Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

saolun canlarım .bebeye yaklaşmıyorum.............bugün bi bakıcı geldi.....o ilgileniyor........
ana burnum akıyooooooooo...........bi silem...............
canım buz gibi su istiyor........içemem tabi...........
etim kemiklerimden ayrılıyor............
aman kendinize bakın hasta olmayın hasta olunca saglıgın degeri dahada anlaşılıyor........

yok laa o smıleyı ark yolladım oyuzden ılk önce burdan koyam dedım kopyalamak ıcn
yoksam sana ıhlamur verırmıydım laa

Duygu kızçem ağlattın beni :KK43:(( Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Geçmiş olsun kızçem kıyamam

Böcük kızçem hoş gelmişsen:))) Doğru yerdemiyem ben burası bizim topick değilmi ah bu yaşlılık, yolu şaşırtıyor insana .Mesajları doğru yazmışmıyım acep :)))

corba739.jpg

Al kızçem al sıcak sıcak iç.Umarım malzemelerini doğru koymuşumdur gözler az görüyor ya:)))

ene. epimizi sineklermi depti ne bu ya..
birimiz iyileşiyo öbürkümüz hastalanıyo yetti gari yetti...
bende sol dizimden MR çektirdim taaaaa cumaya alcam neticeyi

ay artık iyi olalım

irna muntazam al her ilaçını aman ileride faydasını görcen ablam

evhanımı niye gelmiyon sık sık tatlım bak rahatça gonuşuyoz

ank angaralara git gez gel allah sindirsin inşallah

böcük o halalar yok mu ya ne çektirdi vakti zamanında...

neden hala demişler diye kızım sorardı ... derdi ki "iyi bi şey olsa teyze derlerdi dimi "anne. ona anlatırdım uzun uzun hehehehe

Yeşilim kk dostum geçmiş olsun. Şeniz

epinizi öpüyom...

kunaydın:kahve:
nassınız benden yaşlı hatunlar:roflol: hava atım dedımde
ırnam doğru dıyen hee zaten pazara cok var gıder hazar ozmana kadr demı
yesılım durgum ankım ırnam nerdesınız

bi güldümki şu cümlene...ay! çatladım "nassınız benden yaşlı hatunlar"öyle miiiii
nahıl olalım ağrılarla cebelleşiyoz doğru diyon yaşlandık valla eh bi yerlerimiz çürümüş hehehehe

geçmiş olsun duygum, grip oldun ha ...süründürüyor insanı çok iyi dinlen
kar yağıyor diyorsun biz pencereler kapılar açık oturuyoruz buraları iyice ısındı bir iki yağmur yağar işte o kadar

lereenim canıııım teşekkürler

yine gelirim tatlılarım :1hug:

Duygu kızçem ağlattın beni :KK43:(( Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Geçmiş olsun kızçem kıyamam

Böcük kızçem hoş gelmişsen:))) Doğru yerdemiyem ben burası bizim topick değilmi ah bu yaşlılık, yolu şaşırtıyor insana .Mesajları doğru yazmışmıyım acep :)))

yok aplam yanlış yerdesın yukarı cık orda kocaman CIKIS yazıyo ona tıkla :roflol:
yesılım h gldın aplam sende nassın oldun benı gordun daha ıyısın demı
yarın doğum gunum bende yaşlanıyom yaa :nazar:

yok aplam yanlış yerdesın yukarı cık orda kocaman CIKIS yazıyo ona tıkla :roflol:
yesılım h gldın aplam sende nassın oldun benı gordun daha ıyısın demı
yarın doğum gunum bende yaşlanıyom yaa :nazar:

Ay ay ay benim böcük kızçem bir yaş daha alacakmış romatizmaları azacakmış, takma dişlerini bir yerlerde unutacakmış :roflol:

hayırlı cumalar hepinize.......allah dualarınızı kabul etsin ne dilekleriniz varsa versin rabbim..........:Saruboceq:

böcük iyiki dogdun arkadaşım .....Şeniz.....kocaman mutlu saglıklı güzel hayallerinin gerçek oldugu uzun ömürler dilerim canım pisim........:içelim:
işallah bu yıl evlenirsinde........çeyizlerini kullanırsın huzurlu mutlu bir yuvada........:lepi:
allah gönlünün muradını versin bal böcüsü.....:Saruboceq:...öptüm kocaman.....Şeniza.s.a.s.

Bugün özel bugün güzel bir gün
ıçimde tarifsiz bir huzur var
Bütün gece dua ettim yine
Ne güzelmiş senle yaşananlar

Bu sabah çok erkendi uyandım
Karanlıktı hala tüm sokaklar
Yağmur yağdı yıkandı tüm şehir
Güneş açtı bütün hatıralar

Takvimlerden birgün daha düştü
Birgün daha gidişinden sonra
Ben iyiyim ağladığıma bakma
Alışmak zor sensiz yaşamaya

Doğum günün kutlu olsun canım
Mutlu olsun benim diğer yanım
Yanındayım yerim senin yarın
Sana ait benim tüm hayatım

canım aldıgım hediyenin resmini atmak isterim fakat resim atamıyorum.......bütün çeyizler senin olsun külçe altınlar kaşıkcı elması....hepsi....

fivetierpastelfondantca.jpg

Böcük kızçem nice mutlu yıllara. Yeni yaşın sana önce eş:)) sonra dilediğin herşeyi versin.Şeniz

böçüğüm saa tiremüsü yaptım bahh.:roflol:

doğum günün gutlu olsun canısı,allahım uzuuuunn sağlıklımutlu vede,er bişeylerin gönlünce olduğu yıllar dilerim canuuumm fıstığım.

20080518_2_1211123947_4ue3.jpg

böcük nerdesin be....gel gel...........yaşlandıgını başına vurmuyacagız........kaydirigubbakcemile3
ama kendinide alıştırmalısın......artık seneler gidiyor yaşlandın böcük.......
buda bir gerçek........:nazar:
üzülme hepimizin başana geliyor......her yıl yeni yaşa alışmak ...
o kaddar yaşlandın ki artık halan bile ziyaretine gelmiyecek.........:roflol::roflol
nerdesin beeeeeeee.......:

X