merhaba arkadaşlar
hakikaten delirmek üzereyim
doğumdan 1 hafta önce annem ve babam bana yardıma die yanıma geldiler normalde bursada oturuyolar ve o günden beri bizdeler
bebeğime hiçbirşey yapmama müsade etmiyolar
bebeğim çok ufak doğdu 2.375 di hastanden çıkarken 2.100 dü ilk bir ay annem çok ufak olduğu için fazla kucağına alamadı zarar veririm diye korkuyodu o günlerin kymetini bilemedim
(
ilk 4 hafta çocuğa elleşemediği için emziriyodum gazını çıkarıp yatırıyodum mışıll mışıll uyuyodu ben emzirmek için uyandırana kadar
ama gel gelelim çocuk serpilip ele avuca gelince kucağa almalar başladı
bunun yanı sıra uyurken kıpırdanınca sallamalar (pusetinde yatırıyorum gündüzleri) üşür diye kat kat giydirmeler giydirmesine müsade etmediğim zamanlar 2 kat battaniye örtmeler uyandığı anda ben uyanana kadar ki uyanmam ennn fazla 30-40 saniyeyialıyo ve henüz ağlamaya başlamamış mıkırdanıyo oluyo kucağa alıp sallamalar
((
anlicağınız çıldırmama az kaldıı çünkü artık koydummu uyuyan bebeğim sallanmadan katiyen uyumuyo en fazla sinirimi bozan olay bu
şu anda bile annemin kucağında sallanmakta ben bu çocuğu tekrar nasıl alıştırıcam uyumaya yardım edin yaa sinirlerim bozuldu iyice onlara da bişey diyemmiyorum hemen alınıyolar bizi istemiyosun diolar offffffff