Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam karularlaelaelaelaelae
nasılsınız bakayım....
bir ugrayım dedim. ama kimsecikler yok..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kız böcük duyduğuma göre bir kurban daha bulmuşsun kendine ha..gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
hadi bakalım hayırlı olsun..:içelim:alkisalkisalkis
demekki neymiş benim gibi evde kalmayacakmışmısın..:icecream:![]()
fırtına he yaa enayı buldum kakalaıdm kendımı ceyıslerım elımde patlamıycak zemuszemus
sende blursun kötu seyın bıle alıcısı olurmuş merak etme
ırnam herkese öpmuşte benı öpmemış :dilcikar:
yesılım öptum duygum öptumm leerenım öptumm
oşın sınava grdı ayy ınş hersey gonlunce olurr
...nirelerdeydin furtunanın gızı, oş geldin be yaw. dur bi de öpem... hım indi oldu
görüşürüz
bugün kpss sınavı vardı.terlediler epeyce inşallah iyi gecerde kurtulurlar.
oceanda girdi,allah yollarını acık etsin :Saruboceq: :Saruboceq:
evet yaa fırtınanınkızı hoş geldin tatlım.opuyorumnanaktan nasılsıın.
yeşilim ,duygum lereenim öpüyom siside çok çookkkkk.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan,seriiiiiinnn günler olsun inşallahhh.
zemuszemus ben geldım ama gtcemm
cok işim vardı gelemedım
kuafore gıttım heryerıme ağda yaptrdım abboww cok acıyo:jeyyar: ama kaymak gıbım oldu bı cesaretle yaptım sonra sacımıda yaptrdım
bgun 9da gelcekler ınş
cok heycanlıyım
babam bana cok destek oldu ablamlara kalsa bugun gelmesınler dedı ama babam olmas dedı zaten ben durmam gıderım herkesın işi var falan dedı
bak kızm dedı ı düşün hata yapmazsın ınş 2. bı sorun cıkarsa sen ıyı olsanda senın adın cıkar dıkkatlı ol eve gec gelme falan dedı
yemekler yapıldı pogacalar kurabıyeler hazr
bende ayakkbı falan aldım resım mak olsa gıyınır cekerdım ama benım herfte kaldı mak
sızlerı cok sevıyorum dualarınızı eksık etmeyın
iyi pazarlaarr nasılsınız umarım herkez iyidir,
benim bugün annem,teyzem ve gelinimiz geliyor.
annem kilolu ve bacakları ağrıdığı için,fazla gelemiyor,birde cici babam,aşırı kıskanc :mymekandanda heryere gidemiyor,benim bura heryer değil tabiki ama ya kocasının istemediği birleriyle görüştürüsem aklı cıkıyo.
kaç yaşında kadını hala kıskanıyo piskopat şey.
ama bende teyzemle buluşturcam onlarııııııı...hihoyyyt
düşünün yaa teyzem onun dediği şeyi yapmadı diye onla dahi görüşmesini yasakladı.
kırk yılda bende ,görüşüyolarr,uuuffff şu adamın ölmesini bazen öyle çok istiyomkiii,:mymeka:
aman niyetimi bozdum yine.neyse allah bildiği gibi yapsın.
ayyy inşallah adam cıkıp gelmezzz.:Saruboceq:ama dakka başı telofon eder bunu çok iyyyi biliyoomm..:mymeka:
hadin ben kaçtııımm
herkeziiii çoookk öpüyooommmm.kendinize iyi bakın,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan