Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

kaldırdım kızlar aha bir çift kumru kodum.damatla kızım bunlarda.
böçüğüm selim beğendiğiniz için sağolun emme,yakuşuklu olduğu gaderde sinirli biğridir sülemedi dimen.
ben olsam hiiiçç yanaşmam.aramızda kalsın haa.

ben geldım ....her anda cıde bulirum belkım..galıba sanırım...
yımıkteyız var..bı bakem belkı kardenızlı fılan olır benımkısı ügrenem bı seyler...

irna ablacıgım allah sonsuza kadar mutlu etsın..nazarlardan korusun mevlam...
cocukları boyle guzelse sen kımbılır nasılsın...

canlarım benim.inan çok mutlu oluyom siz böyle süledikce.emme bende yohtur öyle gözellik.
porofilimdeki benim hemde duygum.
ama ben seni yine kacırdım.yemekteydik canım yaa

gelıyım gıdıyım ...bakıyım kımselerı güremiyim...nırdesınız beeeeeeeeee....

ben gıdıyom artık ..ey giceler...ey uykular...
allaha emenet olun...eykı varsnız..öpum sızı....

geceyı ben gabamıştım...evin gapısını...
sabahta men acam kapıyı....nırdesınız....guzel bayenler...
künaydın dılıyrım sıze...hadın gagın gayrı...uykucular...

sel kıskançsın amme he ırnam allah sahıbıne bağişlasın ben evlenmekten vazcaydım zatı kalsın
nasulsunuz böğün

sizede eyce günleerr gızlar.
fıstıklarım hepiçiniz allahım bahtınıda,tahtınıda,kaderinide gözel yazsın çissin kurban olduğum.pek gözel,şeker,pamuk gibim kızlarsınız bidenelerim benim.kadrinizi,kıymetinizi bilenlere düşürsün allah.:Saruboceq:
sizi seviyom nen fıstıklar.:1hug: :asigim:

irnacıgım amın canım senın cocuklarınınde gelecegı guzel olsun...:Saruboceq:
hayırlı gelınlerın olsun guzel şirin torunların olsun...
senınde uzun ömürlerın olsun...Şeniz
oglununda hayırlı eşi olsun-tatlicadiarzu-anladınsen oniiiiiiiiiiiiiii..............:jeyyar:

acini yerimmmm senin kıs .:1hug:a.s.

irna ablacıgım..ey biseymi didin var ben seni anlamamak...:bbo::uhm:CADIARZU:1no2:fisfisfis
he kıss eyi bişey dedim. o gözel dilekleri söliyen ağzını yerim dedim,duyguuummm Şeniz
selam gızlar ne yapaysınız bakem çok bunalayım evde yimek yapmam ilazım emme kim gidecek mutfağa

buldumm ank buldummm.herüfcünü gönder la bugünde yimek yapım udasına. aaa hep biz hep bizzz.bi değişüklük ossun yane.hihoyyyt hihoyyyt

aaa yazdığım gitmemiş yine yazıyom
eyi günler epinize şugırlarım benim

selam gızlar ne yapaysınız bakem çok bunalayım evde yimek yapmam ilazım emme kim gidecek mutfağa

dişiniyim dişiniyim.:uhm:.he valla haklısın ank06 emme..lakın fakt...sanırsam ...tıpış tpış sen gıtceksın...mutfaga yapcak bi şi goytur...yerimseniben

bak bu süzede gatılıyommmmmmmmm:lepi:yerimseniben

bu arada yeşilimi gören duyan bılen varmı...bagırıyom ünleyom goytur...:sm_cool:

oş buldum duygum elim boş geldim ha...hahahahaha

ohh negüzel ne gözeeelll.allah epp böle güldürü versin :1rolleyes:yüzündeee gülüçükler eksik olmasın..:1rolleyes:
bu gün seni pekbi keyifli görüyüm yeşilim.her topikde gülün maşallah çohhkkk sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…