• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirten koku :'(

Yeni eve taşındığımızda bizimde su kokuyordu hemde bildiğin leş kokusu güneş enerjisine baktık içinde kuş ölmüştü sizde bakon derim

Ben de Basta bizden once oturan domuz eti pisirmirtir diye dusumustum. Bu da travmatikti ama temizlersem gecer diye umutlanmistim. Simdi suyla her yeri temizlemeye calisirken suyun koktugunu farketmek iyice moralimi bozdu. Acaba kokmuyo da Ben mi deliriyorum diye dusundum bir an :KK70:
Domuz etinin kuzu eti gibi spesifik ve agir bir kokusu yok ki. Ben yutdisinda bir restorantin mutfak bolumunde calistim ordan iyi biliyorum kokusunu. Su kokuyorsa tesisata baktirin. Benim ilk aklima gelen kisir olmayan erkek kedi besledilerse duvarlara cisini yapmistir oldu, ama hayvan beslenmemis diyorsunuz.

Bi keresinde su kokuyor diye tutturdum bana kimse inanmadı, zamanla o koku acayip bir hal aldı herkes inandı şükür. Meğerse depoda kuş ölmüş, kurtlanmış da kurtlanmış. Depo değişti koku gitti.

Sebili bile biz düzenli olarak temizletiyoruz.
Yoksa koku yapar.
Kesinlikle su tankından geliyordur.
Eğer o değilse giderleri kontrol etmelisiniz.

Eski bir evde oturdum, giderden cok fena koku geliyordu. Banyonun deliğini ve lavaboları ıslak havluyla kapatmayı denediniz mi?

Ev sahibi ile gorusun direkt..emlakci evi kiralayana kadar ilgilenir gerisine karismaz.
Suyun kokmasi ilginc geldi.Diger dairelerde oluyormu bu sordunuzmu?Eger onlarda yoksa size oyle geliyordur..
Giderleride kontrol ettirin bence..koku yapiyor onlar cunku..

Ev eskiyse gider ve havalandırmadan çok kötü kokular gelebiliyor.su da problem varsa büyük ihtimal su tankında birşey ölmüştür yada su tankı çok pistir.bizde de su sarı akıyordu sonradan düzeldi depoda sorun varmış.

Bizimde annemlerle su an oturduğumuz evde onceden Surinamli bir adam oturuyormus. Biz eve tasinmadan once bakmaya gelmistik evin ici acayip agir baharat kokuyordu. Bu kokuya asinayim cunku Surinam arkadaslarimin evlerine gittigim cok oldu. Fakat tabi 7/24 icinde yasamak baska. Biz duvarlari boyadık, yerleri iyice sildik felan o koku zamanla gitti. Ama epey kaldi. Bizde de oyle istedigin eve hop çıkamıyorsun. Bir listeye yaziliyorsun sira sana gelirse ev cikiyor bu 3 yilda surebiliyor 5 yilda. O yuzden gencler 18e girmeden once hemen eve yaziliyorlar. Ya da iste satin alacaksin ama Hollanda'da kiraya cikmak cok zor. Ingiltere daha iyi bir yol izliyordur umarim.
Ben de çok farklı hayallerle gelmiştim bahçeli victorian tarzı bir evde mutlu mesut yaşayacağım zannediyordum kendimi flate zor attım, o da kokuyor :// üniversitedeyken Londra’da kalmıştım o zaman bu kadar zorlanmamıştım ev bulmakta, öğrenciliğin de etkisiyle sanırım. Burada çok stresli oldu.

Yeni eve taşındığımızda bizimde su kokuyordu hemde bildiğin leş kokusu güneş enerjisine baktık içinde kuş ölmüştü sizde bakon derim

Bi keresinde su kokuyor diye tutturdum bana kimse inanmadı, zamanla o koku acayip bir hal aldı herkes inandı şükür. Meğerse depoda kuş ölmüş, kurtlanmış da kurtlanmış. Depo değişti koku gitti.

Su deposunda bir yerlerde fare ölmüştür

Ev eskiyse gider ve havalandırmadan çok kötü kokular gelebiliyor.su da problem varsa büyük ihtimal su tankında birşey ölmüştür yada su tankı çok pistir.bizde de su sarı akıyordu sonradan düzeldi depoda sorun varmış.

Su deposu evin içinde bi dolabın içinde, fare girmiş olabilir veya pislenmiş olabilir dediğiniz gibi. Sizin bahsettiğiniz nasıl bir koku, gerçi ölmüş kuş kokusunu da anlatmak kolay değildir..Teşekkürler cevaplar için

Domuz etinin kuzu eti gibi spesifik ve agir bir kokusu yok ki. Ben yutdisinda bir restorantin mutfak bolumunde calistim ordan iyi biliyorum kokusunu. Su kokuyorsa tesisata baktirin. Benim ilk aklima gelen kisir olmayan erkek kedi besledilerse duvarlara cisini yapmistir oldu, ama hayvan beslenmemis diyorsunuz.

Ben bilmediğim için alışık olmadığım kokuyu direk öyle nitelendirdim ama neticede başka evlerle de kaldım burda öyle bi koku almadım, Bulamadık kaynağını :,(

Sebili bile biz düzenli olarak temizletiyoruz.
Yoksa koku yapar.
Kesinlikle su tankından geliyordur.
Eğer o değilse giderleri kontrol etmelisiniz.

Eski bir evde oturdum, giderden cok fena koku geliyordu. Banyonun deliğini ve lavaboları ıslak havluyla kapatmayı denediniz mi?

