Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Yakında onuda yapar bu kızçe:eek:klava::roflol:

şişttttttt ank06 tahrık etme deyyom ara bozucu kadın... kaynanamı...
bır cıft manı attırı verrım gayrı...

kaynanam..de ogluna de ne dersede de...oglun elımde bılesın haaaaaaaa

Yüzüm beyaz ay gibi,
Kaşlarım da yay gibi,
Oğlun bana ev aldı,
Koskoca saray gibi......

Çiçek gibi her yanım,
Sen hizmetci ben hanım,
Evden kovarım seni,
Eğer isterse canım:mymeka:

kım demiş yok dıye..aa aşk olsun.lereenım bana talıp oldu...hemde kk nın modu kaynanam:lepi:yaaaaaa..kıskanc böcük...:mymeka:

laa sen adıvar ılen dığer kımdı smhsmh işte onlarda benım köylum(hemserım yane)sölerım senı haa mahpusluk olun:mymeka: lereenım bı hata yapma derım ben
bak burda ben varım
ceyıslerım full+full
yemek yapmak temıslık desen soyadım
sonra senı basımın tacı yaparım sen benı al bak profıldekı resmımı hanım hanımcıkım:1closedeyes:

bende hıncık senı düşünüyodum Şeniz h geldın balım
duygu nan evde kaldın haa benım evde kalmama 9yıl var ortalama da 21,85 yaşım demı ablam haklıyım demı nolur evt de:roflol:

kıs sankı ben 35 yasındayımda evde kaldım ...ya gıt be bulasma benım kuracagım yuvamı bozmaya calısma...ara bozucu...
o kaynanada benım ogluda...gıt baska kapıya...hemşoların bulsun...hemde tehdıtler savuruyor...:mymeka:

laa sen adıvar ılen dığer kımdı smhsmh işte onlarda benım köylum(hemserım yane)sölerım senı haa mahpusluk olun:mymeka: lereenım bı hata yapma derım ben
bak burda ben varım
ceyıslerım full+full
yemek yapmak temıslık desen soyadım
sonra senı basımın tacı yaparım sen benı al bak profıldekı resmımı hanım hanımcıkım:1closedeyes:

yavrum her sey ceyıs degıl be yemek degıl...benım yemeklerımı kaynanam yapar....
hem ben sırnım guzelım...gencım..bak senı uzerım..ayrıca ..artık verılen sozden dönulmez....gule gule yandan gıt ezılme..:eek:delikafadulden

duygu yolmım saçını başını neysem hanım hanımcıkım ben kzım benle uğrasma
hersey yemek ceyıs demek deılse kaynana iş yaptrmak mı he bılmezsın sen erkeğın kalbıne gıden yol mıdesınden gecer
hem benım kaynanam o cünküm benden alıntı yapıp GELDIMMMMMMM demış sende kıskanıp hemen nasılda alıntımı çalmışsın:mymeka:

Duygu kim ara bozuyor kız hem oğlanı alıyor hem anasını evden atıyon -tatlicadiarzu-

ben yuva kurmaya calısıyorum....bana destek verecegı yerde tahrık edıyon ank06...
ask olsun hem sen salladıgın seylerı dusun...:mymeka:

böcük böcük....ya gıt senın var sevgılın dahada ne ıstıyosun...terbıyesız...:eek:klava:
sevgılını aldatıyosun..
hem erkegın kalbıne mıdeden gıdılmes sımdık derdım ama
ev sahabesı mod canım...-tatlicadiarzu-
ama anladın sen oniiiiiiiii:jeyyar:
hem ne kadarda yemek yaparsan yap erkeklerın hep gözlerı analarının yemeklerındedır...-tatlicadiarzu-
o yuzden kavrulmus sogan kokmak ıstemıyorum....:roflol::sm_cool:.....
kaynanam yapsın oglu yesın..........:içelim:.bende suslenıp oturayım...-tatlicadiarzu-hihoyyyt

ne günlere ne gelinlere kalmışız lereenim, ank görüyonuzmu yandık ki ne yandık

sakın ha.....topiği güzel götürek aman kızlar

ben yuva kurmaya calısıyorum....bana destek verecegı yerde tahrık edıyon ank06...
ask olsun hem sen salladıgın seylerı dusun...

sallananları çıkardım artık şimçik göbek açtım -tatlicadiarzu-

hem ne kadarda yemek yaparsan yap erkeklerın hep gözlerı analarının yemeklerındedır...
o yuzden kavrulmus sogan kokmak ıstemıyorum.........
kaynanam yapsın oglu yesın...........bende suslenıp oturayım...

lereenim bunu mutlaka okuman lazım :roflol:

ne günlere ne gelinlere kalmışız lereenim, ank görüyonuzmu yandık ki ne yandık

sakın ha.....topiği güzel götürek aman kızlar

bencede:1closedeyes:
ablam saa bı soru 150tlye gecelık alsm 6 7 tane ceyısıme koysam nasıl olur yalnız bı tanesı 90tl ıken 2tl olmuş bunuda unutman marka yaneCADIARZU

hem ne kadarda yemek yaparsan yap erkeklerın hep gözlerı analarının yemeklerındedır...
o yuzden kavrulmus sogan kokmak ıstemıyorum.........
kaynanam yapsın oglu yesın...........bende suslenıp oturayım...

lereenim bunu mutlaka okuman lazım :roflol:

ayy pıs gelın nolcek ben ıdeal gelınım demı aplam aman özel msjla ad mod ablam kızıy konuyu değişmen dıe:1closedeyes: duygu konussa bıle bıseycık deme o mahpusluk olsun bırakdelikafadulden
hıncık bugunde bıtıyo bu hafta paracık alcam çok sevyom bu haftayı ben ya avans günü gelıyy:1rolleyes:

Ah ankım ah o ne göbecik öyle, de bakam

valla doğru erkeğin gözleri annesinin yemeklerinde diye yıllarca alışamıyorlar

canımcım bence modası geçerse üzülmezsen al tabiki, oldukça ucuz
bir başka şekil paranı koy bir kenara evlenmene yakın alırsın EVLİLİK NE ZAMAN

X