- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi salinger29
Yeni eve taşındığımızda bizimde su kokuyordu hemde bildiğin leş kokusu güneş enerjisine baktık içinde kuş ölmüştü sizde bakon derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Domuz etinin kuzu eti gibi spesifik ve agir bir kokusu yok ki. Ben yutdisinda bir restorantin mutfak bolumunde calistim ordan iyi biliyorum kokusunu. Su kokuyorsa tesisata baktirin. Benim ilk aklima gelen kisir olmayan erkek kedi besledilerse duvarlara cisini yapmistir oldu, ama hayvan beslenmemis diyorsunuz.Ben de Basta bizden once oturan domuz eti pisirmirtir diye dusumustum. Bu da travmatikti ama temizlersem gecer diye umutlanmistim. Simdi suyla her yeri temizlemeye calisirken suyun koktugunu farketmek iyice moralimi bozdu. Acaba kokmuyo da Ben mi deliriyorum diye dusundum bir an![]()
Evde ceset olabilir mi![]()
Seni korkutmak gibi olmasında evde bir şey mi var ölmüş. Su tankı vs varsa içine baktınız mı?
Ben de çok farklı hayallerle gelmiştim bahçeli victorian tarzı bir evde mutlu mesut yaşayacağım zannediyordum kendimi flate zor attım, o da kokuyor :// üniversitedeyken Londra’da kalmıştım o zaman bu kadar zorlanmamıştım ev bulmakta, öğrenciliğin de etkisiyle sanırım. Burada çok stresli oldu.Bizimde annemlerle su an oturduğumuz evde onceden Surinamli bir adam oturuyormus. Biz eve tasinmadan once bakmaya gelmistik evin ici acayip agir baharat kokuyordu. Bu kokuya asinayim cunku Surinam arkadaslarimin evlerine gittigim cok oldu. Fakat tabi 7/24 icinde yasamak baska. Biz duvarlari boyadık, yerleri iyice sildik felan o koku zamanla gitti. Ama epey kaldi. Bizde de oyle istedigin eve hop çıkamıyorsun. Bir listeye yaziliyorsun sira sana gelirse ev cikiyor bu 3 yilda surebiliyor 5 yilda. O yuzden gencler 18e girmeden once hemen eve yaziliyorlar. Ya da iste satin alacaksin ama Hollanda'da kiraya cikmak cok zor. Ingiltere daha iyi bir yol izliyordur umarim.
Yeni eve taşındığımızda bizimde su kokuyordu hemde bildiğin leş kokusu güneş enerjisine baktık içinde kuş ölmüştü sizde bakon derim
Bi keresinde su kokuyor diye tutturdum bana kimse inanmadı, zamanla o koku acayip bir hal aldı herkes inandı şükür. Meğerse depoda kuş ölmüş, kurtlanmış da kurtlanmış. Depo değişti koku gitti.
Su deposunda bir yerlerde fare ölmüştür
Ev eskiyse gider ve havalandırmadan çok kötü kokular gelebiliyor.su da problem varsa büyük ihtimal su tankında birşey ölmüştür yada su tankı çok pistir.bizde de su sarı akıyordu sonradan düzeldi depoda sorun varmış.
Domuz etinin kuzu eti gibi spesifik ve agir bir kokusu yok ki. Ben yutdisinda bir restorantin mutfak bolumunde calistim ordan iyi biliyorum kokusunu. Su kokuyorsa tesisata baktirin. Benim ilk aklima gelen kisir olmayan erkek kedi besledilerse duvarlara cisini yapmistir oldu, ama hayvan beslenmemis diyorsunuz.
Sebili bile biz düzenli olarak temizletiyoruz.
Yoksa koku yapar.
Kesinlikle su tankından geliyordur.
Eğer o değilse giderleri kontrol etmelisiniz.
Eski bir evde oturdum, giderden cok fena koku geliyordu. Banyonun deliğini ve lavaboları ıslak havluyla kapatmayı denediniz mi?
Ev sahibinin iletişim bilgilerini vermediler bize evdeki her türlü aksaklık için emlakçıyı arayacakmışız onlar ilgilenecekmiş , bana da değişik geldi ama bilemedim. Eve henüz taşınmadık kimseye sorma fırsatım da olmadı maalesef ama sormaya niyetliyim. Teşekkürler cevap içinEv sahibi ile gorusun direkt..emlakci evi kiralayana kadar ilgilenir gerisine karismaz.
Suyun kokmasi ilginc geldi.Diger dairelerde oluyormu bu sordunuzmu?Eger onlarda yoksa size oyle geliyordur..
Giderleride kontrol ettirin bence..koku yapiyor onlar cunku..
Ev sahibiyle konuş halıları değiştrsinler .. genelde ters birine düşmediyseniz ikiletmeden kabul ediyorlar. Silmekle uğraşma . İçmek içn hazr su kullanın mutlaka. Oranın suyu içilmiyor.
Bunların %90 ı köpek beslediği içn olabilir o koku. Arkadaşmn mutfağının lavabosundan ve kaloriferinden köpek kılı temizlemiştk
Bide 5 dk .da bir çalışan fısfıslı ev kokusu alın. Zamanla düzelir.. ev nemliyse koku yapması normal
Apartmanda mı oturuyorsunz? Apartman nemli oluyor .. ya o kokuya alışcaksın zamanla normal gelcek sana yada çıkacaksın..Ben de hep halıdan zannediyordum dayanamadım eğilip kokladım normal temiz halı kokuyor, keşke halı koksaymış en azından çözümü bilirdimköpek kılı diyince gene bi içim titredi, daha önce evcil hayvan beslenmemiş ama görsem de şaşırmayacağım yani.. ev kokusu da iyi bi başlangıç olacak , sağolun:)
Apartmanda mı oturuyorsunz? Apartman nemli oluyor .. ya o kokuya alışcaksın zamanla normal gelcek sana yada çıkacaksın..
Bahçeli 2 yatak odalı evler zorlamaz bütcenizi. Hakkınızda hayrlısı olsn
Ben yeni tasindigim evde banyo da cok cotu bir koku vardi dediginiz gibi her yerine camasir suyu doktum ne yuzey temizleyiciler neler neler .Havalandirma da kokuyordu ayni kokuyla .Biz evi tutarken azdi yikadiktan sonra cogaldi .Bizden once oturan bekar adam kullanilmis donlarini hic yikamamis havalandirmaya lavabo bazen u seklinde oluyor duvarla hafif aciklik bulmus oradan atmis .Adamin on tane donu cikti ordan.Esim havalandirmayi da temizletti ayni marka donlardan ordada varmış .İki ay kalip 20tane donu oraya buraya sokup gitmis .Oyle de pisti ki anlatamam Kollarim kabarmisti tiksinmekten midem bulandi gene.