Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

:Saruboceq:hayrlı cumalar
RABBIM sağlık ve huzuru kapımızdan eksık etmesın
bu topıctende benı eksık etmesın:roflol: amınnn

Güüüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaydııııııııııııııııııııınnnnn sositososito sositososito sositososito

Hayırlı cumalar herkeeseee

Allahım bu mübarek günde dua eden herkesin dualarını kabul etsin inşallaaah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

uuuuyyyyş ben daha sabah yidim ekmeee sürüp nutella ama sizin yüzünüzden kavanozu her açtığımda yüzümde pis bi sırıtma beliriyo :jeyyar:
herif diiicekki karıya bak nutellaya pis pis sırıtıyooo :roflol: :roflol: :roflol:

nutellaya asılma olm sende: kocana asıl:roflol:
bende bu konu acılmadan 3 gun falan olıy nutellayı bıraktım cok sıvılce cıkmaya basladı tatlıdan olabılır dedım sımdık duzeldı
bak yan etkısıde var:roflol:

ben çok yemiyorum hafta içi yanıma ekmek yaparsam kahvaltı için aklıma geliyyy
yooohsam pazardan pazara kahvaltı keyfinde açıyorum kapağını cokacimcoook

günaydınlar..
hayırlı cumalar..
Allah gönlünüzden geçen her şeyin,hayırlısıyla olmasını nasip etsin..

hepinizin cuması hayırlı olsun rabbim dualarınızı kabul etsin..........:Saruboceq::Saruboceq:

bekarlara hayırlı eşler hayırlı işler hayırlı en yakışıklısından koçişler versin...............:Saruboceq:sengözlerimebaksanab

evlilere yuvalarında mutluluk huzur versin rabbim agızlarının dadını bozmasın..............:Saruboceq::lepi:

amin den bakıyım amin demeyenin .............her yerinde sakallar çıksın.............:1ninca:delikafadulden

nutella dediniz dediniz canım çekti valla..
kahvaltı da etmedim dahacokacimcoook

ya kızlar amma nutellayımış be..............
kaç gündür............
insan sevse bile artık tiksinti geldi............
ye ye nereye kadar..............
o bize ters..........heleki bekarlara

ocean ne bakıyon be amın de yoksa sakkallı yüce bir editör teyze olucan ona göremmmmmmm

waaaay yüce oceaaan :roflol:

amin duyguçıkmazı aaaaaaaaaaminnnnn
okuyunca kendi kendime amin dedim ama bide yazayım sakal makal çıkmasın her bi yerimizde kaydirigubbakcemile3

hay allam yaa bi de yüceliğimiz çıktı iyi mi-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…