Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

bnde akşm tkrarnı seyretcem ymktyizin bklm nler döktrcekler........

suan ben ızlıyom ama uzaktan ses az gelıyo göruntu var tv patron odasındada yanı yan buroda o bakımdan

nırde bu yeşılım leerenım yawss

Geldim canım sıkkın gazze de olanlara

demekki napmıycez amerikan ve yabancı ürünler almaya son vercez ama hiç bir zaman almeycez bu günleri unutmeycez balık hafıza olmadığımızı kanıtleycez

neymiş tekrar edelim hepimiz söz mü?
mac donalds lara gitmeyceeeez

ene bende geldim,
nedipbasiniz gari bakem,
herdilden usaklar burda mi toplaanipbari ga...:icecream:

tamam eyi hos deyon, gözel deyon da yesili bacim...
ben gendim gitmeyon, emme aliverisde bunu cocuga anlaatameyon ki...:sm_confused:
o daha ne ücün yedirmedigimi bile anlamecek gadar güccük,
ona yedirsemde ben yemiyom emme...

gunaydınhihoyyyt
ben ne sandvıç yerım nede oraya gıderım ırak savaşından berı gtmıyom burgerkıng kımın bu arada oraya gıdılır mı sadece patates kızartması hastasıyım cnm arkdasımın taksımde cafesı var orda yıyom :1closedeyes:
hatta pzar gunu annemmle alısverıs yapcektık carrefoura gtcektı annem hayr dedım orayada gtmek yasak nestle urunlerı yemek yasak cola ıcmek yasak hersey yasak bıızm evde abd ve ısraıl ıle ılgılı:dilcikar:

Oh my god oh my god

Tuhrkçemize gelen wuruyor giden wuruyor:)))

he gııı şamar olanı oldu vallah.tüühh tüüühh netceez şinçikk.

ahh yeşil ahhh vaktiynen almışız onları bakıyomda :mymeka: evimde çoğu şey o gatillerin,beyaz eşya yanim.ha gavur gibim geliyi klava:klava:,buzdolabı,dipfiriz,ocak,şohben,çamaşır makinası oofff offfff mutfakımdan nefrettleerrr ediyiiimm yavvv.protesto için asıımmı gendümü neediyimm.bi zeka verinn bağaaa.....:uhm:

tünaydın geç oldu emme güç olmadı

irnam olan olmuş gari bizde de dolu onlardan:) bundan sonra ne etçez etçez almecez, eskiden aldıklarımıza saycez tatlım

sizi de anlıyom gızlar da protesto öyle olur emme başka olmaz

Kızçelerim nerdesiniz te okaa bekledim gelmediniz. Bende düşındım düşındım ne lazım yapam . Şimdi gidem sonra gelem haydee haydee.

gözhel turkcehımız vayyyyyy
netcez peki şimcikkk
böcügüm zeka fıskırıyı vallah senden

leerenım sen gıt gel barıme
velvedım he yaa cok zekıyım hahaha

bıde TÜRK goca bulsam cok ı olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…