Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

yeşilim...bak şimdi ıyıden duygusallastırdın ama...
bu sarkıyı babam bana soyler....acem kızı
yaaaaa ben babamı ösledemmmmmmm

gönaydın naparsınz
ben cok yorgununm geberıyom bırı baa masaj yapsın hele:jeyyar:

ehuuu ehuu marana kızlar chok yorqunum iş olmsnn yawwwww calıshmak zorrr

uğur böcüğüm masajmı istedin bak geldiler masaja yeterki sen iste
önce hatıra fotoğrafı sonra masaj
yorgun olanlara tavsiyemdir):):) yağmurcn

Amanın amanın o ne ki yok bişeycigim, agrım geçti, süyle onlara istemiyem ben tepelenmek

aama olmazgi artıh hazır yatmışın parası ödenmiş bah daha sonrasına :):)

Düşındım düşındım, te ne yapam dedim, eh madem yatmışım tepeletem garii

uy yeşilim,sen napırsan gözüm.:1shok:
direkh üçünçüsüne geçsehk.olmirmi.
emme onlarda eyce beee.oohhh gemiklerimin seslerini duyar gibi geliyi valla..
catur catur..oohhhh.yafff gende bi gıyak neyimmm yapamasmısın yeşil bacuuummm..

Te be more süle bana neden kendine büüle de bana tepeleme, ne edeysın kızçem yazık değilmi bana

Düşındım düşındım benim gıymatlım kim, buldum isteysın sülem, isteysın isteysııın, süylem o halde yeşil kızçem.

Düşındım düşındım benim gıymatlım kim, buldum isteysın sülem, isteysın isteysııın, süylem o halde yeşil kızçem.

üyle olsun....tamam gircekle yüzlesıyom...demek benı sevmıyon...ben onemlı deglım...zatı buhranladayım...üyle olsun.........sevme benı ..tamam...senağlamasenağlama

üyle olsun....tamam gircekle yüzlesıyom...demek benı sevmıyon...ben onemlı deglım...zatı buhranladayım...üyle olsun.........sevme benı ..tamam...senağlamasenağlama

Tatlı kızçem isteysin süylem sana seni ne kaa sevdigımı ,isteysın isteysııııııııııın te bu kaaaaaaaaaaaaa seveym biliymısın öpem gel bi :Şeniz

ben ne kaa üzüldüm...biliseeeeen......ıste bu kaaaaaaaaaa ...yok benı sevmıııısen...ben dedim dıye dıyısennnnnn...üyle üyle.....senağlamasenağlama:çok üzgünüm::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…