Sudan gelen problemi çözer çözmez hedefimde giderler var. Türkiyedeki evimizde de bulaşık makinesi gideri koku yapıyordu burda da kötü kokuyor.. evin çeşit çeşit yerlerinden koku geliyor:) deneyeceğim havluyu.

Ev sahibi ile gorusun direkt..emlakci evi kiralayana kadar ilgilenir gerisine karismaz.
Suyun kokmasi ilginc geldi.Diger dairelerde oluyormu bu sordunuzmu?Eger onlarda yoksa size oyle geliyordur..
Giderleride kontrol ettirin bence..koku yapiyor onlar cunku..
Ev sahibinin iletişim bilgilerini vermediler bize evdeki her türlü aksaklık için emlakçıyı arayacakmışız onlar ilgilenecekmiş , bana da değişik geldi ama bilemedim. Eve henüz taşınmadık kimseye sorma fırsatım da olmadı maalesef ama sormaya niyetliyim. Teşekkürler cevap için

Ev sahibiyle konuş halıları değiştrsinler .. genelde ters birine düşmediyseniz ikiletmeden kabul ediyorlar. Silmekle uğraşma . İçmek içn hazr su kullanın mutlaka. Oranın suyu içilmiyor.
Bunların %90 ı köpek beslediği içn olabilir o koku. Arkadaşmn mutfağının lavabosundan ve kaloriferinden köpek kılı temizlemiştk :kusmuk:
Bide 5 dk .da bir çalışan fısfıslı ev kokusu alın. Zamanla düzelir.. ev nemliyse koku yapması normal

Ev sahibiyle konuş halıları değiştrsinler .. genelde ters birine düşmediyseniz ikiletmeden kabul ediyorlar. Silmekle uğraşma . İçmek içn hazr su kullanın mutlaka. Oranın suyu içilmiyor.
Bunların %90 ı köpek beslediği içn olabilir o koku. Arkadaşmn mutfağının lavabosundan ve kaloriferinden köpek kılı temizlemiştk :kusmuk:
Bide 5 dk .da bir çalışan fısfıslı ev kokusu alın. Zamanla düzelir.. ev nemliyse koku yapması normal

Ben de hep halıdan zannediyordum dayanamadım eğilip kokladım normal temiz halı kokuyor, keşke halı koksaymış en azından çözümü bilirdim :( köpek kılı diyince gene bi içim titredi, daha önce evcil hayvan beslenmemiş ama görsem de şaşırmayacağım yani.. ev kokusu da iyi bi başlangıç olacak , sağolun:)

Ben de hep halıdan zannediyordum dayanamadım eğilip kokladım normal temiz halı kokuyor, keşke halı koksaymış en azından çözümü bilirdim :KK43: köpek kılı diyince gene bi içim titredi, daha önce evcil hayvan beslenmemiş ama görsem de şaşırmayacağım yani.. ev kokusu da iyi bi başlangıç olacak , sağolun:)
Apartmanda mı oturuyorsunz? Apartman nemli oluyor .. ya o kokuya alışcaksın zamanla normal gelcek sana yada çıkacaksın..
Bahçeli 2 yatak odalı evler zorlamaz bütcenizi. Hakkınızda hayrlısı olsn

Ben yeni tasindigim evde banyo da cok cotu bir koku vardi dediginiz gibi her yerine camasir suyu doktum ne yuzey temizleyiciler neler neler .Havalandirma da kokuyordu ayni kokuyla .Biz evi tutarken azdi yikadiktan sonra cogaldi .Bizden once oturan bekar adam kullanilmis donlarini hic yikamamis havalandirmaya lavabo bazen u seklinde oluyor duvarla hafif aciklik bulmus oradan atmis .Adamin on tane donu cikti ordan.Esim havalandirmayi da temizletti ayni marka donlardan ordada varmış .İki ay kalip 20tane donu oraya buraya sokup gitmis .Oyle de pisti ki anlatamam Kollarim kabarmisti tiksinmekten midem bulandi gene.

Apartmanda mı oturuyorsunz? Apartman nemli oluyor .. ya o kokuya alışcaksın zamanla normal gelcek sana yada çıkacaksın..
Bahçeli 2 yatak odalı evler zorlamaz bütcenizi. Hakkınızda hayrlısı olsn

Amin inşaallah, hem merkezi hem şöyle hem böyle olsun derken burası kısmet oldu, belki de hata ettik:( site gibi bir yer, 3 katlı bir apartman 2009 da yapılmış sanırım.

Ben yeni tasindigim evde banyo da cok cotu bir koku vardi dediginiz gibi her yerine camasir suyu doktum ne yuzey temizleyiciler neler neler .Havalandirma da kokuyordu ayni kokuyla .Biz evi tutarken azdi yikadiktan sonra cogaldi .Bizden once oturan bekar adam kullanilmis donlarini hic yikamamis havalandirmaya lavabo bazen u seklinde oluyor duvarla hafif aciklik bulmus oradan atmis .Adamin on tane donu cikti ordan.Esim havalandirmayi da temizletti ayni marka donlardan ordada varmış .İki ay kalip 20tane donu oraya buraya sokup gitmis .Oyle de pisti ki anlatamam Kollarim kabarmisti tiksinmekten midem bulandi gene.

Tövbe estağfurullah insanın sinir sistemi yerinden oynar görünce, böyle üşengeçlik mi olur ya, katıksız ruh hastasıymış acayip öfkelendik eşimle tanımadığımız adama :) geçmiş olsun valla Allahtan bulmuşsunuz kaynağı, bi don koleksiyonu da benden çıkmaz umarım:/

Back
X