• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirmekten çok korkuyorum

Cassandra23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
5
-2
1
26
Merhaba dertleşmek için bu konuyu açtım hemen konuya gireyim ben şizofreni hastasıyım atak geçirmekten çok korkuyorum insanlara zarar vermekten korkuyorum çünkü atak geçirirken akli dengem gidiyor o anda yaptıklarımı daha sonra rüya sanıyorum ataklarım şöyle oluyor tamamen mantıksız şeylere inanıyorum örneğin karşımdaki bir insanı kılık değiştirmiş bir uzaylı olduğunu sandığım oldu ama neyse ki zarar vermeye çalışmadım aşırı korktum sadece. Bir gün zarar verirsem diye aşırı korkuyorum

çok geçmiş olsun , ismini vermeyim reklam olmasın ama istanbulda özel uni. vardı sanırım sadece bunun üzerine araştırma yapan. öyle yerlere gittiniz mi , göründünüz mü

çok geçmiş olsun , ismini vermeyim reklam olmasın ama istanbulda özel uni. vardı sanırım sadece bunun üzerine araştırma yapan. öyle yerlere gittiniz mi , göründünüz mü
Teşekkürler gitmedim sadece kendi doktoruma gidiyorum ama toplum ruh sağlığı merkezleri var benim bildiğim ama onun için de doktorumdan vazgeçmem gerekiyor sanırım şu anki doktorumdan memnunum ilaçlar belirtileri tamamen geçirmiyor, şiddetini azaltıyor akıl hastalıklarının tedavisi zor.

Back