Demek Akalan'ın ayakları olay oldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.297
42.836
Demek Akalan'ın ayakları olay oldu
Sitene Ekle

Bodrum tatilinde oldukça bronzlaşan Demet Akalın, kızı Hira’nın ayağıyla fotoğraf çekip “Ana kız, bizimkisi siyah beyaz bir aşk hikayesi” yazdı.

"OKAN KURT'UN AYAĞI SANDIK"

Akalın’ın takipçileri ise fotoğraftaki büyük ayağın Demet Akalın’a ait olduğuna inanamadı ve “Bu ayak sizin mi? Biz eşiniz Okan Kurt’un sandık” dedi. milliyet

Valla ben de Okan Kurt'un ayakları sanmıştım :) Hiç bayan ayağına benzetemedim doğrusu.

aha ha ha irezil olmuş ya
bu kadından nefret ediyorum.....yapmacık şey

Kadında boy var . Ayakta büyük olacak tabi. Ayrıca bronzlaşmış. Herkesin her şeyini eleştirir olduk.
Demet Akalan'ı zerre sevmem de ayağını da mı eleştirelim ya.

fotoğraftan öyle çıkmıştır,gayet normal.Aslında abartı büyük olmasa da bebek ayağı yanında öyle durmuştur,algı yanılması olmuş

şu tatilde ayak fotosu koyma modası geçsin artık ya, litfin rici idiyirim
Sadece tatilde olanlar değil chess her türlü ayak fotosu koyma modası geçsin artık ya.

Valla orda burda anne bebek, baba bebek, anne baba bebek ayağı görmek bıkkınlık verdi. Hee bana bıkkınlık vermesi kimsenin umrunda değil tabi o ayrı

o nasıl bi yanış biçimidir zenci ayağı sandım bende

Burada derman bulamadığım bişe araştırırken bir twitine denk gelmiştim 'Kocacığım şu an ayaklarımı öpüyoo' diye. Takıntılı bir kadın sanırım.

O değil de ben insanların bronzlaşmak uğruna gerçekten kendilerine ve ciltlerine ciddi eziyet ettiklerini düşünüyorum. Ayağa bak kapkara ya yazık.

Onun kılı bunun tüyünden banane arkadaş benzin fiyatından haber versinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…