Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

:Saruboceq:yesılım aplam saolasın amınn dıyelım bızde :Saruboceq:

duygu nan sen kal orda hıç gelme

Amin ablam amin..
Allah dualarımızı da kabul eder inşallah..:Saruboceq:

amiiiiiiiin amiiiiinnnnnn :Saruboceq:

lem böcük burdakileri de uyutmaya kararlısın sanırım :mymeka:
git bi elini yüzünü yıka, ne bu böle..

amin amin amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:ağzınn bal yessssiiiiiinnnn Şeniz

anaaa dünden beri kimse uğramamış.

e haydi bende nişana gidem barii.yeğenim nişanlanıyoda.hihoyyyt

darısı sizlere gızlaaarr.:Saruboceq:hayırlısıyla bi goca allahım gelinciklerime nasiiiiippp et amiiiiiiiiiinnnn.:Saruboceq:

iiiii pazarlaaarrr...a.s.

iyi pazarlar ........

hoş geldin siribron

irnam, nişanınız hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. mutluluklar diliyorum

irnam, geçenlerde perdeciye gitmiştiniz..bak ne buldum bir fikir olur tatlım:):)

kızlarada örnek yeni moda masrafsız daha ne olsun:):)

herkese güzel pazarlar...
sanırım herkes ailesi ile keyif yapıyor, kimseler yok..

yeşilim ablam, çok otantik ve de masrafsız bir perde-korniş..
çok beğendimhihoyyyt

sağol canım.sen var ya sen beni görüyosun heral.oturduğum odanın tülü bayaa yıpranmıştı.ve tül almak için araştırma yapıyodum bir haftadır.beni orda gördün demiii.şaka yapmıyomm essah haa
imdadıma yetiştin yeşilim.valla aldım gitti bee ohh kurtuldum sonunda.aman çohk pahalı be tüller.bi camlığı 300---400 diyolar.ama almıcam öyle neymiş bana sanki okadar para verilirmi hiiç.ucuzuna bahcam artııkk.

siribron hoşgeldün cauumm a.s.

ocean.ailemin heçbiri yok canum yanımda ben yanuluzdum.senağlama.ondan bu sıralar keyifsizim heral.ama akrabalarımı gördüm bugün acuk neşelendim çoh şükür.yerimseniben

kendin dikebilirsin irnam daaha ucuza gelir bence. yok ben beceremem dersen ...olmaz sen becerirsin valla... ucuz tül satan yerler yokmu orada şık ve çok güzelleri var. oralarda yoksa ben sana yollarım inan. sen dikersin ölçülerini yaz bana çok ciddiyim

oyyy yerim ben seni yaaa.
göndereceğinden eminim canım benim.ama vaz gectim almaktan taşınmayı düşünüyom burdan ona göre taşındığım yerin ölcüsünden alayım diyoomm.sağol bidenem çok sağol hemide..:1hug:

Taşınmak işi zordur ama temizlik, atılacaklar atılır, ayıklanır, gelsin yeniler

kolay gelsin şimdiden

günaydıııınnn bakem
nediysiniz.hiç kimse uğramamış daha.ben erekn kalktım bugün.kursa gitmeden bi bakıyım dedim.pikenin biri bitti.kaldı iki pike.

neyse öpeyim hepinizide öyle kacayım fıstıklarııımm.adi gendinize cici bakın Şeniz Şeniz

Günaydıııın irnaaa hihoyyyt
pike mi yapıyorssuuun kolay gelsin sanaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

saat erken toplaşırlar birasdaan -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…