Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

kunaydın gercı ben teee 6:30 da kalkıyom da sızın ıcın dıyem dedım :dilcikar: tembeller
yesılım ablam benden bahsedıyo
ezbuz oşgeldın bıdaha gel he öle slm ver kac yok burda
ocean bende senı öperem sulu sulu

günaydınlar.........öpücükler..........işallah güzel hayırlı bi gün olar hepiniz için..........a.s.a.s.:enbuyukkk:

böcük afferin kız erken kalkan yol alır..iş tabiki kalkıcan.......anam büle giderse benim bir işim olmaycak.........ama eşim olabilir...........:jeyyar::jeyyar:

ankım evet aglamıştık unuturmuyum canımcıgım.............senağlama

he valla öyle kolaymı kız vermek ..........kız evi naz evi dimi ama irna ablacıgımhihoyyyt

ocean bende öptüm ama usturuplu .....sulu sulu degil ıyyyyyyyyyyyylülülülülülü

amanın amanın ezimiz buzumuzda gelmiş...............hoş gelmiş ..........neden elleri boş gelmiş.........:lepi:

yeşilim benım ceyiz ne var ne yok bilmiyorum annem saolsun........

evlenene kadar diger mutfak eşyalarını alıp evi kalabalık etmek istemedim son moda ne ona görem alırım artık ama dantel nevresin takımlarım var böcük kadar olmasada idare eder..........

evlenince misafir gelirseniz misler gibi temiz temiz yataklarınıza sererim.......yerimsenibenyerimseniben.......

böcüğüm öp canım sulu suluu.. Şeniz

duygu hanım beğenmedi usturuplu öpecekmiş..:dilcikar:

bizim orda, nenelerimiz, halalarımız gadamızı alır sona da sulucanak öper tamam mı?:1closedeyes:

böcüğüm öp canım sulu suluu.. Şeniz

duygu hanım beğenmedi usturuplu öpecekmiş..:dilcikar:

bizim orda, nenelerimiz, halalarımız gadamızı alır sona da sulucanak öper tamam mı?:1closedeyes:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

tünaydın kızlar ...hadi mayolarınızı, güneş kreminizi alın gelin hava enfes
belki az sonra hava bozar arada güneş gidiyor ama olsun turistler deniz de, bizim neyimiz eksik

duygu kızım donacaksın oralarda heheheehe

epinizi öpüyom bak gelmezseniz küserim ha!..irnayı da lereenimide getirin onların haberi yok

oşın sulu sulu öpçen ölemi öp öp

ahh ne eyi olurki valla yeşilim haman ucuyom ben sağa :eek:

vanda kar,istanbulda yağmur.kusura bahmayın kızlar ben antalyaya gidiyooomm.:eek:

denizide üzledim satii...tutmayın beniiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt

inanmıyorsunuz dimi

yer ayırdım size hadiii

antalya.jpg

Kızçelerim aman kavga etmeyin .kaydirigubbakcemile5 Böcüğüm güzel bir kız koca bulmakta zorluk çekeceğini hiç sanmam kraker kızçem:)))

X