DELİRTİCİ BAŞ AĞRISI

krdlnssz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2023
27
3
23
Merhaba kızlar 7-8 gündür kafamda delirtecek derecede bir ağrı mevcut bir gün bile geçmedi başımın sadece sağ tarafında sağ gözüme vuruyor sağ gözümle sağa doğru baktığımda gözüme bıçak saplanır gibi ağrı oluyor dişlerime dilimeburnuma bile vuruyor bu ağrı gün içinde 1 dakika bile geçmiyor acıdan habire ağlıyorum , 4 sene önce de olmuştu nerdeyse 1 ay sürdü ve çözümünü o zaman da bulamadım daha nasıl tarif edicem bilmiyorum üstelik sağlık personeliyim göz doktoruna göründüm gözümde hiçbir şey yok nörolojiye gittim anlattım nevralji diye bir hastalıktan bahsetti onu tarifliyosun dedi ağır bir ilaç vermek istemiyorum dedi endol diye bir ilaç verdi ama ilaç 1 gram bile ağrıma etki etmedi tekrar gidicem böyle bir şey yaşayan oldu mu olduysa nasıl çözdünüz

Benim de öyle malesef. Gözüme de vuruyor. Kafamın arka tarafında hafif çukur oluşuyor. İlaç da alıyorum etki etmiyor. Çukur bir süre sonra geçti mi baş ağrısı da geçiyor. Gözüme vurması beni delirtiyor.

Nasıl oldunuz bende benzer şeyler yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…