Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

good&

irnam face gerçekten kendine bağlıyor. kalkıp gezinip tekrar başına koşar oldum. yakında ev işlerini bile pc ile yapacağım.:roflol:
destinam iyi olman bizleri mutlu etti. sizler gençsiniz, çıkın çıkın gezin. biz zaman fazlalığından buralardayız.:teselli:
esmerim aman güzelim kursu bırakma. bitir canım benim. belki ilerde bu sana gerekebilir. dünyanın her hali var. ben gençken lise bittiği sene babamın azizliğine uğrayıp o sene üniversiteye girememiştim. o arada anacığımın zorlamasıyla daktilo ve sekreterlik kurslarına gitmiştim. iyiki gitmişim ve iyiki sertifikamı almışım. ilerki yaşantımda çok faydasını gördüm.
esmerim faceye bir giriş yaptın, ortalığı toz duman ettin. sanki 40 yıllık faceli gibisin. bir bakıyorum esmerim her yerde. şaka bir yana canım bizde seni çok seviyoruz. sana takılmayı çok seviyorum. allahtan şakamıza tatlı tatlı cevap veriyorsun.opuyorumnanaktan
yeşilim gençlerin ne yaptığını bende anlayamıyorum. mutlu bir beraberlikleri varken birden ayrılıveriyorlar. onları ya biz anlayamıyoruz, yada çok doğruyu yapıyorlar bilemiyorum. yanlız evlilik fedakarlık ve özveri gerektiren bir müessese. bunu yürütmek kolay değil.
biliyorsun benim kızda ayrıldı. biz olaydık çeker ve ayrılamazdık. galiba en doğrusunu yapıyorlar. ilişki kötü gidiyorsa kesip koparacaksın.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktan

sevmesen leydim bana yazmasın ben seni çok çok seviyom ama
üzülme leydim biz eskiden kolumuz burnumuz kırılırdı oturduk koça evinde iiyimi ettik kötümüüü bilmiyorum
şimdiki gençler daha rahat daha ozgürrr teprik ederim şşimdiki gençlerree seni bi kes daha öptümmmm
kursa gitmeme kararı aldım yorgun oluyorum 45 dakkaklık yolll git gel bide bi şey soyleyimm zor geldi bana yazmakkk hahahahaaklinialirimsmile bu kararımı eşim bilmiyor bi yol bulsun bana sertifakasını alsın diyorummmmkaydirigubbakcemile3 arkadaşlar hepinizi öptüm-----------------------

son zamanlarda moda olan abiye kuzunun sozleriiiiii
----------------------ışte Abiye Kuzu'dan inciler...

ıstemek başarmanın karısıdır

Adale mülkün temelidir

Temizlik ıran’dan gelir

Ağaç yaşken emilir

Hayatımı yazsam orman olur

Erkeğin midesine giden yol kalbinin yakınından geçer

Yalancının mumu yansıyana kadar yanar

Komşu komşunun gülüne muhtaçtır

Moda, insanın üstüne yapışanı giymesidir

Piyasadaki vurgunluk emişen ülkelerin hisse senetlerini feci vurdu dibe fırlattı

En bozuk saat bile günde iki kez yanılabilir

Kitabı en iyi şekilde emmeliyiz

Kitap insanın en iyi tostudur

Söz sükütse gümüş altındır

Az önce gıravata kravat dedin de ay ben bu yanlış söylemlere çok gülüyorum ya

Oğlum Dede Efendi mi o? Gerçekten ne kadan da efendiymiş

Ekspresko sıcak içilir lütfen

Ben lisedeyken Aykut Testi yaptırmıştım. Benim ki üstün bi alt sınırı çıkmıştı benim hemen üstümdekiler, Ünlü ressam Albert Einstein ile Ünlü Bilim Adamı Pascal Numan mış

Sana tebrik koyuyorum Erman

Mikro Dalgalı Fırın

Biz gayet misafirparkır bi aileyiz

Ekspreskolarımızı koltuklarımıza yayılıp televizyon karşısında höpürdetelim

Yemekler zaman hışımına uğramasın

Biz de Boğaziçi'nde okurken “boyfirenkimiz” vardı

Üzüm üzüme baka baka kamaşır

ıki kişinin bindiği tır değildir

Aşkın kaşı yoktur

Aşkı bulmak zor değildir onu koruklamaktır

Santranç benim ata sporumdur

Galiba Şah Mart oldu

Kulplu beygir dalında pek çok madalya ve ödüllüm vardır

Uzun lafın sopası

Her koyun kendi bacanağıylan basılır

Hayat gömme dolap gibidir inişleri ve çıkışları vardır

alıntı
biraz uzun ama okumaya değerrrrrr:)

hayırlı cumalar sevdicelerimm.

yeşilim fisfisfis ne diycemi bilemdim kuzum yaa.yaşayan onlar tabikiide onlar bilir neyin en iyisi olduğunu.kimisi yıpranılmaya dayanamıyor son noktayı kokuyor kimide cekiyor.
cekiyormu,cekmekmi istiyor gerci onuda anlamadım yaa.çünkü bendede salaklık var.bir arkadaşım bana
-- sen mazoşistsin der. kafamçokkarıştı..belkide .ama en iyisi kişini kendini bilmesi,nasıl neyden mutlu olduğunu farkına varması .boş ver sakın üzülme.dediğin gibi hayat onların hayırlısı olsun inşallah.

desdinam hoş geldin tatlım.haklısın inan bazen diyorum neti iptal ettirsemmi.başka türlü girmeme şansım yok ister istemez başında buluyorum kendimi.ama kapatırsamda bu seferde siz sevdiklerimden ayrı kalacam .bunuda göze alamıyorum doğrusu

esmerimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sendemii haaa haaaa.ahh canıımm bırakıyorsun sonunda hemii.kız ne deyimki şimdi sana.lazımdı aslında sana keşke bir yolunu bulsaydın ..

abiye kuzuya bitiyorum yaa.aslında çok zeki kadın ama yanlış kullanıyor zekasını.:roflol: :roflol:

leydim.babanı her an anıyorsun .yerimseniben.şimdiki gençlik anneyi babayı bile dinlemiyor.ahh ahh zamane genclik dedikleri şey bu demekki.

böçüm
duygum naptılar acaba.

öpüyorum hepicinizi.opuyorumnanaktan.

Canlarım merhabalar hepinizi öpüyorum. Buradan kucak dolusu sevgiler.opuyorumnanaktan

Böcüğüm geçmiş olsun . Ev hanımlığı zor . Umarım en kısa zamanda dilediğin gibi bir iş bulursun.:teselli:

Destişim çok geçmiş olsun evine ve aramıza hoş geldin. Oğluşunada geçmiş olsun. :teselli:

Sarissacım güle güle ve sağlıkla oturun inşallah. opuyorumnanaktan

Ladym çalışmak güzel gerçekten ama ben ne yazıkki bunu yapamadım.:1no2:

ırnam kolay gelsin canım. :teselli:

Yeşilim üzüldüm oğluna ama demek hakkında böyle hayırlıymış. :teselli:

Ezbuz hoş geldin vereliniortak

Esmerim , Anuşkam , Duygu kızçem , öpüldünüz.Şeniz

Son düzenleme:
hepinize selam yolluyorum....kızlar ben iyiyim
dediğim gibi gençler iyi yapıyorlar hele çocuk yoksa sonradan pişman olacaklarına kestirip atıyorlar

herşey gönlünüzce olsun. .

yeşilim ablam ınan çok şaşırdım ve üzüldüm hayırlısı olsn
gerçekten üzüldüm ama bı yuva kolay yapılmıyor
onlar herşeyın ıyısını bılır ıkısınınde yolu açık olsn

herkesı cok öptümm dualarınız için cok tşk ederım

son zamanlarda moda olan abiye kuzunun sozleriiiiii
----------------------İşte Abiye Kuzu'dan inciler...

