• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Kandiliniz Mübarek olsun.hepinizin arkadaşlar

Duygucuğum Realin orayıda iyi biliyorum.En güzel anılarım Konya da geçti.Gelirsem
tanışırız belkim.Öpppttüüümm.Ayrıca bende sevindirik oldum.

yaaaaa...biz realin oralarda yeni yapılan siteletdeyiz canım..tabiki tanısırız hemşom......
ne zaman gelirsin işallah o zaman bende konyada olurum....
rast gelir tanısırız........vereliniortak

ay ya koca sitede ......kanmı cekti memleketmi bilemedim...kaydirigubbakcemile5....gonyalım........opuyorumnanaktan

yesılım destınamm oşin h geldınız

nan bende niğdelıyım hemso sayılırık ama rızelı olcamm yakında ınş zemuszemus

:Saruboceq:RABBIM nolur bu iş hayrlısyla olsun
askım yenı işine geçsınnn :Saruboceq::Saruboceq:

o cici ben miyim yoksam:kedi: hoşb.uğurböceğim
bende öle çok memleket var bende de Günaydın arkadaşlar.Regaip Kandiliniz mübarek olsun.,Eşimden dolayı Mersin Doyduğum yer Antalyam.

Kafam karıştı Konya mı Ankara mı Antalya mı topiğine girem diye
Düşündüm buranın havasını soluyom
Ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yer.

Ama Konya Ankara Antalya hemsi hemşom benim.Benim gibi karışık olan varmı acep ya

yok nan ne iş karısık karısık gezıyonn
ben niğdelıyım hasbalam evlenırsek rızelı olcam okadr:kedi:

hayırlı kandiller.

kızım yeni vardı yerine.perişan olmuşlar.acayip sallamış araba.irana giden otobüse binmişlerdi yer bulamadıklarından.birde horasanda indirmişler bunları,başka arabayla yeniden bilet alarak gitmişler sarıkama kadar,içimiz dışımıza cıktı anne diyor.
ayy inşallah bişey olmas yaa.çoook korkıyoom..:Saruboceq:

destina bende hoş geldin dedim ama göremedin sanırım.canım ekrar hoş geldin,

opuyorumnanaktan

hayırlı kandiller.

kızım yeni vardı yerine.perişan olmuşlar.acayip sallamış araba.irana giden otobüse binmişlerdi yer bulamadıklarından.birde horasanda indirmişler bunları,başka arabayla yeniden bilet alarak gitmişler sarıkama kadar,içimiz dışımıza cıktı anne diyor.

opuyorumnanaktan

kusura bakma İrnacığım görmedim.Hoşbulduk canım:1hug:
.İnşallah birşey olmas oğluna iş dolayısı ile heralde.Allah cemi cümlemizin yavrusunu korusun.

ırnam o ne kötü yolculuk olmuş. inan kendi kızım gibi içim gitti..birşey olmaz merak etme ama bizi de haberdar et merak etmeyelim

ırnam ınş bıseycık olmadan varır sağsalım
ayy bende askım yola cıkınca aman varsa sağsalım dıom
ınş bu işten kurtulcakk ınşş

Kızçelerim kandiliniz kutlu olsun.

İrnacım teşekkür ederim gerçekten çok canımı yaktı:((( Yolculuğa canım sıkıldı. Merak etme birşey olmaz canım. Haber alınca bizide bilgilendirirsen seviniriz.:1hug:

Ah kk dostum ah bu yatta bende olsaydım ,açık denizlere yol alsaydım Bu yatta yatılır ve birdaha kalkılmaz:)))

Duygu kızçem türküler çok hoş teşekkürler.a.s.

Famert hoş geldin canım:1hug:

hayırlı kandiller.

opuyorumnanaktan

irna ablacıgım kalbını serşn tut allahın iznıyle bi şey olmamıştır.......işallah......
sag salım gitmişler şükürler olsun.......
sakın aklına kötü şeyler getirme ablam.....:teselli:

famert, hoşgeldin canım
lereenim nasıl oldun KK dostum beniiiiim
irnam çok üzgün morali düzelir yakında inşallah

kızlar görüşürüz aklım burda kalıyor hahahaha

Duygu çıkmazı inşallah bende Konya da olurum demişsin sende heralde Konya da bulunmuyor musun?Başka yerde misin?

konyadayım canım.burda yaşıyorum........
fakat vanda abımler var sık sık gştmek gerekecek yıgenım oldu bakıcı problemleri yaşadık ....
bende yeni geldim sayılır........
bir de tatile gitme durumu var abımler senelik izinlerini temmuzda kullanacaklar......
sanırım beraber bir yerlere gitcez.......
o yüzden dedim işallah bende yokda olurum diye..........
yoksa hep konyadayım canımcık

Back