- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşsizlere iş, hastalara sağlık, okul da başarılar, bebek isteyenlere hayırlı, sağlıklı bebekler, evlenmek isteyenlere hayırlı kısmetler, evlilikte huzur diliyorum... Her şey gönlümüzce olsun...Amin...Unutmadan çok bolluk, bereket, bol para diliyorum
İşsizlere iş, hastalara sağlık, okul da başarılar, bebek isteyenlere hayırlı, sağlıklı bebekler, evlenmek isteyenlere hayırlı kısmetler, evlilikte huzur diliyorum... Her şey gönlümüzce olsun...Amin...Unutmadan çok bolluk, bereket, bol para diliyorum
iyi pazarlar ........
hoş geldin siribron
irnam, nişanınız hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. mutluluklar diliyorum
irnam, geçenlerde perdeciye gitmiştiniz..bak ne buldum bir fikir olur tatlım:):)
kızlarada örnek yeni moda masrafsız daha ne olsun:):)
![]()
kendin dikebilirsin irnam daaha ucuza gelir bence. yok ben beceremem dersen ...olmaz sen becerirsin valla... ucuz tül satan yerler yokmu orada şık ve çok güzelleri var. oralarda yoksa ben sana yollarım inan. sen dikersin ölçülerini yaz bana çok ciddiyim
günaydıııınnn bakem
nediysiniz.hiç kimse uğramamış daha.ben erekn kalktım bugün.kursa gitmeden bi bakıyım dedim.pikenin biri bitti.kaldı iki pike.
neyse öpeyim hepinizide öyle kacayım fıstıklarııımm.adi gendinize cici bakın Şeniz Şeniz