakları daha saymadığım birçok şey geliyor sağolsunlar yolluyorlarzemuszemus

Destiş ablamm hoşgeldin çok sağol.. a.s. Sorma çok karışığım ama kimseyi dinlemeyeceğim önemli olan benim içime sinmesi... Bizimki beni galatasaraylı yaptımafoldumben onun yanında galatasaraylıyım diyorum:gitme: Ama ben doğduğumdan beri fenerliyim. Gerçi sorsan futbol la alakalı hiç birşey bilmem ama öyleyim işte... Kalbi kırılmasın diye de tamam diyorum geçiyorumkaydirigubbakcemile3

Firstlady ablacım dolu dolu bir hayat yaşamışsınız ne güzel:1hug: İnşallah mutluluğunuz huzurunuz bundan sonraki yaşamızda sizi hiç bırakmaz... Tabii hepimizi...

Songül abla da uğramış ne güzelopuyorumnanaktan

Yeşil abla Leren ablamı hiç göremedim inşallah iyidir...?

sağol canım. opuyorumnanaktan

songul h geldın güle güle :gitme: gene gel hemı

fırstday harbı mı yaa altta takvım varya 27 yıllık evlı falan
ben onu annen ve baban ıcın yazdın sanıyordum:tomato: hıc profıle gırıp yaşa bakmak adetım deıldır
ıresıl oldum şımdık hee
masallah
bence sen melezsın

canım o ben ve eşim. şimdi 28 olduda geçiyor. o takvimi düzeltemedim gitti.
ben tam bir melezim.delikafaduldennaniknanik:roflol:opuyorumnanaktan

İrnam inan ne diyeceğimi bilemiyorum kırmızı ha?:roflol:

görünen köy kılavuz istemiyor ama lereenim. fakat gençlerin arasında kalınca galiba genceldim.:roflol::roflol::roflol::hooray:

kusura bakmayın yeni gördüm.
okulda tiyatro hazırlıyorum da onunla uğraşıyordum.
daha önce de söylediğim gibi ismim Ayşe, Sivaslıyım ve Türkçe öğretmeniyim.
sekizinci yılımı çaılışıyorum.
evliyim ve şu anda eşimin işi nedeniyle Tokat'tayız
henüz çocuğumuz yok- etraftan gelen baskılara rağmen- kaydirigubbakcemile3
28 yaşındayım
hımmm başka, şimdilik yeter sanırım...

memnun oldum:) benim de eşi malatyalı :)

teşekkür ederim. a.s.

bende memnun oldum canım.opuyorumnanaktan

aman aman iki saatte ne güzel sohbetler olmuş :nazar: :nazar:

kimden başlayım ,hah leydiden başlayım,
kk nin en tecrübeli bayanı,çok şanslısın bence,sen anadolulusun,Türkiyenin güzel yerlerine sahipsin maşallah.yanlız anlayamdım,eşini unutmuşsun fisfisfis..bi förmülü varmı de hele :jeyyar:

songül hoşgeldin tatlım,opuyorumnanaktan

desdişim,inşallah bi aksilik cıkmadan kontrat olmuş olur,insanı belirsizlik mahvediyor.bilirim konu ne olursa olsun.dilerim bugün çözülür.

yeşilim ben yapmadım canım yaa kızkardeşim yaptı..ben annemi kırbaşlıda seviyorum ne olursa olsun onu değiştirmem.ama bacım öle değildir,isterki annemi mutlu etmek adına yaptı ama sonuç :1ninca:ama kadınında içine doğmuşki istemeyerek otumuştu önüne :sinifsinif:

duygusal sende tokat zile oohh ohh pekmezleri yiyomusun bol bol.yerimseniben

lereenim.evet kırmızı,ama değiştirceeeeeeeeeemmmm..sositososito

ayy oğlan ankaran yarın gelcekti ama,biraz önce msj atmış binmiş otobüsteyim akşama ordayım diye mafoldumben msn artık acamam yine..

neyse kaçayım şimdilik.yemek hazırlayım. öpüyorum hepinizi şekerler.opuyorumnanaktan

irnacım oğluş geliyormuş. hadi gözün aydın olsun canım.
valla eşim gece işten geliyor. adamı görmediğim için mi nedir hep unutuyorum. :roflol:
yazık ya adama vallahişimdi içim acıdı.opuyorumnanaktan

anca geldim ve birazdan gideceğim.
oğlum oyun oynuyordu nette...
oturtmadı, beni pc başına, yeni kalktı da girdim.
Birazdan da eşim gelecek ondan çıkarım.Böcük canım senin nişanlı olduğunu

KK da bilmeyen mi var? hayırlısı ile evlensen 30 Mayıs hımmmmmmmm:jeyyar:

destış ınş ınşş
yoksa kalcam basınıza az daha evlenmesem ceyısbaşbakanı olcam:lepi:

fırstday ayy gordun demek sonra hemen sılmıstımde

Back
X