İstemek başarmanın karısıdır

Adale mülkün temelidir

Temizlik İran’dan gelir

Ağaç yaşken emilir

Hayatımı yazsam orman olur

Erkeğin midesine giden yol kalbinin yakınından geçer

Yalancının mumu yansıyana kadar yanar

Komşu komşunun gülüne muhtaçtır

Moda, insanın üstüne yapışanı giymesidir

Piyasadaki vurgunluk emişen ülkelerin hisse senetlerini feci vurdu dibe fırlattı

En bozuk saat bile günde iki kez yanılabilir

Kitabı en iyi şekilde emmeliyiz

Kitap insanın en iyi tostudur

Söz sükütse gümüş altındır

Az önce gıravata kravat dedin de ay ben bu yanlış söylemlere çok gülüyorum ya

Oğlum Dede Efendi mi o? Gerçekten ne kadan da efendiymiş

Ekspresko sıcak içilir lütfen

Ben lisedeyken Aykut Testi yaptırmıştım. Benim ki üstün bi alt sınırı çıkmıştı benim hemen üstümdekiler, Ünlü ressam Albert Einstein ile Ünlü Bilim Adamı Pascal Numan mış

Sana tebrik koyuyorum Erman

Mikro Dalgalı Fırın

Biz gayet misafirparkır bi aileyiz

Ekspreskolarımızı koltuklarımıza yayılıp televizyon karşısında höpürdetelim

Yemekler zaman hışımına uğramasın

Biz de Boğaziçi'nde okurken “boyfirenkimiz” vardı

Üzüm üzüme baka baka kamaşır

İki kişinin bindiği tır değildir

Aşkın kaşı yoktur

Aşkı bulmak zor değildir onu koruklamaktır

Santranç benim ata sporumdur

Galiba Şah Mart oldu

Kulplu beygir dalında pek çok madalya ve ödüllüm vardır

Uzun lafın sopası

Her koyun kendi bacanağıylan basılır

Hayat gömme dolap gibidir inişleri ve çıkışları vardır

alıntı
biraz uzun ama okumaya değerrrrrr:)

hastasıyım bu abiye kuzunun.:roflol::roflol::roflol:

bu gece çilek hanım beni hiç uyutmadı dersem yalan olmaz. muzurluğu üstündeydi. tabii gündüz akşama kadar yattı. gece uyur mu. baktı yatıyorum neler neler yaptı. başta salondaki biblolar yerleri boyladı. allahtan kırılacakların hepsi vitrinde. sonrada su kabını döküp durdu. ben doldurdum, o döktü. patisine iki şaplak yedi.yok yinede inat edip döktü. baktı oda olmuyor mama kabı döküldü. offf çok yordu gece. derdi oyun oynamaktı aslında. ama uykum vardı, oyunu gözüm görmedi. şimdi uykusu geldi hanımefendinin. bende onu uyutmayayım diyorum.:roflol:

KKdaşlarım facedaşlarım huuu nasılsınız* destuşum sesini duydum iyi oldu...bundan sonra da kendine iyi bak kuzum

kızlar size bi şey diyimmi şimdiki gençler bi hoş oldu. sabah oğlum aradı "biz eşimle resmen boşandık" diye ,aaaa şaşırdım kaldım. önce bi şok geçirdim ama bi düşündüm hayat onların geçinemiyorlarsa zorla olmaz.

iyii ki bebek, çocuk yok ona sevinçliyim...eşiyle bizim hiç hiç sorunumuz yok birbirimizi ço seviyoruz. mahçubiyetinden uğrayamadı. doğum günümde muhteşem bembeyaz buket çiçeklerle geldi hiç bir şey demedi. dün uğradı sevdiğim menekşelerden almış saksı içinde aaaaa şaştım kaldım. neyse hayırlısı olsun bakalım.

hepinizi kocaman öpüyorum

merhaba ablacım
ben bile şok oldum sen nasıl olmayasın?
hiç de yansıtmadılar demek ki problemlerini.
helal olsun güçlülermiş.haklarında hayırlısı olsun.

ben de ne zamandır uğrayamadım yoğunluktan.
3 temmuzda evleniyorum:asigim:
tayin istedim o da bir haftaya kadar belli olacak.
aslında çıkmış ama yazışmalar falan kaldı.
sonrasında ankara yolcusuyum bayağı bi koşturmaca başlayacak

sizler nasılsınız herkes iyidir umarım..
kendinize iyi bakın, tüm güzellikler sizinle olsun..
öpüyurum Şeniz

Son düzenleme:
hepinize günaydın, güzel bir hafta sonu diliyorum

az kalmış evlenmenee yolun açık olsun oşıncım. inşallah isteklerin olur canım

X